- 23 Ağustos 2012
- 51.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.651
- 898
Ben mükemmel bir eşe sahibim onunla evlendiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve evet eşimde beni affederdi ben asla eşimi aldatmam zaten de varsayımlar üzerine konuşursak evet affeder.
Kadının adını çıkartmazsa, o... Diye annesinin kapısına atmazsa bende birsey bilmiyorum. Bu kadar net. Kendi aldatır ama karısı yapsa en iyi ihtimalle bunu yapar öbür türlüsünü yazmaya elim varmıyor.Evet ne mikemmel bir erkek
O 2.cumle de kulliyen yalan, alin elinize telefonu atin bir herife mesaj o mikemmel kocaniz once sizi guzelce dover sonra da sokaga atar emin olun
Ne kadar birbirini seven bir çiftBen mükemmel bir eşe sahibim onunla evlendiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve evet eşimde beni affederdi ben asla eşimi aldatmam zaten de varsayımlar üzerine konuşursak evet affeder.
Tecrübe etmeden ne diyebilirimLutfen yanlış anlamayın. Sadece şunu merak ettim. Eşiniz ya da sevgilinizi aldattiniz ve size 2. Bir şans verdi mi?
Peki aldatmayı düşünür müsünüz? Hiç gözünüz dışarı kayar mi? Ya da ayrılmadan aldatmak sizce ne kadar doğru, kendinize yakistirabilir misiniz?Tecrübe etmeden ne diyebilirim
Ben konunun ilk mesajını okudum uğraşma, flört, diller dökmeden bahsedilmiyor. Bir mesaj atmış ve bir çiçek göndermiş. Oy masum kuzu ne yapmış ki modunda erkeği savunmuyorum. Sadece insan olmak demek hata yapabilme potansiyeline sahip olmak demek ama ikinci kez yapılan hata iradeyi atıl Bırakmak insan olmak becerisini ikinci plana atmak demek. Ben görüşümde kararlıyım herkes ikinci bir şansı hak eder.Ablacim ne ufak hatasi ... yani adam seytana uydu 1 msaj atti vb haydi ona ufak hata demeyi yine anlardim ama adam ugrasmis, flort etmis, diller dokmus, cicek gondermis. Karisina 1 dal cicek aldigi yoktur eminim. Bunun neresi ufak hata??
Nasıl ‘farzedelim ki’ler bunlar :) birşeyi yapmadan farz edemem. Dolayısıyla misalenler üzerinden samimi bir cevap veremem. Ne demek istediğinizi anlıyorum. Kocasının eşşeklik ettiğini, ne edebe ne adaba ne de evliliğe uygun şeyler yapmadığını kabul ediyorum. Ama kadın olarak düşünüp duygularınız incindiği için böyle net yorumlar yapıyorsunuz. 25 sayfa boyunca kadına gaz verilmiş boşan boşan diye. Bu kadar basit mi arkadaşlar. Hepimizin bir hayvan tarafı var. Ego ve süperegomuz sayesinde kimse o tarafı görmeden yaşayıp gidiyoruz. Aynı suç potansiyeline hepimiz sahip olduğumuz halde püripak insanlar gibi yorumlar yapıyoruz. Cinsel bir birliktelik yaşamamış, bir çiçekten öte gitmemiş biri için bu mahkeme biraz fazla büyük bana göre. Davulun sesi size de hoş geliyor uzaktan bana da. Başıma gelse benim de karar vermem kolay olmazdı. Ama bu Kadar kolay değil.Peki aldatmayı düşünür müsünüz? Hiç gözünüz dışarı kayar mi? Ya da ayrılmadan aldatmak sizce ne kadar doğru, kendinize yakistirabilir misiniz?
Nasıl ‘farzedelim ki’ler bunlar :) birşeyi yapmadan farz edemem. Dolayısıyla misalenler üzerinden samimi bir cevap veremem. Ne demek istediğinizi anlıyorum. Kocasının eşşeklik ettiğini, ne edebe ne adaba ne de evliliğe uygun şeyler yapmadığını kabul ediyorum. Ama kadın olarak düşünüp duygularınız incindiği için böyle net yorumlar yapıyorsunuz. 25 sayfa boyunca kadına gaz verilmiş boşan boşan diye. Bu kadar basit mi arkadaşlar. Hepimizin bir hayvan tarafı var. Ego ve süperegomuz sayesinde kimse o tarafı görmeden yaşayıp gidiyoruz. Aynı suç potansiyeline hepimiz sahip olduğumuz halde püripak insanlar gibi yorumlar yapıyoruz. Cinsel bir birliktelik yaşamamış, bir çiçekten öte gitmemiş biri için bu mahkeme biraz fazla büyük bana göre. Davulun sesi size de hoş geliyor uzaktan bana da. Başıma gelse benim de karar vermem kolay olmazdı. Ama bu Kadar kolay değil.
Ben konunun ilk mesajını okudum uğraşma, flört, diller dökmeden bahsedilmiyor. Bir mesaj atmış ve bir çiçek göndermiş. Oy masum kuzu ne yapmış ki modunda erkeği savunmuyorum. Sadece insan olmak demek hata yapabilme potansiyeline sahip olmak demek ama ikinci kez yapılan hata iradeyi atıl Bırakmak insan olmak becerisini ikinci plana atmak demek. Ben görüşümde kararlıyım herkes ikinci bir şansı hak eder.
Belki artık yaşım dolayısıyla öyle seviyorum bitiyorumlar hiç samimi gelmiyor. Burda kendimi gerçekten konu sahibinin yerine koyuyorum. Çok sevdiğim, herseyin yolunda olduğunu düşündüğüm bir evliliğim var. Sonra bir gün bunları öğreniyorum. Kocam başkasına çiçekler almış, başkasıyla ilgilenmiş. Hani bir gün çok kötü kavga etsek araya ayrılık girse bir kadınla beraber falan olsa derim ki o sinirle kızgınlıkla yapmıştır, zaten ayrılmıştık. Barısma durumunda bunu kaldirabileceksem devam ederdim. Ama hersey yolundayken nasıl gözü dışarı kayabilir. Cinsel de değil duygusal olarak başka birine ilgi göstermesi daha kötü. Bana sarılırken beni öperken aklında o kadın mı vardı, başkasını mı düşünüyordu, ben arkamı dönünce ona mı mesaj atıyordu onunla mı ilgileniyordu. Allah korusun bunu kaldıramam. Ne varsa yıkarım. Eğer bu durumda kendimden ödün verirsem üzüntüden, kırgınlıktan hasta olurum ne mutluluğum kalır ne neşem. Kendi sağlığım için onu çıkartırım hayatımdan.Nasıl ‘farzedelim ki’ler bunlar :) birşeyi yapmadan farz edemem. Dolayısıyla misalenler üzerinden samimi bir cevap veremem. Ne demek istediğinizi anlıyorum. Kocasının eşşeklik ettiğini, ne edebe ne adaba ne de evliliğe uygun şeyler yapmadığını kabul ediyorum. Ama kadın olarak düşünüp duygularınız incindiği için böyle net yorumlar yapıyorsunuz. 25 sayfa boyunca kadına gaz verilmiş boşan boşan diye. Bu kadar basit mi arkadaşlar. Hepimizin bir hayvan tarafı var. Ego ve süperegomuz sayesinde kimse o tarafı görmeden yaşayıp gidiyoruz. Aynı suç potansiyeline hepimiz sahip olduğumuz halde püripak insanlar gibi yorumlar yapıyoruz. Cinsel bir birliktelik yaşamamış, bir çiçekten öte gitmemiş biri için bu mahkeme biraz fazla büyük bana göre. Davulun sesi size de hoş geliyor uzaktan bana da. Başıma gelse benim de karar vermem kolay olmazdı. Ama bu Kadar kolay değil.
Kesinlikle katılıyorum. İçinde duygu olmayan tek gecelik bir ilişkiyi, mesajlaşma, flört etme ve çiçek göndermeye tercih ederim.Bence bu söylediğiniz tek gecelik bir ilişki için evet olabilirdi.Ona ''bir hata'' diyebilirdik ( tek bir gece olduğunu farz ediyorum ),ama işin içinde flört varsa duygular varsa ona ''tek bir hata'' diyemiyoruz maalesef.O oturup planlanmış bir şey.Üzerine kafa yorulmuş,belki kalbi heyecanla atmış ne derseniz deyin işte.Bir kadın olarak benim asla ama asla katlanamayacağım bir şey bu.Çünkü yarın bir gün yine birine kalbini kaptırabilir bu adam,çünkü içinde aşk yok.
Siz de tam tersini demişsiniz,cinsellik yaşamamış demişsiniz ama duygusuz bir cinselliği duygusal bir aldatmaya tercih ederim.İkisini de affetmem ama illa birine ''hata'' diyeceksem bu bir gece için olurdu.
Aynı anda aynı şeyleri yazmışız. Duygusal olarak aldatılmak hepsinin içinde en kötüsü. Bir akrabamız aynı şekilde kocası başkasını seviyordu herkes biliyordu. Katlanilmayacak bir durum, kolay kolay bir kadın buna katlanamazBence bu söylediğiniz tek gecelik bir ilişki için evet olabilirdi.Ona ''bir hata'' diyebilirdik ( tek bir gece olduğunu farz ediyorum ),ama işin içinde flört varsa duygular varsa ona ''tek bir hata'' diyemiyoruz maalesef.O oturup planlanmış bir şey.Üzerine kafa yorulmuş,belki kalbi heyecanla atmış ne derseniz deyin işte.Bir kadın olarak benim asla ama asla katlanamayacağım bir şey bu.Çünkü yarın bir gün yine birine kalbini kaptırabilir bu adam,çünkü içinde aşk yok.
Siz de tam tersini demişsiniz,cinsellik yaşamamış demişsiniz ama duygusuz bir cinselliği duygusal bir aldatmaya tercih ederim.İkisini de affetmem ama illa birine ''hata'' diyeceksem bu bir gece için olurdu.
Ayni sey bende de oldu hatta bende evli deil nişanlıyken oldu . Bir bayan esimin iş yerine gelmis ortak arkadaş sayesinde bir muhabbet etmişler sonra o bayan ertesi eşimin iş yerine başvuru yapıyor ama tek farkı bunları eşim olurken bana anlattı numarasını istediğini söyledi vermedin dedi dedim vermediğini söyledi yaklaşık bir hayata sonra öğrendim kız ise girmiş ve çalışanların grubundan numarasını alıp eşime yazmış o dönem benim için çok zordu müthiş derece de evlenmekten vazgeçtim kendimi tutamayıp gecelerce ağladım. Kızla görüştüm bir kaç açığını bulunca azda olsa içim rahat etti şimdi evliyim üstünden 2 yıl geçti eşim daha dikkatli bu konularda fark ediyorum elinden geldikçe çabalıyor .ama şu konuda da size hak verebilirim bazı insanlar benim ve sizin gibi her şeyi yiyip yutamıyor 2 yıl geçmesine rağmen hala unutamadım bu olayı en ufak bir tartismada eşime karşı öfke kusuyorum ama bizim ilişkimiz çok farklıydı ayrıca eşim aile hayatı görmemiş ona bir çokk şeyi ben öğrettim ne yazık ki bu iyi görünsede çok zor. Evet ben bir şans verdim ama ona deil kendime verdim eşimi sevdiğim için çabalamak istedim. Siz iyi düşünün eğer benim gibi bir ruha sahipseniz bitirin derimel bu olayın üstünü bir gün tamamen kapatacağınıza inaniyorsaniz devam edin düşünmeyin iyi günlerinizi hatırlayın unutmayın bir daha yaparsa sizi kaybedeceğini bilsin. Emin olun evlilik çok zor bir olay ilk evlerinin hata olduğunu düşünüp üçüncü evliliği de hata diye bitirenler var saygım sonsuz neler yaşarlar bilmem ama bana göre üç hatadan iyidir. Umarım düzene tekrar girersinzselam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Ayni sey bende de oldu hatta bende evli deil nişanlıyken oldu . Bir bayan esimin iş yerine gelmis ortak arkadaş sayesinde bir muhabbet etmişler sonra o bayan ertesi eşimin iş yerine başvuru yapıyor ama tek farkı bunları eşim olurken bana anlattı numarasını istediğini söyledi vermedin dedi dedim vermediğini söyledi yaklaşık bir hayata sonra öğrendim kız ise girmiş ve çalışanların grubundan numarasını alıp eşime yazmış o dönem benim için çok zordu müthiş derece de evlenmekten vazgeçtim kendimi tutamayıp gecelerce ağladım. Kızla görüştüm bir kaç açığını bulunca azda olsa içim rahat etti şimdi evliyim üstünden 2 yıl geçti eşim daha dikkatli bu konularda fark ediyorum elinden geldikçe çabalıyor .ama şu konuda da size hak verebilirim bazı insanlar benim ve sizin gibi her şeyi yiyip yutamıyor 2 yıl geçmesine rağmen hala unutamadım bu olayı en ufak bir tartismada eşime karşı öfke kusuyorum ama bizim ilişkimiz çok farklıydı ayrıca eşim aile hayatı görmemiş ona bir çokk şeyi ben öğrettim ne yazık ki bu iyi görünsede çok zor. Evet ben bir şans verdim ama ona deil kendime verdim eşimi sevdiğim için çabalamak istedim. Siz iyi düşünün eğer benim gibi bir ruha sahipseniz bitirin derimel bu olayın üstünü bir gün tamamen kapatacağınıza inaniyorsaniz devam edin düşünmeyin iyi günlerinizi hatırlayın unutmayın bir daha yaparsa sizi kaybedeceğini bilsin. Emin olun evlilik çok zor bir olay ilk evlerinin hata olduğunu düşünüp üçüncü evliliği de hata diye bitirenler var saygım sonsuz neler yaşarlar bilmem ama bana göre üç hatadan iyidir. Umarım düzene tekrar girersinz
Evet kesinlikle katiliyorum... Bir yapan bir daha yapar diye katii bir kural da yok her yaptigimiz hatayi tekrarliyor muyuz? Karsidaki kendini cok iyi ifade edecek herkes konusacak evlilik cok komplike bir sey su yapilinca bosanilir bu yapilirsa cok iyi es modeli diyemeyizBen konunun ilk mesajını okudum uğraşma, flört, diller dökmeden bahsedilmiyor. Bir mesaj atmış ve bir çiçek göndermiş. Oy masum kuzu ne yapmış ki modunda erkeği savunmuyorum. Sadece insan olmak demek hata yapabilme potansiyeline sahip olmak demek ama ikinci kez yapılan hata iradeyi atıl Bırakmak insan olmak becerisini ikinci plana atmak demek. Ben görüşümde kararlıyım herkes ikinci bir şansı hak eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?