- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
Ahh kuzum bu adam aranıyor yaa sen birinin numarasını alıp çiçek yollayıp mezajlasiyir musun bunun açıklamsı yok bence bilmiyorum bu adam aranıyor bence yani şimdi böyle atlattı olayı emin ol bir dakine tam darbe yapar kendimi yiyip bitirme kendini sev
ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir
Tiksinçsinben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir
Kendini böyle avut nikahlı karisindan da çocuk yapmış gayet ordada cinsel hayati var adamın sen metresisin ona da öyle söylüyordur senin adamınsa neden karısıyla sevişip çocuk yapıyorbirde söyle düsünün adam istemiyor karisini ? Kusura bakmayin ama her aldatan erkegin kadini bir metres veya kötü kadin degildir. Durumu biliyor kadin neden bosanmiyor ? Tek bir secenek vardir ya bosanirsin yada durumu kabullenir evde kalirsin cocuk büyütürsün. Adam istemiyorum dediginde ikinci cocugu kadin bilerek yapiyor
Kendini böyle avut nikahlı karisindan da çocuk yapmış gayet ordada cinsel hayati var adamın sen metresisin ona da öyle söylüyordur senin adamınsa neden karısıyla sevişip çocuk yapıyor
[/Q
cocugu yaptiginda ben yoktum hayatinda karisiyla yatmiOr hergece benimle adam
ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
[/QUOTE
Umarım gerçek değilsindir.Eğer gerçeksende karısını aldatan senide aldatır emin ol
Bence manolya bu konudaki öğretmen hanım, konu sahibesine ayrıl demek istiyor. Yeni üye ve ilk 3 mesajı 'o benim kocam' içeriyor.
Inanin ben yeni katildim , bazi ayarlari bilmiyorum aldatma konusuna basip yazdim. Üzgünüm ama ortada bir ask var..Bence manolya bu konudaki öğretmen hanım, konu sahibesine ayrıl demek istiyor. Yeni üye ve ilk 3 mesajı 'o benim kocam' içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?