Bana göre aldatıldım..

üniversite okuyorum memurum
Eşine şunu teklif et.
"Bende gözüme kestirdiğim biriyle bir süre mesajlaşıp, çiçek göndereceğim, ondan sonra eskisi gibi olabiliriz" de ve tepkisini ölç bakalım ne diyor?
Hala seni kabul edermiymiş o durumdan sonra

Kız mesaj atmış soru sormuş o da cevap yazmış diyorsun, bu bile çok yanlış bir şeyi kaldı ki çiçek göndermiş eşiniz. Affetmek zor...

Soruyu size sormadım Zeynep Hanım

Bana sormadığınızın farkındayım fakat işi olan kendi ayakları üstünde durur kocayı boşar düşüncesi bana çok boş gelio tabiki kimse aldatılmamalı adamın yaptığı büyük hata ama af dilediyse ve eşi bidaha yapmicağına inanıyorsa affedilebilir. İnsanların geleceği üzerine bu kadar basit yorum yapmaları canımı sıktı açıkçası.

benden vazgecmek istemez tabi benim gibi enayiyi bulmuş işim var elim yüzüm düzgün hanımefendiliğimle çalışkanlığımla bilinirim kendimi övmek için söylemiyorum bi bakan bi daha bakardı uzakta okuduk o zaman. peşimden koşmayan kalmamıştı ben kendime kızıyorum keşke evlenmeseydim başta keşke biraz daha büyüseydim en azındna bi 30 yaşımı bekleseydim

Ben eşinize değil de ailenize yorum yapacağım.

Bi insan nasıl kızının aldatıldığını bilerek yakışıklı erkek olur arada minvalinde birşey söylüyor ya. Eşinizle durumunuza birşey diyemem zaten tamam deyip devam etmişsiniz iş işten geçmiş ama ailenizle görüşmeyi kesin ve çocuk vs yapmayın sakın evine bağlanır düzelir diye

ne diyorsun işte biz atlatıcaz seninle bu günleri göreceksin ben kendimi affettiricem seni kazanıcam diyor

aileme cok kırgınım hatta söylediğime pişman oldum
ben o kafada biri değilim eşimin yüzüne de söyledim senden cocuk yapmak istemiyorum diye

Siz aynısını yapsaydınız Esınız ailesine anlatsaydı esınıxın ailesi sizin için o yapmaz oyle sey tabı güzel kız karsı tarafın hatası dermıydı buna Gore hareket edın

ben gaflet demiyorum o diyor malesef evet aptalın tekiyim

hayir canim niye aptal.olasiniz..kendiniz icin negatif dusunmeyin lutfen. sizin kendinizi yerecek hic bir davranisiniz yok. bence esinizle sakince konusun. bunu icinize sindiremediginizi. bunun bir anlik bir gaflet olmayip 3 5 gun surdugunu. size değersiz hissettirdigini..iliskinize guveninizin sarsildigini anlatin..birakin o cozum bulsun. o ugrassin cabalasin bu sorunlari gidermek icin. zamanla karar verir, duygulariniz nasil bakarsiniz siz de. hatayi yapan o..birakin dogruyuda o yapmaya calissin.

Ben kimseye boşan yada boşanma demem Zeynep Hanım.
Bir söz vardır çok severim "el adamı akıl verir ekmek vermez" diye...
Herkes kendi hayatının kararını kendi alacak, ben kimsenin yerine karar vermek istemem de vermemde....

Daha 2 yıllık evlisiniz. Her şey o kadar taze ki.. Sen de tazeciksin henüz. Gençsin güzelsin enerjiksin.. Yarın bir gün yaşlanınca, Allah korusun hastalanınca, çocuk sahibi olunca, şu an başkalarını yoklayan adam o zamanlar Allah bilir neler yapar.. Bir süreliğine ailenin yanına gidip kalsan, hem onlara yüz yüze anlatsan durumu ne kadar üzüldüğünü, hem de bi ayrı kalsanız. Belki boşanmaya cesaretin gelir.

Ya ben de şunu anlamadım. Onunla konusurken evlisiniz. E aynı evde deil miydiniz? Senin yanında nasıl biriyle mesajlaştı hiç şüphelenmedim mi?

Esin seni aldatmis evet bunu soyleyebiliriz... İleride surekli karsisina cikarmayacaksan bu yaptigini bence iliskine devam.etmelisin... bir kere yapan bi daha yapar diye bir seye ben inanmiyorum hayat bu kadar basit degil ve herkes ayni olmak zorunda degil her yaptigimiz hatayo hayatimizda tekrar yapiyor muyuz? Ben kendi adima konusayim tekrar yaptiklarimda var fakat gercekten pisman olduysam bir daha denemem... Esin kendine bir macera aramis seni sevmedigini dusjnme.erkekler birino severken baska biriyle cinsel anlamda seyler yasayabiliyorlar ya da flortoz yaklasabiliyorlar yapilari biz gbi degil maalesef... Bir daha yapmayacaginin garantisini ancak esin verebilir cok iyi dinlemek.lazim, zaman lazim, herkes etegindeki taslari dokecek vs kisacasi bosanmak kolay yol bence bu iliskiye bir sans daha vermelisin

Ya ben de şunu anlamadım. Onunla konusurken evlisiniz. E aynı evde deil miydiniz? Senin yanında nasıl biriyle mesajlaştı hiç şüphelenmedim mi?

hayır benim yanımdayken konuşmamış sanırım öyle olsa anlardım iş yerindeyken konuştu muhtemelen

Yaptıgınız hatayı başkasının yapmasını öneriyorsunuz. Bu şekilde kendinizi affedecek, yaptığınızı normalleştireceksiniz. Ben de sizi anlamıyorum insanları nasıl bu kadar kolay hataya sürükleyebiliyorsunuz. Bir de eğitimini vs soran insanlara niye boşan mı diyeceksiniz falan diye sarmışsınız. Bence siz de yaptığınız ve yapılmasını önerdiğiniz şeyi içten içe hiç onaylamıyorsunuz. Evlenmek mutlu son değildir, evlendim işte oh mutluyum demek kimseyi feraha çıkarmaz. Umarım eşiniz sizi tekrar yanıltmaz.

onu düşündüm ancak iznim cok sıkıntılı çalıştığım için gidemiyorum gitsem de aile ortamım da pek huzur yok daha mutsuz olurum

Yakışıklı çocuk kızın hatası o yazmış ne demek ya. Evli olan eşiniz yani bu durum onun hatası cevap vermeye bilirdi. Kolay di mi bi anlık gaflete düştüm demek, mühim olan o gaflete düşmemek zaten. Ayrıca yetişkin birisiniz boşanmak için ailenizden onay almanız gerekmiyor.

Bak bu cumleye göre de mesaj atabilirim. Benimde 'harika' bir iliskim vardı sen yaslardayken. Çocuk da doğuda bir ücra kosede öğretmendi. Sırf beni bir gün görmek için her ay mezradan köye otostopla,köyden ilçeye minibüsle, ilçeden şehre otobüsle, şehirden havaalanına havaşla, oradan uçakla Ankara'ya,oradan havaşla otogara , oradan otobüsle benim sehrime ,otogardan da minibüsle evime gelen - bir günden sonra ayni yolu tekrar donen, hiç ihtiyacı yokken sırf geliş gidişler daha rahat olsun,bir gün daha kalabilsin diye araba alan bir çocuk.
Ağzından iltifat düşmez, bana yemek yapar - patatesleri kalp şeklinde keser, merdiven çıkartmaz kucağında taşır. En büyük hayali benle evlenmek, türlü türlü manipulasyonlarla evlilik hayallerini empoze etmek, baş karakterin ben olduğum tiyatro oyunları yazmalar, hediyeler,suprizler,dağ köyünden gönderecek hediye bulamayınca bir koli dolusu çikolata yollamak , manzaraya karşı mutlu mutlu sarılırken gözleri dolu dolu 'hala inanamıyorum benimle olduğuna' diye kendince duygusal triplere girmek (balık erkeği)
Boyle bir ilişkim vardı. Ama bir gün onun yaşadığı mezraya gitmisken şeytan dürttü - arkadaşımı Arıcam diye telefonunu istedim ve eski kız arkadaşıyla uzuun uzuuun konuştuğunu/ hatta dün gece arabaya bakmaya diye çıkmışken aradığını gördüm.
Yani anladım kiii aşk maşk şu bu, hepsi gerçek olabilir ama bu insan karaktersiz. Yaşadığın yikimi anloyroum çünkü insan asla yakıştıramıyor. Sonuç olarak (asla kendimi savunmuyorum ama) telefonu kafasında kırdım, evinde kirilmadik iki üç tabak bıraktım, her köşede duran hediyeleri-resimleri- hatta işiyle ilgili kağıtları dosyaları falan sobaya attım. O okula gittiğinde duvara (öğrencilerine aldığım yüz boyama setleriyle) hakaret içerikli notlar yazdım. Sonra kendime yeni bilet aldırdım. Ama kar dolayısıyla çıkamadık,içeri geçip biraz ateşkes yapıp PlayStation oynadik. ne kadar mutlu olduğumuzu farkedip daha çok sinirlenip kalan bardak çanakları da kırdım. Hatta o ara çocuk pencere onundeymis. Bardağı ona Atıcam diye pencereyi kirmistim eksi bilmemkac derecede... Ara ara ağlama krizlerine girdik, sonra ağlayıp rahatladık durumun-duvarlarin komikligine saatlerce güldük falan... Sonuç olarak beni havaalanına bıraktı ve ayrıldık. (Şimdi farkettim de yine de güzel hatirliyorum ya. Beynimde hazin değil keyifli bir anı olarak kalmiş)
Yani başına gelen biri olarak o yeminler, ağlamalar bilmemnelere kanmadim ve terkettim. Evli olsam iş değişir miydi?
Tabii ki degismezdi.
Güvenmedigim insanla sohbet bile edemem.
Ayrıldıktan sonra pişman oldum mu?
Yoo hiç olmadım. Tam tersi,neredeyse ilk askimla evlenip Allah'ın dağında yasayacaktim gençliğimin baharında. Ondan ayrıldıktan sonra hayatıma bir sürü romantik anı girdi,sırt cantami alıp tek başıma kamplar yaptım, özgür bekar bir kadın oalrak başka başka Ülkelere gittim, başka coğrafyalardan insanlarla duygusal ilişki içine girdim..
Onla devam etsem yaşayacağım hayat şu anki yaşadığım hayattan daha iyi olamazdı, eminim.
Bir cesaret sen de gerekeni yapmalısın bence.
Bugün sana çok aşıkken,herşey yolundayken, cinselliğiniz cicim ayları hareketliligindeyken 'bir anlık gaflete' uyan adam sen hamileyken,sarkmis doğum göbeğinden kurtulamadiginda, çoluk çocuk derdinden kavgalara tutuştuğunuzda kaç anlık gaflete' düşer acaba??
Bosanmak da öyle büyük bir dram değil,eğer sen olaya dram gözüyle bakmazsan.
Benim teyzelerimin ve halalarimin yarısi boşanmış insanlar. Hatta babamın da ikinci evliliği. Hem de on-yirmi-otuz sene öncesinden. Ve hepsi cok mutlu,sukrediyor. Ama zamanında bosanmayan kisiler bakıyorum, bir ömür aynı insanı cekiyorlar...
Karar senin. Gözü dışarıda bir adama çocuk vermek istiyorsan devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…