Bana göre aldatıldım..

Merk etmeyin eşim beni yanıltmaz çünkü sadece 1 şansı vardı onu kullandı 2. Şans asla vermem ayrıca siz çok fevri davranıyorsunuz boşan demek o kadar kolay mı ben anlamıyorum. Neyseee

Esiniz sizi aldatmış evet. Cünkü yaptıkları "anlık bir gaflet değildi". Stratejik bir şekilde kadına yanaşmaya çalışmış. Üstünden gelememenizin temel sebebi içinizden eşinizi affetmemissiniz. Aileniz ayrilmaniza karşı çıkmış, yani o an size destek olmadılar veya durumu örtbas etmeye çalıştılar bilemiyorum."Eşimi affettim" dediniz, ama aslında affetmediniz.esinizi çok yükseklerde görüyordunuz ve o hem sizde olan kiymetini hemde güveninizi yerle bir etti. Sahsen en kilit nokta olarak bu güven kırılmasını görüyorum. Bundan sonra hep içinizden onu ve hareketlerini sorgulayacaksiniz. Ve bu sizi zamanla yipratacak. Bunun üstesinden nasıl gelinir bilmiyorum. Ben güvenimi kıran insanları hayatımdan artık hemen çıkartıyorum. Ama sizin aslında eşinizi affetme niyetiniz varsa bu konuda profesyonel destek almakta belki fayda olur.

Arkadaslarin söylediklerine katiliyorum malaesef artik hiç birsey eskisi gibi olmayacak. Artik guvenmeyi birakın migdenizde almayacak bi saatten sonra çünkü Bir nehirde iki defa yıkanmaz diye güzel bir söz var.. Bu adam firsatini bulunca alasınıda yapacak bu çok net.! Size ilk teklifide çocuk yapmak olacak ve cinsel ilişkide sizi çok arzulayan bir erkek modeli çizip daha çok aşagilanmiş hissedirecek kendinizi. Siz yapmiş olsaydınız size ve ailenizi arayip saga sola sizi rezil edip benimki yetmemiş doyuramamişim diyecekti. Malesef artik hiç birsey eskisi gibi olamaz imkansiz!! siz gordünüzmü ölen birisinin tekrar dirildigini. Ailenize gelecek olusanız baslarina bela olmayinda ama siz gerkirse aci çekerek böyle yasayin bosverin onları siz tek ve yalnizsiniz kendinize guvenerek bir karar verin.

ne güzel yazmışsınız okurken içim açıldı
korkuyorum iş yerindekiler ne der okuldan duyan arkadaşlarım aa evlendi hemen de boşandı etrafı düşünüyorum aptal gibi korkuyorum işte bir de onu özlemekten korkuyorum ya özlersem ya tekrar onu istersem ya pişman olursam?

Ya üzgünüm ama eşin bildigin aranmış yani. Ne münasebet doğum gününde çiçek göndermek. Anası mi bacısı mi eşi mi. Kizin ilgisini bile bile böyle bir davranışta bulunmak dur bakayım oltaya düşerse cebimde dursun mantığı. Aynısını sen yapsan ne hakaretler işitirdin. Boşanır misin boşanmaz misin bilmem ama benim içim almazdı.

Acımasız olan senin aldatan kocanla konu sahıbının aldatan kocası.

bemim de içim almıyor inanın

Tabii ki özleyeceksin. Ama onu değil, eski günleri. Kendini çook mutlu hissettiğin zamanlari, içinin askla-sevildigini bilmenin huzuruyla dolduğu zamanları.
Ama bu zamanları evli kalmaya devam etsen de özleyeceksin çünkü bir daha böyle hissedebilmek için büyük çabalara - kendini kandırmaya ihtiyacın var.

en büyük korkum da devam edersem ve ilerde onu affettiğim için pişman olursam düşüncesi

Şimdi bile pismansin
İleride neden olmayasın ki?
Aranız nasil, o olaydan sonra. İçsel olarak donmedin ama normale dönmüş gibi misiniz?

normale döndük eskisi gibi olmuyor ama ara ara aklıma geldikçe bi kaç gün etkisinden cıkamıyorum cok mutlu bi anımızda bile gözlerim doluyor bir daha olur mu acaba diye

Erkekler heeeer şeyi yaparken iyi, kadın boşanınca, boşan diyince yuva yıkıyor acımasız ve fevri oluyor. Bu dünyanın yükünü de sorumluluğunu da neden biz çekiyoruz ya?
Biz çekmiyoruz Bı kafile var onlar cekıyor
Biz acımasız olan tarafız.
Yuva demezler mi Bı de.

İsteyen bosansın isteyen Bosanmasın ama, ben affettim sen de affet buradakiler cok acımasız diyen de ne bileyim...

Merk etmeyin eşim beni yanıltmaz çünkü sadece 1 şansı vardı onu kullandı 2. Şans asla vermem ayrıca siz çok fevri davranıyorsunuz boşan demek o kadar kolay mı ben anlamıyorum. Neyseee

Size göre herkes bir şansı hak ediyor sanırım. Olabilir, saygı duyarım. Ama merak ettiğim siz de bir kerelik hakkınızı kullanmak isteseniz eşiniz de sizle aynı fikirde olur mu? Benim için eşitlik önemli çünkü.

Belki boşanırsan özlemek, hergun onunla aynı evde kalıp acaba yinemi yaptı yapacakmi demekten daha iyidir. En azından özlemek insanca olumlu bir duygu hissedersin ama hergun evde onun yüzüne bakıp aldattığını hatirlacaksin her saniye ve bu olumsuz bir duygu. Seni özlemekten daha çok yıpratacak. Belli bir süre sonra oda yeter yüzüme vurma artik deyip kavgada etmeye baslayacaksiniz. Alttan almalarida bitecek hatta sen gitme diye cocuk yapacak hemen iste ondan sonra izlediğin fragmanın asıl filmi başlayacak. Yerinde olsam başkasının telini almış konuşmuş hoşlanmış çiçek yollamış bir adamı affetmem. Ona hediye olma ulaşılmaz ol

Neden bos geliyor?

Isiniz maddi ozgurlugunuz oldugu halde sizi aldatan nisanliniza 2.sans mi verdiniz?

Her gun beni aldatti mi diye delil aramak mi kolay?

Evlilikler sans ile mi yürüyor? Peki evlenirken o sadakat sözü neye yariyor peki?

Seninde öyle hakkin varmi? Biiiirsefercik baska bir erkek ile istedigini yasamak? Esinde "yuva bu, yuva, karim 2inci sansi tabiki hak ediyor" dermiydi?

normale döndük eskisi gibi olmuyor ama ara ara aklıma geldikçe bi kaç gün etkisinden cıkamıyorum cok mutlu bi anımızda bile gözlerim doluyor bir daha olur mu acaba diye

Yaa kıyamam sana. Eşimle ilk evlendiğimiz dönem benim iş hayatım çok sıkıntılıydı, yeni tasındıgım ilde tanıdıgım yoktu vs. Anksiyetem tavandı yani. Bazen mutluyken gözlerim dolardı ya ilerde beni aldatırsa ben nasıl kalkarım altından diyordum. Çünkü kendimi biliyorum asla unutmam, affedemem. Aslında beni korkutan şey onsuz kalmak değildi, beni korkutan şey bu kadar güvendiğim kendimi bu kadar açtığım ikimizi bir gördüğüm insanın beni yanıltması hissettiklerimin yok olmasıydı. Sizi anlıyorum o yüzden ne düsündüğünüzü biliyorum. Ama olan olmuş değiştiremeyiz. Size boşanın demiyorum o sizin takdiriniz ama eşinizle etraflıca konuşmalısınız. En önemlisi bence o da kabul etmeli sizi ne kadar incittiğini. Burda kaybeden kişi o, sizin ona karşı bu büyük duygularınızı kaybetti. Bu devirde kim kimi bu kadar seviyor. Her şeyi unutalım ooh bitti gitti unuttuk havasında olursa bu iş çözülmüş gibi durur ama sadece halının altına itilmiş olur. Bu ilişkiyi sürdürecekseniz önemli olan sizin hissettiklerinizi anlaması ve sizin onu affedebilmeniz. Çünkü asla unutmayacaksınız bunu.

arkadaşlar burda yazılanlar beni epey aydınlattı
açıkcası ailem arkadaşlarım hepsi iyi tarafından baktırıp neredeyse beni aldatılmadığıma ikna etmeye calıştılar biri de cıkıp gercekleri söyleyemedi arkadaşlarım iyi niyetiyle yaptı biliyorum ama işte kandım belki de kanmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…