kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedimneyyyy..
nasıl davranıyorsun da o lafı etmiş.
mendebur.
namusa dil atanı ezip geçin..
en büyük o.... sensin deseydinkavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
oooo bu ne bacımkavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Kızınızın gözünün önünde yaşanan bu manzara bu sözler.. Ben ona üzüldüm belli ki siz evliliğe devam edeceksiniz ama yavruya yazık..kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Aman yarabbi sevgilim böyleydi. Sokakta da aynılarını yapmaya başlamıştı en son. İyi ki bitmiş. Kaç sene verdiğim önemli değil. Herkes bana diyordu ki seven adam böyle konuşmaz vurmaya kalkmaz diye ama ben dinlemiyordum. Onu sinirlendirdiğimi düşünüyordum. 7sinde neyse 70sinde de o oluyor. Yaşlı başlı adamlar görüyorum karısın bağıran tersleyen.kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
evet kızım da güldü şaka gibi anne o....u ne demek dedi ilk defa kendimi böyle çaresiz hissettimKızınızın gözünün önünde yaşanan bu manzara bu sözler.. Ben ona üzüldüm belli ki siz evliliğe devam edeceksiniz ama yavruya yazık..
İşiniz de varmış, kendinizi düşünmüyorsunuz, çocuğunuzu düşünün ya. Öyle bir adamla yaşatmayın o çocuğu yazık günah değil mi? Boşanmaya korkuyorsunuz çocuğa bunları yaşatmaya korkmuyor musunuz?kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
var 4 buçuk yaşındaAğır bi kelime etmiş.
Çocuk var mı peki ?
boşanmak istiyorum ama o evden gitmiyor ev ortak ikimizin ev benim diyor benim gitmemi bekliyorİşiniz de varmış, kendinizi düşünmüyorsunuz, çocuğunuzu düşünün ya. Öyle bir adamla yaşatmayın o çocuğu yazık günah değil mi? Boşanmaya korkuyorsunuz çocuğa bunları yaşatmaya korkmuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?