bana hakaret etti eşim

bennetton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
244
121
303
Afyon
merhabalar 5 yıllık evliyim eşim bana hakaret etti ki her kavgada ediyor bi ev işini düzgün yapmasam pasaklı der...ki çalışıyorum akşam 6 da eve giriyorum..her neyse geçmiş konulara girmeyeceğim en son ki kavgada bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz....özür dileme yok zaten özür dilese affedilecek bir şey değil insan her lafı kaldırır ama bunu kaldırmaz asla kaldıramıyorum

neyyyy..
nasıl davranıyorsun da o lafı etmiş.
mendebur.
namusa dil atanı ezip geçin..
kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim

en büyük o.... sensin deseydin

Bosanmaniz lazim

oooo bu ne bacım
hemen o evden ayrıl ve boşa.
bak sana zarar verir ALLAH korusun

Kızınızın gözünün önünde yaşanan bu manzara bu sözler.. Ben ona üzüldüm belli ki siz evliliğe devam edeceksiniz ama yavruya yazık..

Aman yarabbi sevgilim böyleydi. Sokakta da aynılarını yapmaya başlamıştı en son. İyi ki bitmiş. Kaç sene verdiğim önemli değil. Herkes bana diyordu ki seven adam böyle konuşmaz vurmaya kalkmaz diye ama ben dinlemiyordum. Onu sinirlendirdiğimi düşünüyordum. 7sinde neyse 70sinde de o oluyor. Yaşlı başlı adamlar görüyorum karısın bağıran tersleyen.

İşiniz de varmış, kendinizi düşünmüyorsunuz, çocuğunuzu düşünün ya. Öyle bir adamla yaşatmayın o çocuğu yazık günah değil mi? Boşanmaya korkuyorsunuz çocuğa bunları yaşatmaya korkmuyor musunuz?

boşanmak istiyorum ama o evden gitmiyor ev ortak ikimizin ev benim diyor benim gitmemi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…