bana hakaret etti eşim

ben o... luk bilmem senden öğrenirim ama deseydiniz
adi pislik

bu kadar hınçlı olmasının nedeni nedir? hep mi böyleydi?
darp raporu alın

bu durumda evde sadece anne baba rolleri ile yaşamaya çalışın çünkü şiddette var muahattap olmayın. boşanma için hazırlık yapın. çayın altı kapalı diye şiddet uygulamak nedir eşiniz tam bir pislik

Boşan kardeşim. Eşinin namusuna dil uzatan erkeği ibreti alem için bosayip rezil etmek lazım. Ama bu deyyus herifler hem rezil hem bela. Sen boşa rezil olur bu zaten hayatının devamında.

zaten diyor biz anne bana rolü oynayan iki insanız diyor evlilik değil bu diyor çocuk için sabrettim ben de hep

hep böyle her kavgada evde kapı cam kırıyor tedavi ol diyorum olmuyor asla
Siz de pek normal değilsiniz ya, adam cam çerçeve indiriyor şiddet uyguluyor boğazınızı sıkıyor sizin taktığınız kocam bana o.. dedi. Konuyu bile öyle açmışsınız, devamını okumasam tek sorun bu sanardım. Adam şiddet eğilimli boşanmaktan başka yol var mı?

Boşan kardeşim. Eşinin namusuna dil uzatan erkeği ibreti alem için bosayip rezil etmek lazım. Ama bu deyyus herifler hem rezil hem bela. Sen boşa rezil olur bu zaten hayatının devamında.
sorun şu ki ben demedim diyor o....u gibi davranıyorsun demek o anlamda demek değilmiş bir de inkar....

boşanmak istiyorum ama o evden gitmiyor ev ortak ikimizin ev benim diyor benim gitmemi bekliyor
Derhal kadese basın
Bana dokunmadi bile eşim üzerime yürüdü diye bastım anında geldiler uzaklaştırma aldim
Evden gidin diyen olmuş hiç de gitme neden gideceksin o çocuğun düzeni o evde o gitsin uzaklaştırma ve darp raporu alın benim olayımda darp yoktu yalan söyleyemezdim üzerime yürüdü dedim o şekilde aldım bir buçuk aylık uzaklaştırma aldım kendisi zaten yurt dışında görevliydi o süre dolmadan yurt dışına geri döndü ama bana savcı Eğer isterseniz bunu süre dolmadan gelin istediğiniz kadar uzatabiliriz dedi inanın kanun bizden yana lütfen sineye çekmeyin

evet şiddet eğilimi var vurma olmadı ama hep üzerime yürüdü psikolojik şiddet oldu

evet ne acı ki benim de telimde kades yüklü o an aklıma gelmedi basmak hiç şimdi çok pişmanım basmadığıma

burda önemli olan o… kelimesi mi?

baktım içen yok çayı ben de kapattım sen psikolojik sorunlusun dedi bana çayı bilerek kapatıyorsun dedi gıcıklığına bi saattir kaynıyor içen yok ben de kapattım

Yarın öbür gün kızınıza da aynısını söyleyecek. O yüzden şimdiden bu pe…ven.i başınızdan atın.
Evden ayrılmayın, araya büyükleri koyun kendisi defolsun gitsin. Hemen dava açın.

bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz.
Bu mu cezası?

Benim kocam bana o.ospu dese, "p.zevenkliğimi sen mi yapıyorsun?" der, canım pahasına yüzünü gözünü yolardım ve sabahında mahkemede bulurdu kendini.

hepsi önemli ama şiddet uygulamaya yeltenmesi ama namusuma dil uzatması da önemli ama nasıl ispatlayacaüım ben bunu mahkemede
Kimse bana o… diyor diye, öyle olmuyorum. Kendi ayıbı. Umrumda olmaz. Namusum kimsenin işi değil.

Ama eşim gelip boğazıma yapışırsa, orda işler değişir. Bunun dönüşü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…