- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.781
- 158
Adam sizi boğmuş siz o. Lafına mı takıldınız. Üstelik kızınızın yanında. Bisanın bu hayvandankavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
eeeAilem istemiyor ayrılmamı
kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Evet yoktu ama yaşattınız artık..kızım çok üzüldü o kötü baba dedi anne ben varım üzülme dedi ben hep yanındayım dedi sabah da uyanmış gözyaşların geçti mi anne dedi ona bunu yaşatmaya hakkım yok çünkü çok hisli
Evet baksanıza her şey tamammış kocasından özür bekliyor böyle insanlara hiç üzülmüyorumKızın bunları duydu ve sen özür mü bekliyorsun?
Daha ne yapmasını bekliyorsun boşanmak için? Şiddet var, hakaret var. İndir telefona kades uygulama. Bas düğmeye görsünmerhabalar 5 yıllık evliyim eşim bana hakaret etti ki her kavgada ediyor bi ev işini düzgün yapmasam pasaklı der...ki çalışıyorum akşam 6 da eve giriyorum..her neyse geçmiş konulara girmeyeceğim en son ki kavgada bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz....özür dileme yok zaten özür dilese affedilecek bir şey değil insan her lafı kaldırır ama bunu kaldırmaz asla kaldıramıyorum
1 hafta olmuş özür bile dilememiş nasıl olumlu yorum yapalım ki şimdi ?merhabalar 5 yıllık evliyim eşim bana hakaret etti ki her kavgada ediyor bi ev işini düzgün yapmasam pasaklı der...ki çalışıyorum akşam 6 da eve giriyorum..her neyse geçmiş konulara girmeyeceğim en son ki kavgada bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz....özür dileme yok zaten özür dilese affedilecek bir şey değil insan her lafı kaldırır ama bunu kaldırmaz asla kaldıramıyorum
O....u değilmişsin ama o...u gibi davranıyormuşsun haasorun şu ki ben demedim diyor o....u gibi davranıyorsun demek o anlamda demek değilmiş bir de inkar....
Şu heriflere çoluk çocuk sahibi olma imkanı veren kadınlara o kadar kızıyorum ki.nemrut nemrut adamlar yaşlanınca hürmet görüyor, hastalanınca bakılıyor mecburen evlatların vicdanı el vermeyince.Bu adam yalnız başına gebermeli.
Ya ben oyle adamlarin duzelecegine inanmıyorum o yuzden bosanin. Cam kapi kırıp, o... diyen adamin cocuguna verecegi hic bisey yoktur, travmalar disindahep böyle her kavgada evde kapı cam kırıyor tedavi ol diyorum olmuyor asla
Ve tüm bunlar kızınızın önünde oldu?kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
O ne demek kocanız terbiyesiz!merhabalar 5 yıllık evliyim eşim bana hakaret etti ki her kavgada ediyor bi ev işini düzgün yapmasam pasaklı der...ki çalışıyorum akşam 6 da eve giriyorum..her neyse geçmiş konulara girmeyeceğim en son ki kavgada bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz....özür dileme yok zaten özür dilese affedilecek bir şey değil insan her lafı kaldırır ama bunu kaldırmaz asla kaldıramıyorum
Offf iğrenç pislik. Öfke kontrol problemi var. Tedavi olmalı. Yazık kızına çok üzüldüm. Çocuklar unutamiyorlar. Allah böyle babayi bildiği gibi yapsinkavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?