bana hakaret etti eşim

Adam sizi boğmuş siz o. Lafına mı takıldınız. Üstelik kızınızın yanında. Bisanın bu hayvandan

Kızın bunları duydu ve sen özür mü bekliyorsun?

Siz boşanmazsınız, bari çocuğum için yalanını bırakın kendi konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz bu kadar. Bugün işittiğiniz her şeyi yarın kızınız işitecek onu bu ortamda büyüttüğünüz için sizden nefret edecek, etmelide. Kötü baba diyor ağlamaniza üzülüyor günah degil mi bu yükü nasil kızınıza yüklersiniz.

Daha ne yapmasını bekliyorsun boşanmak için? Şiddet var, hakaret var. İndir telefona kades uygulama. Bas düğmeye görsün

1 hafta olmuş özür bile dilememiş nasıl olumlu yorum yapalım ki şimdi ?

Beyni or..tan peltelesmis adamı nerden buldunuz evlendiniz? boşanmak için neyi bekliyorsunuz? bir dahakine ailenizin yanında or.. demesini mi? Aileniz bosanmanizi istemiyormus o zaman onlar hakaret işitmek istiyorlar

Bana o...u diyecek adamın anasını danasını bacısını 72 sülalesini o....u eder bırakırım .
Ben o...u isem sen de pezevengim oluyorsun galiba diyemediniz mi?
Bı de çocuğun yanında .. Allah'ın cezası.

Ve tüm bunlar kızınızın önünde oldu?
Gönül yarası filmindeki kız geldi aklıma. Korkudan dili tutulmuştu.
Ve bu ilk de değilmiş.
Senelerdir bunları çekiyorsunuz.
Ne yapacağım diye de sormuyorsunuz
Günlüğe yazar gibi iç döktünüz. Asla kaldıramıyorsunuz ve çözümü ayrı odalarda yatarak buldunuz.
Ve o çocuk o evde bunlara maruz kalmaya devam ediyor.
İnsan kendine ne kadar düşman.

O ne demek kocanız terbiyesiz!

İlk önce o eve aile şerhi koydurun. E Devletten Başvurun, muhtarlık belgesi yerine ikametgah koyar açıklamaya acil notu düşersiniz...

Tekrar şiddete yeltenirse kadese basar evden gönderirsiniz...

Ayakları üzerinde duran biriyseniz, aileniz kocanızı alıp, koynunda uyuyabilir. Onların tercihi

Offf iğrenç pislik. Öfke kontrol problemi var. Tedavi olmalı. Yazık kızına çok üzüldüm. Çocuklar unutamiyorlar. Allah böyle babayi bildiği gibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…