Biraz önce nafaka pazarlığı yaptık...Duygusuzca ,ticaret yapar gibi...Param yok beni bilmiyor musun olunca daha çok vereceğim sizden mi sakınacağım dedi.Hala benden medet umuyor,evet bu sefer sırtını sıvazlayıp evet sen çok iyisin,aslansın,kaplansın dememi bekledi herhalde...ama o kadar çok yoruldum ki her dediğine çok haklısın tamam demek ve bu işin uzamamasını istiyorum.Ama mantığımda şimdi ne yaparsan yaparsın boşanınca bazı şeyleri istemek çok zor diyor.Annemle konuşmuş acıklı acıklı,kadın açtı yazık dedi.Tam da ya acaba mı derken nafaka pazarlığı gene sadece beni suçlayan sözler aklımı başıma getirdi.Beni bu hale getirdi hala beni suçluyor, ben gerçekten bu evlendiğim adam mı diyorum ya...Gerçekten uslanmaz bir romantikmişim...Gerçek hayatta değilde kendimi romantik komedi filminde sanmışım...Evet ayaklarım biraz geç yere basınca bnim romantik komedi oldu mu sana dram...
Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Şu anda içinde bulunduğun ruh durumun - kalbinle beyninin arasında
sıkışıp kalmışlığın - mahkeme sonuçlanacağı ana kadarki - bir mucize olabilirmi bekleyişin öyle tanıdık
duygular ki. Ancak yaşayan bilir. Eminim eşin de aynı ruh halini yaşıyor.
Boşandıktan sonra erkekler daha fazla pişmanlık yaşadıkları halde - hangi sebeple dönüpte kendilerine
bakmaktan kaçınırlar anlamış değilim.
Boşanma gerçekleşene kadar herkesin sana-bu kararı almakta çok haklısın-bravo demesini istersin.
Çünkü bu çok zor ve sancılı kararının arkasında durabilmen için bu sözlerin itici gücüne ihtiyacın var.
Bunu bildiğim halde sana haklısın-en doğru kararı vermişsin diyemiyorum bebeğim.
Gönlümün istediği - seni ve eşini karşıma alıp - siz ne yaptığınızın farkındamısınız? Boşandıktan
sonra sizleri hangi sıkıntıların beklediğini biliyormusunuz? Bundan sonraki hayatınızın daha iyi
olacağını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. İnternet elinizin altında bu aile birliğinin devamı için
neler yapmanız gerektiği ile ilgili dökümanlar bir tıkla karşınıza çıkıyor. Boşanmanın bir çözüm
olmadığı - daha sonra başkalarıyla yapılacak yeni evliliklerin yürümesi için ne büyük fedakarlıklar
yapılması gerektiğinide araştırmalar gösteriyor. Fedakarlıkların daha azını niye birbiriniz için
yapmak varken ne diye zoru seçiyorsunuz gibi konuşmalar yapmak ve ayrı yerlere savrulduğunuzda
sizi nelerin beklediği konusunda uyarmak isterdim.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım başka ne diyebilirimki.
tatlım haklısın sana sonuna kadar hak veriyorum....aile kutsallığına saygısı olmayana kapı orada.
ama eşini kanuni yollarla iyice bağla ki sanırım sen çalışyorsun sana olmaz ama kızın için koparabileceğin ne varsa kopar.
kendini çok üzmemeye çalış, çünkü ilerde pişman olacaksın "aaa keşke kızımı keyifle büyütseymişim, ne gerek varmış o kadar yıpratmışım kendimi" bile diyeceksin...ben evliliğimi bitirme aşamasın da psikiyatrik tedavi gördüm , 1 yudum su bile içemiyor istifra ediyordum sinirsel olarak bitmiş dibe vurmuştum ama ihaneti affedemedim.
tatlım kızını:ecrin_bebek: keyifle büyütmeye bak, gerisi yalana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?