- 11 Kasım 2013
- 268
- 140
- 323
- 35
- Konu Sahibi belenhatun
-
siz hesap veriyor musunuz peki. sanki bir tek ben böyleymişim gibi bir durum oldu,bu da benim çok canımı sıktı.benim hesap verilerim kapalı dersin olur biter
sorarsa söylerim veyahut konu açılırsasiz hesap veriyor musunuz peki. sanki bir tek ben böyleymişim gibi bir durum oldu,bu da benim çok canımı sıktı.
sorarsa söylerim veyahut konu açılırsa
ki evliyim yani...ama sevgiliyken de hesap sorulnazdı böyle durumlarda
saçma...ha içünden gelir lafı geçer söylersinBen de sorarsa söyleme taraftarıyım.ama dışarı çıkan ben olduğumdan benim söylemem gerekiyormuş.O sormadan yani.
valla ben bunu hesap vermek olarak değilde haber vermek olarak görüyorum. bende erkek arkadaşıma şuraya gidiyorum, burdayım haberin olsun diye ararım söylerim. aynı şekilde o da haber verir.
sizin ilişkinizde kendisi sizin deyiminizle hesap veriyor mu yoksa sadece sizden mi istiyor bunu?
saçma...ha içünden gelir lafı geçer söylersin
ama rapor verircesine...evliyken hadi nesse de yani...sevgililikte fazla sorunlu bu durum
vıışş ömrünü çürütür ya bu :)hay ağzın bal yesin, aynen tabir bu."rapor vermemi" istiyor. Bir de çok nazlı ya hemen darılıyor, bana sıra gelmiyor naz yapmak için. sanki o kız ben erkeğim.
vıışş ömrünü çürütür ya bu :)
vhalla kolay gelsin ne diyim...
kafayı kırdırtır böylesi...
dikkat et de bi zaman sonra ona benzeme :)valla şaştım kaldım, bu adama karşı stratejiler geliştirmem lazımrolleri değiştik sanki anacım
dikkat et de bi zaman sonra ona benzeme :)
o hiç çekemez..genellikle hep öyle oluyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?