- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi belenhatun
-
ben seni eğitecem derken arkadaş öğretmen ya da köpek eğitmeni mi işine fazla kaptırmış kendiniiyi bir dersi hakediyor bence yola getirmen lazım nasıl alıştırırsan öyle gider..Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.
sizi çok iyi anladım, ben de ufak yaşta babamı kaybettim annem de benim her şeyime güvendiği için başka bir şehirde yalnız yaşamam rağmen bana en ufak bir konuda ne yaptın, nereye gittin, kimle gittin..vesaire asla birey sormadı. kız kardeşim de bende böyle yetiştik bu sebeple şimdiki erkek arkadaşım bana ilişkimizin başlangıcında en ufak bir şekilde hesap sormaya kalksa tepem atıyordu. ben de ona açıkça dedim ki bu şekilde devam ederse bu ilişki başlamadan bitecek o yüzden ya sen bu huyundan vazgeç yok vazgeçemem dersen yol yakınken bitirelim. gerçekten de aradan 2,5 sene geçti ve bu konuşmadan sonra ben ister arkadaşlarımla tatile gideyim, ister yurt dışına çıkarım ister eve geç döneyim ne olursa olsun hesap sormadı ve sanırım bana tam anlamıyla da güveniyor.
kendi ailem de kimseden böyle bir şey görmeden yetiştiğim için hele dışarıdan birisinin hesap sormaya kalkması bana çok batmıştı. o yüzden ne demek istediğinizi anladım ve bence erkek arkadaşınızla evlilik gibi düşünceniz varsa benim yaptığım gibi şimdiden açıkça konuşun.
"eğiteceğim" kısmını görmemişim pardon, bu cümleyi kuran adamdan hemen ayrılın, bence.
Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.
Haber vermek başka , hesap sormak başka bir şeydir bunu karıştırmamak gerek ..[/QUOTE]E="Pink25, post: 37519237, member: 621859"]bu hesap vermek değilki ne yanı birbirinizden haberiniz olmasın mı yani? şıuraya ya da buraya gidiyorum demek çokmu zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?