Bana hesap vereceksin!...

yorumunu söyleyecek başka kimse yok mu ?

Bizde hesap değil ama haber verme anlamında bu durum söz konusu..
Çünkü birbirimizden haberimiz olmasını istiyoruz..
Bunu yapıcam şuraya gidicem falan.
Çünkü bazen ben planı yaparım oda dışarıda başka bi plan yapmış olur o sıkıntıya giriyoruz..
Mesela ben şimdi buluşuruz diye umuyodum dersi varmış..
Veya başka bi işi çıkıyor..
Plan altüst oluyor..
Ben o yüzden haber verilmesi taraftarıyım..
Bileyim napıyor nerde diye..
oda aynı şekilde..
Zaten bazı hastalıklarım vardı ilişkinin başında..
Bayılırdım fenalaşırdım falan ondan sonra arttı bu haber verme mevzusu ama aynısını ondanda bekledim.
Benim yapmamı istiyosa oda yapsın :)
Ama hayatınıza hayır!! olarak müdahale edicekse orada tepkinizi koyabilirsiniz..
----
O sizi gün içinde arayıp sormuyorsa sizden bunu beklemeside pek mantıklı değil..
Siz ondan isteseniz o haber verir mi ?

Şahsen hayatımdaki insanın nerede kiminle ne yaptığını bilmek isterim. Belki ona göre bir plan yapacaktı? Hesap vermek değildir ki bu, haber vermektir. Ayrıca birini seviyorken haber vermeyi, hatta hesap vermeyi bile isteye isteye yaparsınız. Bunun gururla onurla bir alakası yok. Ben karşı tarafı haklı buldum.

ben sorarsam söyler sadece.Ben de sizin gibi düşündüm. her şey karşılıklı, ben ondan böyle birşey istemiyorum, o da zaten ben sorarsam söylüyor ama benden bekliyor ya bende filmi koparan nokta burası.

yorumunuz için teşekkür ederim

ben sorarsam söyler sadece.Ben de sizin gibi düşündüm. her şey karşılıklı, ben ondan böyle birşey istemiyorum, o da zaten ben sorarsam söylüyor ama benden bekliyor ya bende filmi koparan nokta burası.

O zaman sıkıntı..

Birbirinizin ne yaptığını , kimlerle görüştüğünü bilmek güzel bir şey . Hesap verme değilde haber verme tadında kalması gerek ve tabii ki karşılıklı olmalı . Tek taraflı olarak sadece sizden beklememeli .

Bu şekilde birbirinizin hayatına dahil oluyor daha fazla tanıma şansı yakalıyorsunuz . Sevgilinizin yanında olmasanız da aşağı yukarı tüm gününün nasıl geçtiğini biliyorsunuz . Bence kulağa gayet güzel geliyor .

Fakat iş müdahale etmeye , yasaklar koymaya dönerse o zaman sıkıntı olur . Tepkinizi gösterirsiniz .

hesap verme olarak tabiki yanlış,ama arkadaşta kalıcam demekte zor olmamalı bence,sadece birbirinizden haberini olması anlamında

Valla ben hesap veriyorum gocunmuyorumda, sevgilimde bana hesap veriyor. 2 yıldır güzel bir ilişkimiz var nazar değmesin. Ya karşındakinin isteklerine göre yaşıyacaksın, yada kendi isteklerine uyumlu birini bulacaksın. Bu tarz zıtlaşmalarla olmaz bu iş..

Bende nisanlimda haber veririz. Izin almak olarak görmüyorum bunu. Birbirimizi arayıp ulasamazsak merak etmeyelim diye. Fakat bu karşılıklıdir bizde. Aksi halde kendimi hesap veriyor gibi hissederim.

Bence hesap vermek degil de haber vermek desek daha dogru olur fakat o sana haber vermiyorsa sen niye verceksinki? Ben esime sevgiliyken haber vermezdim sahsen, cok sacma ama eger boyle bisey istiyorsa kendisi de yapsin oyleyse.

Hesap vermem, haber veririm ama. Gene de ben seni eğiteceğim diyen adama o lafı yedirmeden bir daha suratına bakmam. Bir de üzerine dışarı çıkarken söyleyeceğim. Bazı konularda dik duruşunuz var ama en önemli yerde arıza vermiş.

Bir de haber verme de karşılıklı olan bir şey. O haber vermeyip bir de üzerine haber verilmesini bekliyorsa bir cacık olmaz o adamdan.

hesap vermek değil de bu akşam biyere gidicem demek neden zoruna gidiyo? hesap tabi ki vermeyeceksin ama birlikte olduğun insanın haberi olmadan bir orda bir burda olmaz bence misal iş çıkışı arkadaşıma gidicem eşime haber vermeyeyim mi ? seni eğiteceğim diyen bir erkekle olmaz yalnız orası da var.

Canım benim sevgilim çok kıskançtır öyle olduğu halde hiç hesap sormaz bana akşam sorar nasıl geçti günün ne yaptın gibilerinden anlatırım şuraya gittim diye dikkat ediyorsun dimi aşkım Kıyafet olarak falan der kıskanır bazen ama benden izin alıcaksın haber vericeksib demez yalnız çok sorar gittiğim yerle ilgili..

Ben nişanlıma planım var şuraya gitcem derim oda beni oraya bırakır zaten. Ama izin almam gideyim mi demem. Ayrı şehirlerde olsakta konusu olursa söylerim. Yad o bana sorar yarın planın ne diye.
Ama ben seni eğiteceğim demek ne demek uslubu yanlış

Ben haber vermek amaçlı söylerim aileme soylemedigim zamanlarda bile eşime ( o zaman sevgiliydik) söylerim. Onun Nerede olduğumu bilmesi benim içimi rahatlatiyor. Hesap vermek olarak düşünmüyorum. Şu an evliyiz arayıp çarşıya çıkıyorum haberin olsun diyip kapatıyorum o kadar

Esime bile hesap vermiyorum ben..

Sevgiliykende kendisi sordugunda , surdayim diyordum..
Ama onu arayip gidiyorum , geldim vs gibi seyler soylemiyordum...

bana hesap vereceksin sözünü bile kabul edebilirim belki ama seni eğiteceğim demesini kabul edemezdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…