- Konu Sahibi belenhatun
-
konuşarak empati yaparak tüm sorunları çözebiliriz, ben böyle düşünüyorum.ama o sürekli kaçıyor sorunları konuşmaktan, içindekileri anlatıp uzlaşmak yerine benim istediğim olsun istiyor.umarım uzlaşabiliriz bu konuda, yoksa daha çok üzeceğiz birbirimizi.
konuşarak empati yaparak tüm sorunları çözebiliriz, ben böyle düşünüyorum.ama o sürekli kaçıyor sorunları konuşmaktan, içindekileri anlatıp uzlaşmak yerine benim istediğim olsun istiyor.umarım uzlaşabiliriz bu konuda, yoksa daha çok üzeceğiz birbirimizi.
DuSuncene saldirmadim ozgurlugu bilip bilmedigimi sinamaya kalktin ona tepki verdim eger sana vaktimi harcamak isteseydim cevap dahi veremezdin oyuzden herseyi bildigimizi sanmayalim iyinin iyisi oldugunu ben kabul ediyorum herzaman ama sen benim ozgurlugu bilmedigimi soyleyecek en son insansin yaptigimiz hatalarda zaten ufak tefek seylere fazla tepki verip ugrasirken asil buyuk olanlari goremiyoruz yada isimize gelmiyor ve boyle birilerinin karsimda ozgurluk hakkinda atip tutmasi beni kizdiriyor oyuzden sana harcadigim son harfler bunlar
Aslında ben erkeğim, bana boyun eğeceksin, hesap vereceksin demek yerine.. "Canım, aşkım yanımda olmadığında gittiğin yerleri kimlerle olduğunu bana söylesen. Seni merak ediyorum" dese... Konu sahibinin de, bizlerin de tepkileri ne kadar farklı olurdu.
gerçekten çok güzel özetlediniz.Ben onun ilgisini sevgisini hissedemezken o egemenlik kurmanın derdinde.aynı şarkıyı söylüyoruz ama ayrı tellerden çalıyoruz.
Ne is yapiyo ki gün icinde pek mesajlasamiyosunuz?
Bu arada ayni sehirde mi yasiyosunuz? Yani yakinmisiniz
yoğunluktan değil canım sorumsuzluktanGün icinde hic mesaj atmamasina da takildim ben. Meslegi ne ki bu kadar yogun olmak icin??
yoğunluktan değil canım sorumsuzluktan
hayır farklı şehirlerdeyiz.benim olduğum şehre gelmek istiyor(ziyaret için) ama böyle davrana davrana soğuttu beni,bu yüzden gelmesini istemiyorum.Ayni sehirdemi yasiyosunuz?
hayır farklı şehirlerdeyiz.benim olduğum şehre gelmek istiyor(ziyaret için) ama böyle davrana davrana soğuttu beni,bu yüzden gelmesini istemiyorum.
Haber vermek hesap vermek degildir, heleki evinizde degilde baska biyerde kaliyorsaniz haber vermeliydiniz, sorsa söylerdim diyorsunuzda, heran sorarsa asil, hesap sorar gibi olur, bi iliskide olan seyler bunlar vede cok normal birbirini bilgilendirmek, eger özgür takilmak istiyorsaniz sevgiliyi birakacaksiniz...
görüştük. iki yıla yakın tanışıklığımız ama bir ayrıl bir barış gibi oldu biraz. kopamadık bir türlü.Hmm.. Yüz yüze görüstünüz mü daha önce? Bi de ne kadar oldu tanisali?
görüştük. iki yıla yakın tanışıklığımız ama bir ayrıl bir barış gibi oldu biraz. kopamadık bir türlü.
devlet memuru. yani öyle kesinlikle eline telefonu alamayacağı bir işi yok, öyle olsa bu kadar kırılmam zaten. farklı şehirlerdeyiz.sadece skype tan saatlerce konuşuyoruz akşamları.
Bende gidebilirmiy diye izin alirim vermezse gitmem. Sadece kuzenmlere izin verir o olmazsa yanmda pek cikamam disari.Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?