Bana hesap vereceksin!...

Ne is yapiyo ki gün icinde pek mesajlasamiyosunuz?

Bu arada ayni sehirde mi yasiyosunuz? Yani yakinmisiniz

Markete gitsem komşuma gitsem parka çocuğu indirsem haber veririm.Bana güveni sonsuz ama habersiz gezmem

Aslında ben erkeğim, bana boyun eğeceksin, hesap vereceksin demek yerine.. "Canım, aşkım yanımda olmadığında gittiğin yerleri kimlerle olduğunu bana söylesen. Seni merak ediyorum" dese... Konu sahibinin de, bizlerin de tepkileri ne kadar farklı olurdu.

çok memnun oldum bunların son harfler olmasına.saldırmadım diye başlayan yazın bile hakaretlerle dolu.asla kendimi diğerlerinden üstün görmedim,böyle düşünenlerle de hiç anlaşamadım.beni tanımıyorsun bile ama beni yargılıyorsun.tartışmanın anlamı yok.sen saygı duymasan da ben senin farklı düşünme hakkına saygı duyuyorum.umarım bir daha böyle bir konuşma yaşamayız.

İzin almak değil ama haber vermek ilişkinin bir parçası bana göre.

Düşün sevgiline sürpriz yapıyorsun evde olduğunu sanarak bir de bakıyorsun kafasına
göre plan yapmış kim bilir nerede sürpriz elde patlar. Sinir bozucu.

Ya da daha da kötüsü çıktın kafana göre, sevgilinin haberi yok.
Başına bir kaza geldi. Sana ulaşamıyor bile ve en son nerede olduğun hakkında bilgiye sahip değil.

Çok bağımlılık hoş değil ama birbirinden bu kadar habersizlik, bağımsızlık da benim birliktelik anlayışıma ters.

Nerede olduğunu, ne yaptığını bilmek için seni araması şart mı?
Tatlım bilgin olsun şuraya gidiyorum, burdayım demek çok mu zor?

Ben de bu kadarında bile zorlanan insanlara ne ilişki ne de evlilik yakıştıramıyorum kusura bakmayın..

Bir insanla birliktelik demek özgürlüğünden bir parça vermek demektir zaten.

gerçekten çok güzel özetlediniz.Ben onun ilgisini sevgisini hissedemezken o egemenlik kurmanın derdinde.aynı şarkıyı söylüyoruz ama ayrı tellerden çalıyoruz.

Ne is yapiyo ki gün icinde pek mesajlasamiyosunuz?

Bu arada ayni sehirde mi yasiyosunuz? Yani yakinmisiniz

devlet memuru. yani öyle kesinlikle eline telefonu alamayacağı bir işi yok, öyle olsa bu kadar kırılmam zaten. farklı şehirlerdeyiz.sadece skype tan saatlerce konuşuyoruz akşamları.

Çiftlerin birbirine haber vermesi güzel bir hareket izin almadığı surece. Benim takıldığım nokta " ben seni eğiteceğim" cümlesi oldu. Bence izin almanızı istemekten daha ağır olmuş.

Haber vermek hesap vermek degildir, heleki evinizde degilde baska biyerde kaliyorsaniz haber vermeliydiniz, sorsa söylerdim diyorsunuzda, heran sorarsa asil, hesap sorar gibi olur, bi iliskide olan seyler bunlar vede cok normal birbirini bilgilendirmek, eger özgür takilmak istiyorsaniz sevgiliyi birakacaksiniz...

Hesap.degilde haber verilebilir diye düşünüyorum. .tabii karşılıklı ise?

heran neredesin, kimlesin diye sorsun demiyorum ama nasılsın,napıyorsun desin ne bileyim bi özlediğini hissedeyim ben bu adamın.babam bile sormuyor bana başımda bekçi gibi neredesin ne yapıyorsun diye.sizden sadece yapacağınız şeyleri önceden bildirmenizi istese ama kendisi hiç yazmasa ne hissederdiniz?Bir de o ben sormadan söylemiyor.

Bir kavram karmaşası icindesiniz.soyle ozetleyelim.

Hesap verme/sorma ornegi:
-bu aksam x e gidecegim,
-ne bana sormadan x e gitme planı mı yaptın,neyse bi daha olmasın ama hadi git bakalım.

Prangalar ve kısıtlama ornegi:
-bu akşam x e gidecegim.
-ne işin var x te,x de kim oluyor,hicbi yere gidemezsin,git de goreyim

Haber verme(rutinde olan)
-bu aksam x e gidecegim.
-anladım askım.kac gibi donersin ? eve gecince mesaj at merak etmeyeyim.blabla planımızı yarına erteleyelim o zaman.iyi eglenceler,selam soyle x e...

Bilmem anlatabildim mi ?

görüştük. iki yıla yakın tanışıklığımız ama bir ayrıl bir barış gibi oldu biraz. kopamadık bir türlü.
devlet memuru. yani öyle kesinlikle eline telefonu alamayacağı bir işi yok, öyle olsa bu kadar kırılmam zaten. farklı şehirlerdeyiz.sadece skype tan saatlerce konuşuyoruz akşamları.

Mesaj atmamasi hic normal degil bence

Bende gidebilirmiy diye izin alirim vermezse gitmem. Sadece kuzenmlere izin verir o olmazsa yanmda pek cikamam disari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…