Bana hesap vereceksin!...

Oda söyliycrk tabii canim, o bildirmiyorsa maco tavirlarini kendine saklasin o zaman...

Erkeklerin cogu böyle kacarak hallederiz saniyorlar :)
Esimde baslarda oyleydi...
Ben erkegim benim dedigim olsun , ben yaparim sen yapamazsin , konusarak anlatincada sinirlerim kestirip atiyordu..
Sonunda anladi benim hakli oldugumu ve kendi kendine artik , konusalim demeye basladi..
Umarim seninde sevgilin , zamanla anlar ve konusmak la, halleder sorunlarini:)

inşallah...

Kendi ilişkilerime bakarak cevap vereceğim, şimdiye kadar hiç durup dururken akşam şuraya gidiyorum haberin olsun gibi bir bilgilendirmede bulunmadım. Sevgiliysek eğer gün içinde konuşma sırasında bugün ne yapıyorsun gibi bir soru muhakkak sorulacağından cevabını aldığında da ne yapacağımı öğrenmiş olur. Sizin durumunuzda olduğu gibi hiç konuşmadıysak mesajlaşmadıysak durduk yere şuraya gidiyorum demem.Ancak sorarsa öğrenir.

sizin gibi düşünüyorum.merak etse zaten gün içinde mesaj atar.yapay ilgiyle gerçek sevgi yürümüyor.bildiğim gibi davranmaya devam edeceğim.

ben sevgilime hesap vermem oda vermez ama sevdigimizden haberin olsun suraya gidiyorum eve geldim diye haber veririz biz.

erkek arkadasiniz size hesap soramaz (soruyorsa guvenmiyordur), siz de ben hesap veremem istedigimi yaparim diyorsunuz buda iliskinizde gercekten problemlerin oldugunu gosterir bana gore.

umarim yazdiklarimi yanlis anlamazsiniz insallah aranizda ki sorunlari halledersiniz :)

sizin gibi düşünüyorum.merak etse zaten gün içinde mesaj atar.yapay ilgiyle gerçek sevgi yürümüyor.bildiğim gibi davranmaya devam edeceğim.

Görüşünüz ne yöndeyse ona göre davranın tabi. Ben aynı evde yaşamadığım kişiye neden gittiğim yeri haber vermem gerektiğini anlayamıyorum o yüzden gereksiz buluyorum. Ha ancak şöyle olur, gittiğim yerde telefonu duymayabilirim, ulaşamayabilirsin merak etme, gibi bir açıklama yapacaksam o zaman söylerim. :)

inşallah,temennileriniz için teşekkür ederim.

aynen vallahi içimi döktüm rahatladım. iyi ki kurmuşlar şu kk'yı :)

Tam çok benzer bir şey yazıyordum ki, "burada yazılmışı var" oldum : )

Gün içinde konuşmalarda zaten planlar karşılıklı paylaşılır, "nabersin" "iyilik, kızlarla akşam çıkacağız onu planlıyoruz" gibi basit bir diyalog bile yeterli. Ki konu sahibinin böyle bir diyaloga hesap verme olarak baktığını sanmıyorum. Ama gün içinde -geçerli bir sebep olmadan- hiç konuşulmamışsa durup dururken "akşam kızlarla çıkıyorum, bilgilerine, iyi çalışmalar" misali mesaj yazmam yani.

İzin alma apayrı bir konu, kimseden izin almam, kimseye de izin verecek merci değilim.

bir çok kişi yazmıştır belki yazılanları okumadım ama tabii ki izin almak gibi bir saçmalık olamaz. kimsenin boyunduruğu altında değiliz ki git desin gidelim gel desin gelelim gitme desin gitmeyelim.. sadece haber vermekte bir sakınca görmüyorum, o da laf arasında geçer işte bu akşam şuraya gideceğim, yarın evde kalacağım gibi. bunlar da her ilişkide olması gereken paylaşımlar sadece. sohbet muhabbet.. ama sevgilinizin 'seni eğiteceğim.' gibi çirkin cümleler kullanması çok çirkin bence.. siz onun öğrencisi misiniz? kölesi misiniz? evcil hayvanı mısınız? çünkü sadece bu kategoridekiler eğitilebilir.

İzin almak yada hesap verme değilde haber veririz sadece haberin olsun diye, bazen de gittiğimde aradığında şurdayım derim, sorun olmadı hiç. Ama erkek arkaşınızın tutumu çok çok yanlış, nasıl bi çirkin cümle seni eğiteceğim bu cümle için bence erkek arkadaşınızla yüz yüze ciddi bi konuşma yapmalısınız sizinde bir birey olduğunuzu anlasın.

sizi çok iyi anladım, ben de ufak yaşta babamı kaybettim annem de benim her şeyime güvendiği için başka bir şehirde yalnız yaşamam rağmen bana en ufak bir konuda ne yaptın, nereye gittin, kimle gittin..vesaire asla birey sormadı. kız kardeşim de bende böyle yetiştik bu sebeple şimdiki erkek arkadaşım bana ilişkimizin başlangıcında en ufak bir şekilde hesap sormaya kalksa tepem atıyordu. ben de ona açıkça dedim ki bu şekilde devam ederse bu ilişki başlamadan bitecek o yüzden ya sen bu huyundan vazgeç yok vazgeçemem dersen yol yakınken bitirelim. gerçekten de aradan 2,5 sene geçti ve bu konuşmadan sonra ben ister arkadaşlarımla tatile gideyim, ister yurt dışına çıkarım ister eve geç döneyim ne olursa olsun hesap sormadı ve sanırım bana tam anlamıyla da güveniyor.
kendi ailem de kimseden böyle bir şey görmeden yetiştiğim için hele dışarıdan birisinin hesap sormaya kalkması bana çok batmıştı. o yüzden ne demek istediğinizi anladım ve bence erkek arkadaşınızla evlilik gibi düşünceniz varsa benim yaptığım gibi şimdiden açıkça konuşun.

"eğiteceğim" kısmını görmemişim pardon, bu cümleyi kuran adamdan hemen ayrılın, bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…