- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi belenhatun
-
Oda söyliycrk tabii canim, o bildirmiyorsa maco tavirlarini kendine saklasin o zaman...heran neredesin, kimlesin diye sorsun demiyorum ama nasılsın,napıyorsun desin ne bileyim bi özlediğini hissedeyim ben bu adamın.babam bile sormuyor bana başımda bekçi gibi neredesin ne yapıyorsun diye.sizden sadece yapacağınız şeyleri önceden bildirmenizi istese ama kendisi hiç yazmasa ne hissederdiniz?Bir de o ben sormadan söylemiyor.
Mesaj atmamasi hic normal degil bence
deme kız öylevalla içime kurt düşürüyorsun
Erkeklerin cogu böyle kacarak hallederiz saniyorlar :)konuşarak empati yaparak tüm sorunları çözebiliriz, ben böyle düşünüyorum.ama o sürekli kaçıyor sorunları konuşmaktan, içindekileri anlatıp uzlaşmak yerine benim istediğim olsun istiyor.umarım uzlaşabiliriz bu konuda, yoksa daha çok üzeceğiz birbirimizi.
offffffAma öyle canim hic duymadim bütün gün mesaj atmayan erkek.
inşallah...Erkeklerin cogu böyle kacarak hallederiz saniyorlar :)
Esimde baslarda oyleydi...
Ben erkegim benim dedigim olsun , ben yaparim sen yapamazsin , konusarak anlatincada sinirlerim kestirip atiyordu..
Sonunda anladi benim hakli oldugumu ve kendi kendine artik , konusalim demeye basladi..
Umarim seninde sevgilin , zamanla anlar ve konusmak la, halleder sorunlarini:)
sizin gibi düşünüyorum.merak etse zaten gün içinde mesaj atar.yapay ilgiyle gerçek sevgi yürümüyor.bildiğim gibi davranmaya devam edeceğim.Kendi ilişkilerime bakarak cevap vereceğim, şimdiye kadar hiç durup dururken akşam şuraya gidiyorum haberin olsun gibi bir bilgilendirmede bulunmadım. Sevgiliysek eğer gün içinde konuşma sırasında bugün ne yapıyorsun gibi bir soru muhakkak sorulacağından cevabını aldığında da ne yapacağımı öğrenmiş olur. Sizin durumunuzda olduğu gibi hiç konuşmadıysak mesajlaşmadıysak durduk yere şuraya gidiyorum demem.Ancak sorarsa öğrenir.
sizin gibi düşünüyorum.merak etse zaten gün içinde mesaj atar.yapay ilgiyle gerçek sevgi yürümüyor.bildiğim gibi davranmaya devam edeceğim.
inşallah,temennileriniz için teşekkür ederim.ben sevgilime hesap vermem oda vermez ama sevdigimizden haberin olsun suraya gidiyorum eve geldim diye haber veririz biz.
erkek arkadasiniz size hesap soramaz (soruyorsa guvenmiyordur), siz de ben hesap veremem istedigimi yaparim diyorsunuz buda iliskinizde gercekten problemlerin oldugunu gosterir bana gore.
umarim yazdiklarimi yanlis anlamazsiniz insallah aranizda ki sorunlari halledersiniz :)
aynenGörüşünüz ne yöndeyse ona göre davranın tabi. Ben aynı evde yaşamadığım kişiye neden gittiğim yeri haber vermem gerektiğini anlayamıyorum o yüzden gereksiz buluyorum. Ha ancak şöyle olur, gittiğim yerde telefonu duymayabilirim, ulaşamayabilirsin merak etme, gibi bir açıklama yapacaksam o zaman söylerim. :)
ben ondan beklemiyorum böyle çocukça şeyler.zaten kendim yapsam ona tepki göstermem.
Kendi ilişkilerime bakarak cevap vereceğim, şimdiye kadar hiç durup dururken akşam şuraya gidiyorum haberin olsun gibi bir bilgilendirmede bulunmadım. Sevgiliysek eğer gün içinde konuşma sırasında bugün ne yapıyorsun gibi bir soru muhakkak sorulacağından cevabını aldığında da ne yapacağımı öğrenmiş olur. Sizin durumunuzda olduğu gibi hiç konuşmadıysak mesajlaşmadıysak durduk yere şuraya gidiyorum demem.Ancak sorarsa öğrenir.
sizi çok iyi anladım, ben de ufak yaşta babamı kaybettim annem de benim her şeyime güvendiği için başka bir şehirde yalnız yaşamam rağmen bana en ufak bir konuda ne yaptın, nereye gittin, kimle gittin..vesaire asla birey sormadı. kız kardeşim de bende böyle yetiştik bu sebeple şimdiki erkek arkadaşım bana ilişkimizin başlangıcında en ufak bir şekilde hesap sormaya kalksa tepem atıyordu. ben de ona açıkça dedim ki bu şekilde devam ederse bu ilişki başlamadan bitecek o yüzden ya sen bu huyundan vazgeç yok vazgeçemem dersen yol yakınken bitirelim. gerçekten de aradan 2,5 sene geçti ve bu konuşmadan sonra ben ister arkadaşlarımla tatile gideyim, ister yurt dışına çıkarım ister eve geç döneyim ne olursa olsun hesap sormadı ve sanırım bana tam anlamıyla da güveniyor.Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?