Bana kendimi hic degersiz hissettiren bir iliski.Cok kötüyüm

y0rgun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
16
1
1
Yaklasik 2 sene bir iliskim oldu iliski demeye bin sahit gerekir. Herseferin de assaglandim hiclestirildim. Yoruldum cokkez vazgecmeyi istedim o sefer de o sahis kendini hatirlatti hicbisey olmamis gibi piskinlesti. Bu yüzden sirf isimi cok iyi yapmama ve sevmeme ragmen ondan dolayi isten cikmayi istedim. Kopmayi istiyordum. Bu sahis benden 13 yas büyük. Ve iki patrondan biriydi. Yemin ediyorum ki kurusu cebime girmedi sevmeye baslamam bile ilk baslarda cok yakindi ve birkez cok gecmiste asik olmustum. Onun bir gülüsü mimigini ona benzettim. Cirkin degilim cikarcida degildim.. Benim belki söylemeye utanirim bir isci olarak kendime yiyecek bisey alsam ise giderken ona bile alirdim. Genelde bagnaz kesmin calistigi bir yer oldugu icin birkac kisiyede alirdim. Bunlar önemsiz ben tükenme noktasina geldim. Sirf huzur istedim sadakat belki cokkez aldatildim. Hatta ona sen ne bicim müslümansin topragimin insani sandim diye dedim. Ilk baslarda da ayniydi ama is yeri büyüdükce son model bir araba alinca iyice piskinlesti. Cirkinlesti. Aslinda kompleksli biri sac ektirmesi disko ziyaretlerini artirmasi polonyali yabanci yasli kadinlari sayfasina eklemesi. Ve kötü olan o bana msj yazinca tlfn acinca hicbisey olmamis gibi konusunca ben de unutuyorum sanki yaptiklarini. Bir kere hic sucum yokken cok kötü dayak bile yemistim.. Düsünüyorum cirkin degildim, özveriliydim hastayken bir derdi oldugunda hep olmustum. Bitirmiyor ama iliskimi degil mi belli degil. Bazen tüm sitemlerimi destan gibi yazip gönderiyorum, diyorum biri var ise vicdanin olsun adam gibi bitir. Yok öyle bisey diyor yine bastan saviyor. Gel dediginde gidiyorum. Kendime olan saygimi kaybettim. Bu iliski bana sade degersizlik hissi veriyor ve cevremde ki arkadaslarimi biktirma noktasina geldim sanirim ki bir arkadasim suan görüsmeyelim bana agir geliyor dedi. Ben üzgünüm takintiya döndü ve gercekten hem cinslerimin yardimina ihtiyacim var. Nolur yardim edin

bitir neden bu kadar zor kestirip atmak.. boyle bir adamı sevdigini dusunmuyorsun heralde sevgi bunları kaldıracak bir duygu degilki hastalık haline donusturmussun kendi elinle ..istedikten sonra herkesden vazgecebilirsin

Biliyorum cok cabaliyorum kurtulmak icin bu takintidan. Ayreten belirteyim kesinlikle evli degil. Dul 10 sene evvel gibi ayrilmis. Acaba o kadar assaglanma duygusunu yasadim bir hazimsizlik mi ben de ki mesela uzaklasiyorum bu kisi yazip aradiginda cikmayinca sanki düzelecekmis gibi geliyor ama alakasi yok her seferinde ayni gaf. Sanki üzerimde ölü bir toprak var tramvada gibiyim. Atamiyorum o topragi bir silkinip kendime gelsem dik durabilsem kendimi iyi hissedicem.
Dogru düzgün bir iliskim olmadi bir sözlenme ayrilma vardi ihanet etmisti. bir elin parmak sayisini gecmeyecek kadar . Sade neden bu kadar bana eziyet etti. Babam bir tokat atmamisti. bir sene gecti. Cok kötü günlerdi sade yorgunum bunun icin en kisa zamanda ailemin yanina dönmeyi bir iki hafta kalmayi düsünüyorum. Nolur yargilamayin beni. Farkindayim icinde oldugum durumun cikmak icin yardim istiyorum

isten ciktim bu konuda kararlilik gösterdim zaten .

okudukça midem bulandı. adama acıdım böyle gurursuzluğa katlandığı için.

sen ilerde onun siddetine maruz kaldıgın halde onunla oldugun icin ne cok kızıcaksın kendine varya..eger tek basına cozemiyorsan bir doktordan yardım al gecen zaman senden gidiyor kendini daha fazla yıpratma

Niye kendine bu işkenceyi yapiyosun ki? Ne mecburiyetin var bu oduna?

İşten çık işten ve de böyle bir adam düzelir sanma sen devam edersn değerini iyice düşmüş hisedeceksin... Lütfen bu adamın daha fazla şımarmasına izin verme

aileniz yok mu? onlara sığının, onlardan yardım isteyin... utanılacak bişey yok, bi ilişki yaşamışsınız ama olmamış, gerekirse il değiştirin, tlf değiştirin unutun gitsin.. değer mi kendinize ettiğinize?

o size acımıyor ki! hatta her kabul edişinizde daha da küçülüyorsundur.. bari gurur yapın da geri dönmeyin artık

Nermin keşke bu kadar acımasız yazmasaydın. Bir insan kurtulmayı istiyorsa iyice uçuruma itilmez

sence de değmez biri için fazla fedakarlık yapmamışmısın. kendi ağzınla söylüyorsun yapılanları. ama ne yazıkki ektigini biçememişsin. insanın en çok zoruna giden de budur eminim. Hiç bir şey için geç degildir. hani derler ya zararın neresinden dönsen kardır diye. işte bu doğrultuda ilerleyeceksin. geçmişte yaşadığın hatalara degil de ilerde yaşayacağın güzel günlere bakacaksın. çünki hayat çok kısa. üzülmeye dert etmeye değmeyecek kadar hemde.

öncelikle yapman gereken geçmişe güzel kalıınca bi sünger çekmek. sanki hayata sıfırdan başlıyormuşcasına. sanki çok önemli ölümcül bir kanseri hayatından çıkarmışcasına. aileni düşün anneni babanı. onlar seni elin adamı ezsin üzsün diye mi yetiştirdi. Bence hayır. her geçen gün daha mutlu ol diye büyüttüler. onların haklarını ver. bu yüzden kendin için ailen için toparlan ve güzel temiz bi sayfa aç kendine. yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar. ve belki de degerini bilecek yeni bir aşk. Allah çok büyük. inşallah çektiğin acıların telafisini bundan sonra alırsın.

Sendeki aşk değil. Patron o sana çekici gelmiştir. Onun seni kullandığı ortada senin bırak kendine saygın zerresi kalmamış sende. Kusura bakma içim bulandı. Aşk ne ben sana soyleyim eşim in aldattığı ni duyduğum an hamileyken onu terkettim! Seninki aşk değil kızım

Yazık. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok üzüldüm haline. Gercekten sevginin bu olduğunu sanmıyorsun dimi? İnsanlar neler yaşıyor, kocasının bir tokatını gururuna yediremeyip boşanan o kadar insan varken, sen ne için savaşıyorsun? İnsaallah cinsel yaşamınız var da bu oduna kendini bu yüzden mecbur hissetmiyorsundur. Yoksa güle oynaya gideceğini düşünemiyorum hiç bir hemcinsimin.

Ve bir şey eklemek istiyorum. Sen kendine saygı göstermezsen kimsenin göstermesini bekleme. Bu durumda adamın yaptığı normal.

Patron olduğu için asla değildi. Diyorum Allah vekîl olsun ki şahitdir ben para avcısı degilim. Ve insanlik yardım konusunda ondan mertdim. Öyle yargılamayın egerki bir kurusu cebime girdiyse haklısın derdim

Kendinize olan saygınızın bitmesine şaşmamak lazım.
Niye bu işi uzatıyorsunuz?
Sevgi filan demeyin sevgi bu değil bu başka ve aşağılayıcı bir şey.
Arkadaşınız bile dayanamamış. Bu kadar abartmayın bu işleri.
Biz de sevdik ama kadınlık gururmuzu bu kadar ayak altına almadık.
Dayak var
Aldatma var
Adam yerine de koyulmuyorsunuz
Siz ne bekliyorsunuz bu kişiden?

Tüm arkadaslara tsk ederim. Kurtulmayı istemesem ki yazmazdım. En azından yeni yıl başka olacak. Ben bîrgün düzelecegine inandım. Her seferinde bir gaftı. Cevrede sevilen biriyim tanımadıgim insanların yardımına bile gönüllü olarak gidiyordum. Bîr tek kendimde aciz kaldım. Anlatmakta zorlanıyor insan. Herkese tsk ederim. Sade anlaşilmayı istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…