peki arkadaslariniza cok mu anlatiyorsunuz onu ve hissettiklerizini? cok fazla bahsediyorsaniz bunalmis olabilirler tabiki.Biliyorum cok cabaliyorum kurtulmak icin bu takintidan. Ayreten belirteyim kesinlikle evli degil. Dul 10 sene evvel gibi ayrilmis. Acaba o kadar assaglanma duygusunu yasadim bir hazimsizlik mi ben de ki mesela uzaklasiyorum bu kisi yazip aradiginda cikmayinca sanki düzelecekmis gibi geliyor ama alakasi yok her seferinde ayni gaf. Sanki üzerimde ölü bir toprak var tramvada gibiyim. Atamiyorum o topragi bir silkinip kendime gelsem dik durabilsem kendimi iyi hissedicem.
Dogru düzgün bir iliskim olmadi bir sözlenme ayrilma vardi ihanet etmisti. bir elin parmak sayisini gecmeyecek kadar . Sade neden bu kadar bana eziyet etti. Babam bir tokat atmamisti. bir sene gecti. Cok kötü günlerdi sade yorgunum bunun icin en kisa zamanda ailemin yanina dönmeyi bir iki hafta kalmayi düsünüyorum. Nolur yargilamayin beni. Farkindayim icinde oldugum durumun cikmak icin yardim istiyorum
Yaklasik 2 sene bir iliskim oldu iliski demeye bin sahit gerekir. Herseferin de assaglandim hiclestirildim. Yoruldum cokkez vazgecmeyi istedim o sefer de o sahis kendini hatirlatti hicbisey olmamis gibi piskinlesti. Bu yüzden sirf isimi cok iyi yapmama ve sevmeme ragmen ondan dolayi isten cikmayi istedim. Kopmayi istiyordum. Bu sahis benden 13 yas büyük. Ve iki patrondan biriydi. Yemin ediyorum ki kurusu cebime girmedi sevmeye baslamam bile ilk baslarda cok yakindi ve birkez cok gecmiste asik olmustum. Onun bir gülüsü mimigini ona benzettim. Cirkin degilim cikarcida degildim.. Benim belki söylemeye utanirim bir isci olarak kendime yiyecek bisey alsam ise giderken ona bile alirdim. Genelde bagnaz kesmin calistigi bir yer oldugu icin birkac kisiyede alirdim. Bunlar önemsiz ben tükenme noktasina geldim. Sirf huzur istedim sadakat belki cokkez aldatildim. Hatta ona sen ne bicim müslümansin topragimin insani sandim diye dedim. Ilk baslarda da ayniydi ama is yeri büyüdükce son model bir araba alinca iyice piskinlesti. Cirkinlesti. Aslinda kompleksli biri sac ektirmesi disko ziyaretlerini artirmasi polonyali yabanci yasli kadinlari sayfasina eklemesi. Ve kötü olan o bana msj yazinca tlfn acinca hicbisey olmamis gibi konusunca ben de unutuyorum sanki yaptiklarini. Bir kere hic sucum yokken cok kötü dayak bile yemistim.. Düsünüyorum cirkin degildim, özveriliydim hastayken bir derdi oldugunda hep olmustum. Bitirmiyor ama iliskimi degil mi belli degil. Bazen tüm sitemlerimi destan gibi yazip gönderiyorum, diyorum biri var ise vicdanin olsun adam gibi bitir. Yok öyle bisey diyor yine bastan saviyor. Gel dediginde gidiyorum. Kendime olan saygimi kaybettim. Bu iliski bana sade degersizlik hissi veriyor ve cevremde ki arkadaslarimi biktirma noktasina geldim sanirim ki bir arkadasim suan görüsmeyelim bana agir geliyor dedi. Ben üzgünüm takintiya döndü ve gercekten hem cinslerimin yardimina ihtiyacim var. Nolur yardim edin
Yok suan o arkadasimi anliyorumda yine soruyor. Kendi 7 yas büyük ama ailesi var haliyle yormusumdur. O kisi ile cok terssiniz diyor. Ben hakkini herkes helal etsin basligi silecegim. Istedigim bu ruhsal takintidan kurtulmak. Yapici elestiri de kendimi kesinlikle sorguluyorum ama iyice yipratan assaglayan msjlar kötülesmeme sebep oluyor. Ki iyilesmeyi istiyorum kendimi bir bosluga birakmayi degil
Biliyorum cok cabaliyorum kurtulmak icin bu takintidan. Ayreten belirteyim kesinlikle evli degil. Dul 10 sene evvel gibi ayrilmis. Acaba o kadar assaglanma duygusunu yasadim bir hazimsizlik mi ben de ki mesela uzaklasiyorum bu kisi yazip aradiginda cikmayinca sanki düzelecekmis gibi geliyor ama alakasi yok her seferinde ayni gaf. Sanki üzerimde ölü bir toprak var tramvada gibiyim. Atamiyorum o topragi bir silkinip kendime gelsem dik durabilsem kendimi iyi hissedicem.
Dogru düzgün bir iliskim olmadi bir sözlenme ayrilma vardi ihanet etmisti. bir elin parmak sayisini gecmeyecek kadar . Sade neden bu kadar bana eziyet etti. Babam bir tokat atmamisti. bir sene gecti. Cok kötü günlerdi sade yorgunum bunun icin en kisa zamanda ailemin yanina dönmeyi bir iki hafta kalmayi düsünüyorum. Nolur yargilamayin beni. Farkindayim icinde oldugum durumun cikmak icin yardim istiyorum
Yazmayım yazmayım dedim ama bu nasıl bir vicdandırokudukça midem bulandı. adama acıdım böyle gurursuzluğa katlandığı için.
Sana yaptığının aynısını sende ona yapsana.umursamaz davran.kesin aynı kalacaktır degismiyecektir. Ama yinede bi dene.Kendi actigim konuyu silebilirmiyim öyle birsey varsa nasil silebilirim? Herkesin önerisi yapici elestirileri icin tsk ederim. Sadece bu konuyu silebilsem korkularim biraz azalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?