Bana kendimi hic degersiz hissettiren bir iliski.Cok kötüyüm

Maddi durumum şükür iyi de. Bu konuda kimseye minnetim yok. Zor anımda bile ailem olur yanımda. Bu sebepten degildi

Kendi deyiminle çirkin olmasan, özverilii olsan ne ololacak? Kendine saygısı olmayan, kendine bunu layık gören, dayak yiyip oturan bir insana başkasının niye saygısı olsun başkası niye değer versin?

peki arkadaslariniza cok mu anlatiyorsunuz onu ve hissettiklerizini? cok fazla bahsediyorsaniz bunalmis olabilirler tabiki.

Yok suan o arkadasimi anliyorumda yine soruyor. Kendi 7 yas büyük ama ailesi var haliyle yormusumdur. O kisi ile cok terssiniz diyor. Ben hakkini herkes helal etsin basligi silecegim. Istedigim bu ruhsal takintidan kurtulmak. Yapici elestiri de kendimi kesinlikle sorguluyorum ama iyice yipratan assaglayan msjlar kötülesmeme sebep oluyor. Ki iyilesmeyi istiyorum kendimi bir bosluga birakmayi degil

Çirkin değilim deyip durmussunuz da, ne yani güzel olmayan hak mi ediyor bunları da vurgulayıp durmussunuz

Ruhen genel olarak dedim hickimse haketmiyor asla

İşten ayrıldıysan onun sana ulaşmasını engelle . Biraz dinlen yani kafanı dinle iyi gelir . Hobi edin bir kursa başla . Üzme kendini .

Onun bitirmesini bekleme kendin bitir. Hayat senin hayatin.. hayatinda böyle bir insan istemiyorsan cikar onu. Bukadar basit. Onun onayina gerek yok ki. Hemen simdi bu karari uygulayabilirsin.. yeter ki iste. Artik kendime olan saygimin daha fazla yitirilmesine izin vermiyorum diyerek aklindan sil at herseyi. Ona söylemek zorunda bile degilsin bu kararini. Insan olsa söyleyebilirdin ama adam adam degil yani. Suan kendine aciyor ah vah ediyorsun.. ama bunlar birsey degistirmez. Karar ver ve uygula..gecmiste yasama bos yere.

Her acı söz kötü değildir.
Hoşunuza gitmeyen her yorum aslında sizin kendinizi yine kendi elinizle ne hale soktuğunuzu gösteriyor.
Hoşunuza gitmiyorsa, bu durumda olmak istemiyorsanız kendinizi ve hayatınızı değiştireceksiniz.
Bu kişiyle olmaya devam ettiğiniz sürece daha da dibe batarsınız.

kendine nıye bunu yapıyosun kı gurursuzluk değil bu saplantı. aşk falan da değil. daha sonra unuttugunda kendıne yaptıgın işkencelere uzuleceksın. ama o zamanı da böyle harabeye dönmeden geçirmen önemli.
kendı kendıne aşamayabılırsın. bı uzmana görun bence. seni döven aşşalayan bi adama ısrarla kendını sevdirmeye çalışmanın bilinç altında yatan bi nedeni olmalı. valla yapma kendine bunu. yazık gunah

Hayatima kendime ceki düzen verip aciz durmayacagim dik duracagim. Bir ailem var en azindan onlar icin. Konuyu silebilme nasil oluyor.

Birşey sorabilir miyim ? gel dediğinde giitim her seferinde derken ? Birlikte mi oluyordunuz ?
Bunukendinize yaptınız mı ? Kesinlikle yargılamıyorum ama dayak da söz konusu olmuş. Gözünüzü açsanız , yaşamanın değerli olmanın anlamını yeniden kazanmaya çalışsanız... İsterseniz başarılı olabilirsiniz
Ama önce o adamla ilişkinizi bitirmelisiniz. Elinde kozu var mı ? Ayrılmak isterseniz bırakır mı sizi? Sadece cinsel bir beden olarak görmesin artık sizi buna müsade etmeyin. Annenizi babanızı düşünün.. Sizin saçınızın teline zarar gelmesini istermi hiç aileniz..

okudukça midem bulandı. adama acıdım böyle gurursuzluğa katlandığı için.
Yazmayım yazmayım dedim ama bu nasıl bir vicdandır
Siz hangi hakla böyle diyebiliyorsunuz?
Sizin hayatınız mükemmel mi ,siz kusursuz musunuz ?
Ne demek midem bulandı.
Çok mu zor gurursuzluk etmeyin bir an önce ayrılın demek.

Ayıp yahu.
Yapmayın,etmeyin.
Gerçekten bilinçli bir ruh halinde olan insan böyle bir konu açmazdı zaten.
Sizde bu tavrı sürdürerek daha derin yaralar açmıyor musunuz?

Cevre tarafindan duyulsa bir akrabam tarafindan öldürülmekten korkmak degil ama ailemin yüregine iner diye korktum. Sanki sonu olacakmis gibi kendimi mecbur hissettim belki bundan dolayi sürdü. Intihar etmeyi düsündüm düsünmedim degil. Allah tan korkum var ve bana zarar verilse bile zarar veremeyecek kadar vicdanim. O is yerinde ki vergiden kacirma herseyi biliyorum istedigimde kapisina kilidi vurduracak bilgiye sahiptim. Allah a havale ettim. Utanirim duramam diye de diger patron ondan yasca büyük ve akrabasi ona bu durumdan yüzeysel bahsettim isten cikmayi istiyorum dedim. anlayis gösterdi ve benim icin kardesim iyi niyetinin kurbani olmussun üzüldüm hakkini helal et dedi. kafamda cok korkularim var

Ailem bana kiyamaz. Ama akrabalarim icin aynisini diyemeyecegim

Gereksiz bir iliski, gereksiz bir adam ,kendine deger vermeyen ve bu sekilde hayatindaki adamdan deger bekleyen bir kadın...sonunda olan sana olucak ezil ezil yok ol sonra istedigin bu mu..aldatan ,parasiyla _kızkandıran_ bir adam halbuki _kızkaçıran_olmalıydi birakip gitmeliydin coktan..psikolojine yazık bigun muhtac oldugunda asla yaninda olmicak ilk insani merkezine almanin anlami var mi..kadınlara yazık yaziķ..

Kendi actigim konuyu silebilirmiyim öyle birsey varsa nasil silebilirim? Herkesin önerisi yapici elestirileri icin tsk ederim. Sadece bu konuyu silebilsem korkularim biraz azalacak

Zor felan degil.
Aciyi sevmek olurmu?
Olur.
Canli ornegi sensin.

Her turlu şiddeti gormussun hala yardım edin diyosun!
Kendinizi değersiz yapan yine kendinizsiniz kusura bakmayın.
Biraz onurlu gururlu olun ya.
Çıkar onu hayatından

Kendi actigim konuyu silebilirmiyim öyle birsey varsa nasil silebilirim? Herkesin önerisi yapici elestirileri icin tsk ederim. Sadece bu konuyu silebilsem korkularim biraz azalacak
Sana yaptığının aynısını sende ona yapsana.umursamaz davran.kesin aynı kalacaktır degismiyecektir. Ama yinede bi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…