Bana kendimi hic degersiz hissettiren bir iliski.Cok kötüyüm

evet benim hayatım mükemmel evet ben kusursuzum. kolay mı hemen ayrıl demek diyosunuz. daha evlenmeden kendini böyle kullanan ve dayak atan adamla beraberse sizde buna kolay mı ayrılmak diyosanız dayağı gurursuzluğu kabullenip ayrılık zor diyosanız orasını bilemem. ben mükemmelim ve kusursuz bir hayatım var çünkü kendime saygım var. gururumu ayaklar altına alıp bir erkek gel dediği zaman gelip git dediği zaman gitmem. kendimi kullandırtmam. bir erkek bana tokat attığında seviyorum diye asla peşinden koşmam. onurumdan taviz veremem. ayrılmak kolay değil deyip bir kenarda kuzu kuzu oturursan bir öküz gelip sizi teper. dayak yediği halde seviyorum diye kıvranan kadına ve bu rezilliği savunan insanlara diyecek hiç bişeyim yok

Önce sen yardım edebilirsin kendine canım..
Hayatını değiştirmek istiyorsan, hayatını değiştirecek kararlar alman gerekir bazen..
İşten çık, adres değiştir gerekirse şehir değiştir.. Ama kendine bu kötülüğü yapmaya devam etme..
Herşeyi geçtim, şiddet görmüşsün bu adamdan sen..
Sırf bunun için bitir, ve kendine biraz zaman ver bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…