bana kızmanıza ihtiyacım var

Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.

Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.

Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.

Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..

Bir insan ne kadar haksız olabilirse o kadr haksızsın hayatım

Dayi veya amca olarak yapmasi gerekeni yapmis bu kadar abartmazdim neticede sunnet sebebiyle aliyor ki sadece kendi ailesine karsi degil sizin ailenize karsida dusunceli

İlerde bu adamın elinin bolluğundan çekeceginiz var bir tane de aynından benim başımda var malesef huyları bu😂 ama evlendikten sonra ona sürekli borçlarinizi hatirlatın bi kendisine gelsin o daha kendinde değil bence.😉 artı bilgisayar nedir ya ??? Bi altın taksın gecsin sizin şuan paraya ihtiyacınız var adama biraz dur demek sizin elinizde.benim eşimde biricik kardeşine kiyamazdı sürekli para gönderirdi zokayı yedi şuan borç verip alabilirsiniz diyorum onun disinda benim rızam olmadan para filan veremez.Ufak jestler yapılabilir ama asla büyük şeyler ı-ıhhh eve almam vallaha şuan kredi kartı borçlarını kardeşi ödemiyor benim boğazımdan kesilip o borçlar ödeniyor.Ayık olcan canısı ayık ta etcen 😄 kolay gelsin

Eğer sürekli pahalı hediyeler almiyorsa bence sorun yok bilgisayar almasında.
Ama mesela düğün olacakmış o zaman da tutup pahalı bir şey almaya kalkarsa ben kavga çıkartırım.
Ki bana gire hiçbir şey yapmasa da olur düğünde çünkü bilgisayar almış çok pahalı zaten bilgisayarlar.
Siz şimdiden bunu söyleyin bilgisayar aldık zaten düğünde bir şey yapmaya gerek yok şeklinde.

adam cömert falan değil adam savurgan bonkör ve parayı kullanmasını bilmiyor. uygun bir dille konuşun evlenince bari kendine çeki düzen versin. çünkü evlilik öyle ikide bir kredi çek millete hediye al ama kendin borç içinde yüz öyle bi hayat yok .

Back
X