- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi saulgoodman
-
Bence de bir süre babanizla konuşmayın . Tepki koydugunuzu anlasın . Boşanma sürecinizde de bu adamı bu kadar sırtınızda yuk yapmanızda da en önemli sebep bence anne ve babanizdi . Her anne baba çocuğa iyi gelmez . Siz zaten kendinize bir hayat kurmuşsunuz kimseye de ihtiyacınız yok sizi kötü etkilemelerine veya dusurmelerine izin vermeyin .Evet kabullenemedi, bana arada laf sokuyordu ama bu kadarı da yetti.
Düşünmeden konuşmuş muhtemelen pişman olur yarına. Siz vazgecmeyin isterseniz herşey olur ve bence güzelde olur. Keşke herkes okumakla hava atıyor olsaydı ne alaka iseKızlar akşam akşam o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki…Babam bana kuş beyinli, iki çocukla yüksek lisans mı yapılır, Instagramda hava atmak için yapıyorsun bunu dedi, niye dedi annemin kızıma bir gün bakmasını istediğim için. Kalbimi çok kırdı, ne babadan ne de eşten yana hiç şanslı olmadım, kırgınım…Telefonu kapattım, tekrar aradı açmadım telefonu. Bi süre görüşmek istemiyorum, sonra vicdan yapıyorum yaşlandı diye ama insan 40 yaşına gelmiş kızıyla böyle mi konuşur…
Kızımda gelişim geriliği var, yanından bir an bile ayrılmamam gerekirken yüksek lisans yapıyormuşum…Bana bir de vicdan yaptırıyor sanki cinayet işledim…
"Biz yaşlandık bizi üzüyorsun" aa öyle mi canım kusura bakma ama üzülmek istemiyorsan üzmeyeceksin. Tepkiniz sert olsun.Daha önce de oldu, biz yaşlandık bizi üzüyorsun diye beni suçlu çıkardılar ama bu sefer tepkim sert olacak…
Klasik türk babası işte ne olacak, ağzını tutamaz ailesine karşı ama dışarda sesi çıkmaz süt dökmüş kediye dönerÇok özür diliyorum babanda da zeka geriliği var ama konuşuyor işte ... insna evladına böyle konuşur mu yahuu bu ne berbat bir insan?? ben olsam konuşmazdım o adamla.
Manipülasyon yapan erkek iticiliği. Annelere annelik öğretmeyi kessinler ya uff gece gece sinirim bozulduKızımda gelişim geriliği var, yanından bir an bile ayrılmamam gerekirken yüksek lisans yapıyormuşum…Bana bir de vicdan yaptırıyor sanki cinayet işledim…
"Siz yaşlandınız da ben de 18 yaşında değilim artık, siz unu elediniz eleği astınız benim kafamda günde 1000 türlü şey dönüyor, üzülme yarışı yapmayalım siz zararlı çıkarsınız." deyin.Daha önce de oldu, biz yaşlandık bizi üzüyorsun diye beni suçlu çıkardılar ama bu sefer tepkim sert olacak…
yani ben de istemeyin kimseden bişey kafasında bi insanımYerinizde olsam bir daha hiçbir şey istemezdim. Annemden de.
Annem de babasından çok kırıcı şeyler duyardı ama bir türlü tepkisini koyamazdı daha doğrusu koyduğu zaman tıpkı sizin anne babanızın dediklerini derlerdi.En sonun da annemi ve babamı türlü hakaretlerle kovdular.Çünkü annem kendi payına düşen maldan aç gözlü dayıma daha fazla pay vermediği için.Bi senedir konuşmuyorlar pişmanlarmış güya.Siz annem gibi yapmayın gerekli mesafeyi koyun.onların yüzünden erkenden çöktü kadın türlü türlü dert sahibi oldu.Daha önce de oldu, biz yaşlandık bizi üzüyorsun diye beni suçlu çıkardılar ama bu sefer tepkim sert olacak…
Yok ben konu sahibini suçlamadım zaten. Tabii ki böyle bir istisnada bakmaları lazım. Ama babam bana böyle dese gurur yapar ve bir daha burnum düşse yerden istemezdim. Konu sahibinin şartlarını bilmiyorum tabi umarım alternatifi olur mecbur kalmaz anne babasına. Ben çocuksuz biri olarak yapıyorum bu yorumu.yani ben de istemeyin kimseden bişey kafasında bi insanım
ailelere çocuk baktırmaya da burada benim kadar karşı olan yoktur o kadar kızıyorum ki
ama yani bakıcı hasta olmuş, çocukların babası belli ki ayrı bir dert (eski konuları bilmiyorum), h.içi bakabilecek son dakikada insan başka kimi bulacak ki?
bu kadının çocukları kaç yaşında bilemiyorum ama 3 -5 yaşında iseler mesela, daha en az bi 6 -7 sene bakacak birileri lazım (ki o da en az çünkü ortaokulda bile çocuğu yanlız bırakmayan çok kadın var burada gördüğüm kadarıyla) o kadar sürede neleeeer neleeeer olur bakıcı hasta da olur, işi de bırakır, okula başlarla kar tatili de olur çocuk hasta da olur. maalesef böyle yani 1 senelik 2 senelik mesele olsa keşke.
baba ayıp etmiş de... ederler, babalarımız böyle, insan üzülüyor. ben de çok üzülüyorum babamla bi mesele yaşayınca ama geçiyor.
Böyle tartışmalarımız oldu. Çocuğuma bakın deyince ben onları umursamayan, bencil biri oluyorum nedense…Bence de bir süre babanizla konuşmayın . Tepki koydugunuzu anlasın . Boşanma sürecinizde de bu adamı bu kadar sırtınızda yuk yapmanızda da en önemli sebep bence anne ve babanizdi . Her anne baba çocuğa iyi gelmez . Siz zaten kendinize bir hayat kurmuşsunuz kimseye de ihtiyacınız yok sizi kötü etkilemelerine veya dusurmelerine izin vermeyin .
Burda yazdığınız gibi ben kırk yaşında kocaman bir kadınım benimle bu şekilde konusamazsin deyin . Gözünün içine bakarak ve net bir şekilde . Bundan sonra daha dikkatli olacaktir
Dediğiniz çok doğru…Danışman hocamı bir kere gördüm ve kadına benim çocuğum özel çocuk bile diyemedim en başta…O yüzden de ilk dersi asmak istemedim bende bir gün kalacaktı sadece, bana hakaret edeceği bi durum yoktu, istemem diye yapıyor zaten istemem de bundan sonra .yani ben de istemeyin kimseden bişey kafasında bi insanım
ailelere çocuk baktırmaya da burada benim kadar karşı olan yoktur o kadar kızıyorum ki
ama yani bakıcı hasta olmuş, çocukların babası belli ki ayrı bir dert (eski konuları bilmiyorum), h.içi bakabilecek son dakikada insan başka kimi bulacak ki?
bu kadının çocukları kaç yaşında bilemiyorum ama 3 -5 yaşında iseler mesela, daha en az bi 6 -7 sene bakacak birileri lazım (ki o da en az çünkü ortaokulda bile çocuğu yanlız bırakmayan çok kadın var burada gördüğüm kadarıyla) o kadar sürede neleeeer neleeeer olur bakıcı hasta da olur, işi de bırakır, okula başlarla kar tatili de olur çocuk hasta da olur. maalesef böyle yani 1 senelik 2 senelik mesele olsa keşke.
baba ayıp etmiş de... ederler, babalarımız böyle, insan üzülüyor. ben de çok üzülüyorum babamla bi mesele yaşayınca ama geçiyor.
Konuşmayı düşünmüyorum ama sürekli vicdan yaptırdıkları için buraya yazdım.Annem de babasından çok kırıcı şeyler duyardı ama bir türlü tepkisini koyamazdı daha doğrusu koyduğu zaman tıpkı sizin anne babanızın dediklerini derlerdi.En sonun da annemi ve babamı türlü hakaretlerle kovdular.Çünkü annem kendi payına düşen maldan aç gözlü dayıma daha fazla pay vermediği için.Bi senedir konuşmuyorlar pişmanlarmış güya.Siz annem gibi yapmayın gerekli mesafeyi koyun.onların yüzünden erkenden çöktü kadın türlü türlü dert sahibi oldu.
En son ne zaman evlerine gittim hatırlamıyorum bile. Sömestirda gideyim dedim gelme dediler.Bence de bir süre babanizla konuşmayın . Tepki koydugunuzu anlasın . Boşanma sürecinizde de bu adamı bu kadar sırtınızda yuk yapmanızda da en önemli sebep bence anne ve babanizdi . Her anne baba çocuğa iyi gelmez . Siz zaten kendinize bir hayat kurmuşsunuz kimseye de ihtiyacınız yok sizi kötü etkilemelerine veya dusurmelerine izin vermeyin .
Burda yazdığınız gibi ben kırk yaşında kocaman bir kadınım benimle bu şekilde konusamazsin deyin . Gözünün içine bakarak ve net bir şekilde . Bundan sonra daha dikkatli olacaktir
Çok ayıp etmiş, bir baba kızına nasıl söyler bunu.Çocuk zaten baktırmıyorum diyorsunuz.Evladı anne babadan yardım isteyebilir ne var bunda.Biz de anne babayız çocuklarımız bir şey istese hemen koşarız.Çocuklarımı kırmak istemem. Babanıza biraz yüz vermeyin geri çekilin.Onun derse ihtiyacı var benceKızlar akşam akşam o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki…Babam bana kuş beyinli, iki çocukla yüksek lisans mı yapılır, Instagramda hava atmak için yapıyorsun bunu dedi, niye dedi annemin kızıma bir gün bakmasını istediğim için. Kalbimi çok kırdı, ne babadan ne de eşten yana hiç şanslı olmadım, kırgınım…Telefonu kapattım, tekrar aradı açmadım telefonu. Bi süre görüşmek istemiyorum, sonra vicdan yapıyorum yaşlandı diye ama insan 40 yaşına gelmiş kızıyla böyle mi konuşur…
ben de çocuksuzumYok ben konu sahibini suçlamadım zaten. Tabii ki böyle bir istisnada bakmaları lazım. Ama babam bana böyle dese gurur yapar ve bir daha burnum düşse yerden istemezdim. Konu sahibinin şartlarını bilmiyorum tabi umarım alternatifi olur mecbur kalmaz anne babasına. Ben çocuksuz biri olarak yapıyorum bu yorumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?