Bana Malum oldu Sanki...

Tşk ederim
Onun pişman olduğunu,beni elleriyle kaybettiğini,köpek gibi pişman olduğunu,hatta o çocuklar ikimizin olmalıydı ben mutluluğumu ellerimle uğurlamışım hayatımdan Meğer,gençliğimin cahilliğimin hatasını yapmışım diye serzenişleri geldi kulağıma duydum bunları arkadaşlardan..

Keşke o, ta ilk başından değerimi bilseymiş.. Beni kaybeden O ..
Benim vicdanım rahat.. Ama eşim ?
Benim için mücadele etti, çaba gösterdi,uzak olduğumuz halde 15 günde bir geldi yanıma..

Emek vereni seversin,onu istersin hayatında .. Emek vermeyen erkekti diğer insan .. İş işten geçmiş, ben evlenmişim son pişmanlık neye yarardı?
Kızgınlığım var bu konuda hala, biraz cesur olsaydı kaybetmezdi beni..şimdi nişanlısı ile resmini ekliyor Facebook'a hemde uzun bir süre yoktu Face de, sanki aklınca "ben böyle cesurum nişanlımı koluma takarım,fotomuda eklerim" herkezde bakar..ahhh zavallı! Keşke cesur olmak bu kadar kolay olsaydı:))

Sağlık olsun
Kafama ne takarım, ne üzülürüm inanın..
Buraya yazdım rahatladım
Ben önemliyim,değerliyim
Benim için zamanında kılını bile kıpırdatmamış bir insan için üzülmeye niyetim yok
Bir anlık bir durumdu o şok olup kalmalar..

Çok şükür Allah'a ki, en güzel aşklarım çocuklarım var..

Sevgiler

Son düzenleme:
yarım kalan aşklar, hele ki ilk aşk unutulmaz. böyle hissetmeniz çok normal.

Hayatın ne getireceği yada götüreceği belli olmaz,gönlünüzü ferah tutun hayatınızda umarım mutluluk hiç eksik olmaz ve atlatabilirsiniz,çok sevince böyle oluyor ne yazık ki..Ne desek boş

İlk aşklar unutulmuyor işte...

Ben en yakın arkadaşımın bir sözünü hiç unutmam,
Bir gün birini seversin, belki aşıkta olursun, çocuklarında olur ve tabii mutlu da olursun ama; bir gün aklına o gelir, için cız eder
Eskisi gibi sevmesen de hatta ondan nefret etsen de içinde sızlar ama "geçer "

Gerçekten sevmiş, birine çok değer vermiş insanlar hep hisseder bu duyguyu.
Aslında böyle olmasaydı diye düşünüyorsunuz eminim
Kader böyleymiş demek ki o, doğru insan değilmiş..

yarım kalan aşklar, hele ki ilk aşk unutulmaz. böyle hissetmeniz çok normal.

Evet yarım kaldı.. biz onunla elele bile değmedik. Normal bir sevgili gibi olmadık,bir çay bile içmedik dışarda oturup.. Sadece gözlerimiz birbirine değmiştir hepsi o... Sinir olduğumda bu nokta.. Be kadın! Ne üzüldün,ağladın sanki birşeyler mi yaşadın? Kendime kızıyorum işte

Bunu samimi diyorum; " keşke kocam benim ilk aşkım olsaydı" keşke...

Ama geçecek bu şaşkınlık.. Facebook'da öyle görünce kalakaldım
Hepsi o.. Benim göreceğimi bile bile eklemiş.. Diyecek birşey yok

Teşekkür ederim

Son düzenleme:
geçmişte seni üzen inan şimdi belki daha çok üzerdi iyiki bitmiş de senin sevgini haketseydi şimdi yanında olurdu.
e yaşanmışlıklar var insan kötü olur onca emek onca zaman ama nasip de geç takılma bir iki gün etkiler geçer bir daha da bakmamaya çalış yoksa kendini yok yere yıpratırsın

Bende dün hissettim işte
Bu his geliyor böyle zaman zaman ve ardından mutlaka onunla ilgili birşey duyuyorum görüyorum
Zaten 2 gün önce rüyamda gördüm
Facede olmadığı halde, Facede görüyorum onu yanında bir kız olan resimler ekli.. O resimlere bakıyorum hayal mayal..
Kendıme dedim bu kesin Facebook adresini açacak birşey duyucam
Dünde bir sıkıntı hissettim içimde nefes alamadım sanki
Sabah kalkınca da nişan resmini gördüm haliyle şok oldum..

Bu kadarı fazla bana ne ondan? Niye bana malum oluyor dedim kızdım yani ...

Eşim doğru insandı, bu gerçek aşkı onunla yaşamak isterdim diğeri ile değil.. Ama kader kısmet..
Eşim özünde iyi biridir ama çok sinirli...

Siz düşünmeseniz de bu kişi bilinçaltınızda baya yer etmiş
Yoksa neden size malum olsun, sevmediğinizi söylediğiniz halde..
Belki eşinizle beraber aile danışmanına gitmeniz gerekiyordur
Düşündünüz mü hiç
Eşinizde de öfke kontrolü sorunu olabilir

ilk okudugumda şaşırdım evli bi kadın eski sevgiliyi görünce niye üzülürki yazdıklarını okudukca icim cızz etti arkadaşım sevilmemiş bir kadının cırpınışları var satırlarında hayat böyle adaletsiz işte ne diyim sana allah kocana hidayet versinde senin acılarını görsün inşallah

O insan olsaydı benimde o resimleri görüp, şok olmamı,üzülmemi istemezdi. Çünkü onun hakkındaki özel duygularımı o da biliyordu zamanında,içi acır üzülür belki diye düşünmemiş bile.. Amacı kesinlikle art niyetli! Art niyet olmasa upuzun bir zamandan sonra hesabını açıyor,resmini ekliyor,tebrikleri kabul ediyor yaza düğün var kısmetse diyor.. Bu gayet normal her insan için.. Ama ben şahsen benim mutluluğum birilerinin canını Yakıcaksa içimden yaşarım.. Ya onu engellerdim görmesin diye Yada nişan fotomu herkese açmazdım büyük ihtimal o da görür diye..bu ince bir durum..
Herkes ince değil..

Ben kimseyi üzmeyi sevmem hele ki bilerek kasıtlı.. Ama bu adam bile olamamış "insanı" Allah bana ilk aşk diye yaşatmış.. Keşkede bu aşkı onunla tatmasaydım..

Bitti gitti
Ne incelerim sayfasını nede bakarım
Ne hâli varsa görsün benden uzak..

KUSURUMA BAKMAYIN ÇOK DOLUYDUM PAYLAŞIP RAHATLAMAK İSTEDİM...
sonra dedim ki kendi kendime dunki SIKINTIM demek ki bunu gorecekmisim.. malum olmus dedim bana..
Bana malum bile olmasin.. uzak olsun benden Allahim.. Ama inatla malum oluyor bana onun hayatinda olan hersey.. Ruyamda bile gorup neler yasadigini goruyorum zaman zaman..
Bunuda anlamis degilim..

uzak olsun dıyorsununz ama bahsettıgınız sıteden ne yaptıgını goruyorsdunuz. bu sekılde daha cok acı cekersınız.. bence aradakin bu baglantıyı kaldırın derım..

dayaktan sonra neden cocuk yaptınız acaba, sanırsam bırden de fazla cocuklarım dedıgınıze göre yanlış anlamayın merak ettım sadece.

"Çünkü ayrılık da sevdaya dahil, çünkü ayrılanlar hala sevgili" (bkz. Atilla İlhan) dedim konunuzu okuyunca.

Bunda kötü bir şey yok, hepimiz sevdiklerimizin, aşklarımızın özlemlerini bir yerde taşıyoruz; kendinize de kızmayın, ona da kızmayın...
Bazen sadece bazı insanları, o zamanları özleyebiliyorsunuz, bu tek başına sadece insan olduğunuz anlamına gelir.

Ne yapayım sizce?
Onun o sitede uzun zamandır zaten olmadığını biliyordum.. Yani bağlantı kurmadım. Ortak bir arkadaş var o resme yorum yapınca gördüm,herkese açık olduğu için resim benim ekranımda göründü bende baktım sayfasına doğru görüyordum nişanlanmıştı.. O göreceğimi bile bile ekledi.. Umurumda değilsin der gibi.. Mutluyum demek istedi aklınca.. Ama Allah bilir kim mutlu olur Yada olmaz..

O siteden çıkmayı düşünüyorum çünkü insanız şeytan dürter bakarsın.. Üzülmek istemiyorum adamda beni üzmekten keyif alan biri .. Çıksam arkadaşlarım var dostlar var.. Olmuyor

Onu engellesem? Bu sefer ya engellendiğini anlarsa çünkü öyle biri o.. İzler herkesi sinsice.. Bu seferde bak kıskandı beni engellemiş diyecek!
Egosu tavan yapıcak..

En iyisi o sitede olupda, hiç giriş yapmamak..

Bilinçaltı temizleme çalışmaları bile yaptım neler neler ama sezgilerim kuvvetli benim, Belkide ondan hissediyorum..

Eşimin danışmanı da oldum canım İnan
Konuşuyorum yapma etme bu ne sinir! Öfkeni kontrol et, hemen dağıtıp kırma derim.. Bu adamın içinde sebebini anlamadığım bir öfke var ...
Bilemiyorum

Kızarsam isyan etmiş olurum yaradana..
Bu yaşanacakmış napalım..
Önemli olan dimdik ayakta durmak
Sağolun değerli yorumunuzun için.

Son düzenleme:
dayaktan sonra neden cocuk yaptınız acaba, sanırsam bırden de fazla cocuklarım dedıgınıze göre yanlış anlamayın merak ettım sadece.

Estağfrullah
O özür dilerdi,hatasını anlardı ayaklarıma kapandı kaç kez.. Birdaha asla olmayacak dedi.. Ben çok merhametliyim kin tutamam.. Birde boşanmam için destek yoktu arkamda aileme ters gelir boşanma.. Çocukları da annelik duygusunu tatmak için yaptım.. Anne olmayı çok istedim çünkü ..

Sırf çocuklarım için susuyorum
Ama o bana kalkan elleri kendi azmimle indirttim.. Konuşarak ikna ederek hatta korkutarak polisle..

Eşiniz ve sizin adınıza çok üzüldüm aslında..sevmedğiniz insanlarla evlisiniz,(insanca sevgiiyi kastetmedim aşkıı kastettim )
Böyle konuları okuyunca çok korkuyorum biz de böyle olacağız diye....birini severken başkasıyla evli olmak çok acı bir durum..

Her konuda kendini aklama çabaları olan insanlar çok tuaf geliyor bana :26:
Ben yapmadım ben etmedim sizde insansınız yahu ! belki de siz size yanlış gelen bu olayın daha beterini yaptınız
Herneyse ...

Bence evliliğinizde ki kötü gidişat yüzünden bunlar gelmiş başınıza
Mükemmel bir evlilik yaşıyor olsaydınız , yine de bir şekilde karşınıza çıksaydı o resim belki de hiç etkilenmezdiniz
Tabi yaşanmamışlıklar yarım kalmış şeyler de var hepsinin katkısı olabilir
Ama kendinize bu kadar yüklenmeyin
Her zaman olan bir durum değil anladığım kadarıyla istisnai bir durum
Durumu kabullenip geçmişten tamamen sıyrılmanızı öneririm

Daha sonra bir arkadaşın söylediği gibi aile danışmanına gitmenizi öneririm
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kalbimi yaktınız
Ben çok üzüldüğüm zamanlarda suskunlaşıyorum şuanda da öyle oldum.
Cümleleri toparlayamıyorum.
Şimdilik bir şey yazayım siz benim gelecek aynamsınız.
Ayrıca kalbinizin güzelliğini ve samimiyetinizi tamda kalbimde hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…