ee hemen bugün akşamamı çağıracaksın?KK'nın güzel kadınları, hiç de yardımcı olacaksınız diye yağ çektiğim falan yok şuan
Kızlar ben iftara amcaları toplamak falan istiyorum. Kaç amcan var diye sormayın hiç ama ikisini davetlemeyi düşünüyorum ben. Normalde Ramazan aylarında toplasan en fazla 3-4 kere davete gider ya da yaparız. Ama ben çok seviyorum özellikle ramazanda toplanmayı falan.
Ama annem mırın kırın ediyor, şeker hastası olduğundan gücü tükeniyor böyle akşama yakın yani sırf bu yüzden ben istememe rağmen o istemiyor hiç. Ben de amcaları bari çağıralım sadece karı koca toplamda 4 kişi gelecekler diyorum, yine yok diyor ama yapmaya niyetliyim bu sene. Ramazanda 3 kişilik (annem,babam,ben) sofra yerine kalabalık olmak istiyorum çünkü.
Bana, ne bana yük olacak, ne anneme yük olacak (çünkü paylaşarak yaparız mutlaka yemekleri) ve toplamda en fazla 8 kişiye yetecek bir menü çıkarır mısınız? Hiç anlamam bu işlerden ben. Menü falan yani, ne yapabilirim mesela?
Tatlı olarak muhallebi ve revanimiz var hazırda.
bugün değil birkaç gün içinde. Ona göre alışveriş de yapacağım yani.ee hemen bugün akşamamı çağıracaksın?
malzemen ne var evde peki?
Çorba karniyarik pilav cacık
salata da gider mi bunun yanına? salatasız iftar yapamıyoruz daÇorba karniyarik pilav cacık
yoğurdun kesilme durumu olmuyor mu onda? ben yanlış bilmiyorsam tabii. hiç denemedim.yoğurt çorbası pratik ve kolay
fırın köfte en kolayı olacaktır.pilav ve cacık olur salata olur.bugün değil birkaç gün içinde. Ona göre alışveriş de yapacağım yani.
ben yerim. her şey olur yanina . Ve göz doldurursalata da gider mi bunun yanına? salatasız iftar yapamıyoruz da
Mercimek çorbası zeytinyağlı barbunya kremalı tavuk ve pilav benim önerimde :) hepsi kolay ve misafire sunulacak yemeklerKK'nın güzel kadınları, hiç de yardımcı olacaksınız diye yağ çektiğim falan yok şuan
Kızlar ben iftara amcaları toplamak falan istiyorum. Kaç amcan var diye sormayın hiç ama ikisini davetlemeyi düşünüyorum ben. Normalde Ramazan aylarında toplasan en fazla 3-4 kere davete gider ya da yaparız. Ama ben çok seviyorum özellikle ramazanda toplanmayı falan.
Ama annem mırın kırın ediyor, şeker hastası olduğundan gücü tükeniyor böyle akşama yakın yani sırf bu yüzden ben istememe rağmen o istemiyor hiç. Ben de amcaları bari çağıralım sadece karı koca toplamda 4 kişi gelecekler diyorum, yine yok diyor ama yapmaya niyetliyim bu sene. Ramazanda 3 kişilik (annem,babam,ben) sofra yerine kalabalık olmak istiyorum çünkü.
Bana, ne bana yük olacak, ne anneme yük olacak (çünkü paylaşarak yaparız mutlaka yemekleri) ve toplamda en fazla 8 kişiye yetecek bir menü çıkarır mısınız? Hiç anlamam bu işlerden ben. Menü falan yani, ne yapabilirim mesela?
Tatlı olarak muhallebi ve revanimiz var hazırda.
Not: Birkaç gün içinde çağırmayı düşünüyorum, belki yarın bile olabilir.
Çok teşekkür ederim. Şu islim kebabı dikkatimi çekti bir araştırayım onufırın köfte en kolayı olacaktır.pilav ve cacık olur salata olur.
tavuk baget olur fırında yine.
islim kebabı olabilir.patates püresi ile.
börek olur yanına.komposto olur
Ben her şeyin yanına yapıyorum da tuhaf durmaz demi?ben yerim. her şey olur yanina . Ve göz doldurur
tuzu kaynadiktan sonra ay ve yumurtanın beyazini koyma ve acele etme. Bir sey olmaz. mercimek corbasi risksiz olur.yoğurdun kesilme durumu olmuyor mu onda? ben yanlış bilmiyorsam tabii. hiç denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?