Bana mı garip geliyor yoksa normal mi ?

Ylzglr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
135
48
13
28
Kayınvalidem ne alsa fiyatını söylüyor şunu 5 tlye aldım Kürtçe de ucuza erzan diyolar arkadaş 10' lafından 9'u şunu şu kadara aldım ''erzane'' okadar sinir oluyorum ki patlıycak gibi oluyorum benim ailemde para ne nekadar pahalı olsa da p fiyat bütçe konuşulmazdı cömert eli açık insanlardı böyle insanlara alışamıyorum herhangi fiyatı normal olan biseyede pahalı diyor evet şuan ekonomi kötü ama bu ekonominin dışında herşeyi konuşurken parasını söyleyerek konuşuyor ben mi garibim bana garip geliyo anlamıyorum ama nefesim daralıyor sürekli para fiyat cimriliği artı bunalıma sokuyor beni

Evet sinir bozucu ama görmemezlikten gelin çünkü değişmesi zor. Öyle alışmış öyle görmüş o. Öyle çok samimi olmadığımız bir komşumuz da böyledir bir gün bana bulaşık deterjanının fotoğrafını attı 8 liraya almış onu anlattı hayırlı olsun da neden attın dedim ucuz ondan dedi :)
Altını çizerek söylüyorum samimiyetimiz yok. Asla değişeceğini sanmıyorum.

Kayınvalidenizin yaşam tarzı sizin nefesinizi neden kesiyor anlayamadım. Tamam ne güzel deyip geçin, koskoca kadın böyle görmüş siz nasıl cömert bir aileyle büyüdüyseniz o da böyle büyümüş böyle olmuş, yapacak bi şey yok.

Çok sinir bozucu ya alışmaya çalışıyorum ama sürekli mi şunu şu kadara aldım her lafı para bilmiyorum diyorum heralde psikolojik sorun yoksulluk mu görmüş bu sekilde konuşuyor sürekli çok bunalıyorum Allah yardımcım olsun

Benim de sürekli her aldığının parasını anlatan ve aldıklarımın parasını soran bir arkadaşım vardı. Önce kaça aldın diye ısrarla sorar sonra da "ne kadar pahalıya almışsın şurada ucuzunu bulabilirdin kazıklanmanı istemiyorum" falan derdi. Çok sinirlenirdim ben de. Ama kayınvalidenizin sizin harcamalarınız hakkınızda böyle yorumları yoksa bunu gözardı edebilirsiniz. Çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor.

Aynısı benim kvde de var. Ben karışmıyorum hatta aaaa ne iyiymis falan diyorum ki uzatmasin.
Eskiden benim aldıklarıma da karisiyordu artik o konuda sessiz şükür ki

Aynısı benim kvde de var. Ben karışmıyorum hatta aaaa ne iyiymis falan diyorum ki uzatmasin.
Eskiden benim aldıklarıma da karisiyordu artik o konuda sessiz şükür ki
Ya bende karışmıyorum ama bunalıyorum evet aynen aynen diyorum ne diyim ama bunalıyorum istemsiz burda yorum yazanlar ne anlıyor bilmiyorum ama yasayan biri olarak az cok muhabbetleri biliyorsunuz anlıyorsunuzdur insan havadan sudan konussa konu paraya gidiyor bi sekilde

Her benimkide öyle Bşrde ben ne alsam kaça aldın diye sorar pahalı Olumc suratı düşer bende derim aman kim yiyecek alinin parasını biz yicez tabi

Evet öyle haklısın ama değişmez ben 15 senelik evliyim kadın hala aynı duymıcakson artık yapacak bişy yok

Harcama yaptığımızda nekadara aldin diye hemen sorar pahalıysa suratını asar elinden gelse kızıcakta tepki verecegimi az cok tahmin ettiği için surat asıyor ama bisey yapsam harcama yapsam istedigim gbi olmazsa niye verdin ozaman diye konusuyo karısıyor bende para benim param nolmuş diyorum

Harcama yaptığımızda nekadara aldin diye hemen sorar pahalıysa suratını asar elinden gelse kızıcakta tepki verecegimi az cok tahmin ettiği için surat asıyor ama bisey yapsam harcama yapsam istedigim gbi olmazsa niye verdin ozaman diye konusuyo karısıyor bende para benim param nolmuş

Ya oğlu plastik tabak almış oğlum plastik tabak almış 5 tlye konuşma bu herseyde pazara gittim 20 tlye bunu aldım sunu aldim sormadan söylüyor bende bu muhabbetten sıkılıyorum gercekten abartısız hep bunu konusuyor

ne alsak sorar normal fiyat olsa bile çok pahalı diyor zoruna gidiyor hatta bazen daha az fiyat söylüyorum korktuğumdan degil uzatmasın diye elinden gelse kimseye bisey aldırmıycak fincanı eksik 150 tl çok pahalı fincan gidip ikinci elden alıcam fincan bile ikinci elden alınmaz ya

Aliskanligi,yaşam yarzi bu..
1 TL ucuz oldugu için farkli bir markete 4 km yürüyen insanlar tanıyorum.
Ayrica bunalıp nefesenize daral gelecek ne var bunda ?
Size normal gelen kadına pahali geliyor belli ki..
Böyle bir ailede buyumediginiz için durumu yadirgiyor olabilirsiniz ancak tepkiniz aşırı bence.
Sizin Bunalıma girme durumunuz çok uç yani,çok asiri ve yersiz bana kalırsa.
Kendi paranızla istediginizi alamıyor musunuz ?
O istedigi kadar konuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…