Bana mı garip geliyor yoksa normal mi ?

sizin kafaniza taktiginiz asil konuyu acma sebebiniz kadinin aldigi seykerin fiyatlarinj soylemesi degil bence ...size karisilmasi konu karisikligi olmus gibi geldi bana

Her dk sürekli tamam tamamla nasil geçecek ömür
Konu sahibi hep bunaldım böyle ömür nasıl geçecek falan yazmışsınız bana çok evlilik insanı gibi gelmediniz. Yani kadınlar her şeyi alttan almalı kafasında biri değilim ama karkaterini bildiğiniz bir kadın var ya evlenmemeyi tercih edecektiniz ya da onun ogluyla evlenecektiniz. Elli yaşını aşmış bir kadını değiştiremezsiniz. Size karisamiyormus ben olsam şunu aldım bunu yaptım konularını hiç açmam ama sorarsa fiyatı düşük söylemem bu bizim hayatimiz der geçerim . Kendisi ise istediğini istediği fiyata alabilir . Ama şu bakış açınızla evlilik yürütmeniz çok zor emin ilun hepimizin çekmek istemediği insanlar var iş hayatında da var ama hayat bu bunaldım sıkıldım dayanamıyorum anca çocukken geçerli bahaneler

Evet sürekli bu şekilde konuşan birisi ile vakit geçirmek ve iletişim kurmak çok zor.Anladığım kadarıyla kendi kontrol alanı o kadar..yani yirmi lirayı aşmayacak meblağlarla alışveriş yapabiliyor alma isteğini o şekilde gideriyor.Maddi olarak varlıklı olabilirler ev ,arsa sahibi olabilirler ama büyük olasılıkla o kararları "evin erkekleri" verebiliyor sadece..kayınvalideniz de plastik eşyaşar alaral b.m aktüel takip ederek geçiriyor vaktini sizi biraz daha etkileyen bence görüşme sıklığınız ..çok sık görünüyorsanız normalde görmezden gelebileceğiniz bu yönü sizin in çok rahatsız edici olmuştur

24 saat birlikte değilsiniz ya,bu kadar rahatsız olacak ne var?Belki kadının ömrü yokluk içinde geçti,belki çok zor şartlarda büyüdü.Tamam deyin geçin,bu kadar basit.

Fiyatlar birden artınca , biz de bu şekilde olmuştuk. Her muhabbet para .
Ben de sıkıldım,para lafından. Ucuz pahalı yapmak bir şey yok

E ne istiyorsunuz yapacak bir şey yok diyen bütün mesajlara sitem etmişsiniz nasıl bir çözüm arıyorsunuz? Kayınvalidenizi bulup ağzını mı bantlayalım? Sizin yetiştiğiniz kültüre ayak uydurmak zorunda mı? Kadın sanki hakaret ediyor kötü söz söylüyor ortalık karıştırıyor. Demek ki çok yokluk görmüş para kıymetli onun için bunu eleştirmeye hiç hakkınız yok. Beğenmediğiniz insanla aynı evde yaşamayın.

Bide bayıl istersen, nefesim kesiliyor filan… çok abartıyorsunuz bence evet hoş değil de o kadar ölecek bir durum da değil. Şu kayınvalideleri bi salın böyleler işte yani siz yokken de siz varken de böyleler beğenmiyorsanız boşanın çünkü koca alana kv bedava. Ya ikili alacaksınız ya almayacaksınız

Kvdeyi nekadar sık goruyorsunuz ki?
Benim es ailesinde kim ucuza bisey alirsa gunun kahramani oluyiro derece para muhabbeti oluyor .Sık gormedigim icin dert etmedim.Esim evde kaca aldin dediginde de gozumu devirip anasi kilikli diyorm fjjfjfjd

Aynen öyle çok dogru bi yorum

Kvdeyi nekadar sık goruyorsunuz ki?
Benim es ailesinde kim ucuza bisey alirsa gunun kahramani oluyiro derece para muhabbeti oluyor .Sık gormedigim icin dert etmedim.Esim evde kaca aldin dediginde de gozumu devirip anasi kilikli diyorm fjjfjfjd
Hergün her dk her saniye para muhabbetini sevmiyorum ben

Mecburi sebep yoksa çekilecek dert degil

Siz ya kayınvalidesiniz yada daha gelin olmamıssınız Çok iyi kv vardır eminim ama maleesef bizimki iyi olduğu kadar fenada eşim için saygı duyuyorum zaten ama sürekli aynı muhabbetler çekilmiyor bilmiyormusun cimri insanlarla hayat zor görmemiş gibi davranmak sürekli yaptiklarıyla övündükleriyle kibirlenen övünen insanlarla zor Allahtan Eşim cimri ve paraya kıymet vermiyor binlerce kez şükrediyorum

Aha benim annem . Butun gun bacılarıyla oturur kele bazara gittim 2 kelo patlıcan aldım 10 melyon kabak aldım 5 melyon tezzefasulye aldım 12 leradan ,ilehan dalı dokkuz melyon aha suncacı sey bir poset bile etmedi okadr para verdim diye diye otururlar butun gun, hayır okuma yazma da bilmiyorlar ama iş paraya ticarete neye gelince zehir gibiler bosversene onlar eski kafa şimdiki fiyatlara alısamadıkları için herzaman oturup sen kaca aldın ben bu kadara aldım sunu ucuza aldım vs vs konusurlar

Sanırım o yüzden , bize normal geliyor hatta diyorum dur bu ne bunlar ucuz bile daha kötü günler gelicek

Sorun fiyatlar değil siz bu kadını sevmiyorsunuz ne dese gıcık oluyor bisiyde diyemiyorsunuz haliyle sinirler tavan..

Sorun fiyatlar değil siz bu kadını sevmiyorsunuz ne dese gıcık oluyor bisiyde diyemiyorsunuz haliyle sinirler tavan..
Sevmemek değilde hakettiğim değeri sevgiyi göremiyorum ve soğuyorum ben çalışmıyorum evdeyim Aşçılık okuduğum için Annem Nasılsa sen öyle dedim mutfağa kadar A dan z ye girdim düzenledim pis olan evi cıvıl cıvıl yaptım...Ben gelince ev bambaşka oldu yemek yapıyorum kusur buluyo güzel olsa bile bisey yapiyorum bi begnmemeler ve cogu konusmasindan farkettimki ondan iyi yapmamı istemiyor biseyleri haddinden fazla kaynattigi suya bile çok güzel olmus cok güzel yapiyorum ben bana gelince kusur buluyo biraz fazla uyusam surat asiyo onu sevmeme izin vermiyo cok fazla diktatör düşünsenize bakkala gitsem millet görür diyor ama kızı 7 24 dışarda adaletsiz bi insan evet biliyorum beraber evde yasamak kadar rezil bisi yok suan mecburi inşallah bigun kendi evime gecicem gercekten buraya cok sey yazardim ama gerçekten merhametli de biri ama zor yönlerini kaldıramıyorum hali tavirlari sogutuyor beni ondan elimde degil ben adaleti seven biriyim sadece kızım Allah senden razi olsun dese biraz güler yüz ama yok yan yan süze süze izler bi kendini begeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…