- 10 Ocak 2022
- 3.005
- 5.943
- 108
Siz işe girseniz ve kocanızla kiraya çıksanız problemlerin yüzde 80 i çözülür bence.Sevmemek değilde hakettiğim değeri sevgiyi göremiyorum ve soğuyorumben çalışmıyorum evdeyim Aşçılık okuduğum için Annem Nasılsa sen öyle dedim mutfağa kadar A dan z ye girdim düzenledim pis olan evi cıvıl cıvıl yaptım...Ben gelince ev bambaşka oldu yemek yapıyorum kusur buluyo güzel olsa bile bisey yapiyorum bi begnmemeler ve cogu konusmasindan farkettimki ondan iyi yapmamı istemiyor biseyleri haddinden fazla kaynattigi suya bile çok güzel olmus cok güzel yapiyorum ben bana gelince kusur buluyo biraz fazla uyusam surat asiyo onu sevmeme izin vermiyo cok fazla diktatör düşünsenize bakkala gitsem millet görür diyor ama kızı 7 24 dışarda adaletsiz bi insan evet biliyorum beraber evde yasamak kadar rezil bisi yok suan mecburi inşallah bigun kendi evime gecicem gercekten buraya cok sey yazardim ama gerçekten merhametli de biri ama zor yönlerini kaldıramıyorum hali tavirlari sogutuyor beni ondan elimde degil ben adaleti seven biriyim sadece kızım Allah senden razi olsun dese biraz güler yüz ama yok yan yan süze süze izler bi kendini begeniyor
Nasılsın yani aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yoksa aynı binada mı?Aynı evdeyiz ondan bu tavır
Nasıl bir mecburi sebep evlendiğinizden beri beraber yaşıyormuşsunuz sebep ne?Mecburi sebep yoksa çekilecek dert degil
Aynı evdeler.Nasılsın yani aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yoksa aynı binada mı?
Kayınvalidesi ile aynı evde yaşamayı garip bulmuyor da kayınvalidenin lafı mı garip gelmişAynı evdeler.
Yetiştiği kültürde para konuşmak tuhaf ama aynı evde yaşamak tuhaf değilmiş demek kiKayınvalidesi ile aynı evde yaşamayı garip bulmuyor da kayınvalidenin lafı mı garip gelmiş
Oysa aynı evde yaşamasa ..haftada bir /on günde bir birlikte vakit geçirseler en fazla kafasını sallayıp dinliyormuş gibi yaparYetiştiği kültürde para konuşmak tuhaf ama aynı evde yaşamak tuhaf değilmiş demek ki
Bizim iş yerinde de var öyle bir arkadaş. Sürekli ama sürekli ne kadar ucuza aldığnı anlatır.şu donemde bende yaparim bunu en son aldigim pantolonlarla gurur duyuyirum mesela anlatmadigim insan kalmadi
valla benim arkamdan laf edilmedi ...bana 3 cocuk nasil geciniyorsunuz dedikleri icin anlatieim geneldeBizim iş yerinde de var öyle bir arkadaş. Sürekli ama sürekli ne kadar ucuza aldığnı anlatır.
O kadar sinir bozucu bir şey ki dinlemiyorum artık. Çünkü çok komik gözüküyor. Arkasından edilen lafları bi duysa
Ya o şekilde amenna ama bizimki herrrr aldığını gelir gösterir ve tahmin et kaça aldım der. Sıkıyor bir yerden sonra. Mesela gidip ona fikir danışmam aslavalla benim arkamdan laf edilmedi ...bana 3 cocuk nasil geciniyorsunuz dedikleri icin anlatieim genelde
ve biri bisey alacagi uapacagi zaman bana danisir cunku piyasanin nabzini iyi tutuyorum
Kültürle ne alakasi var heryerde bu böyledir anlaşıp aynı evde yasiyanlari biliyorum ben benimki belli bi süre mecburi zaten garip olduğunu biliyorum ama iyilik hoşgörü cok önemli ayrı olsakta bu olması gerekir bilmem anlatabildim miYetiştiği kültürde para konuşmak tuhaf ama aynı evde yaşamak tuhaf değilmiş demek ki
Yapılan emekler iyilikler Sadece temizlik vs icin demiyorum çünkü burdaki çoğu bayan anlamak yerine elestirmeye yer ariyor küçümseyerek ayyy söyleymiste böyle olmayınca olmuyor bazı külturlerde hala beraber oturan insanlar var savunmuyorum zaten yuva üstüne yuva kurulmaz olmuyo hic bi sekilde bizim mecburi suanKültürle ne alakasi var heryerde bu böyledir anlaşıp aynı evde yasiyanlari biliyorum ben benimki belli bi süre mecburi zaten garip olduğunu biliyorum ama iyilik hoşgörü cok önemli ayrı olsakta bu olması gerekir bilmem anlatabildim mi
Yaşayan anlar bazılarıda burdan anca eleştirip laf sokarBizim iş yerinde de var öyle bir arkadaş. Sürekli ama sürekli ne kadar ucuza aldığnı anlatır.
O kadar sinir bozucu bir şey ki dinlemiyorum artık. Çünkü çok komik gözüküyor. Arkasından edilen lafları bi duysa
Hım iyilik hoşgörü mü dediniz? E bunu kv niz para muhabbeti yapıncada gösterin bir zahmet.Kültürle ne alakasi var heryerde bu böyledir anlaşıp aynı evde yasiyanlari biliyorum ben benimki belli bi süre mecburi zaten garip olduğunu biliyorum ama iyilik hoşgörü cok önemli ayrı olsakta bu olması gerekir bilmem anlatabildim mi
Yahu ünlülerde de para muhabbeti var demek istedim pazardan alıyor aaa çok ucuz diyor marka alıyor şu kadar ödedim diyor tek sizin kv değilÜnlülerin ve bizim alakamızı pek anlayamadım be n miyin yani sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?