Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha sizlerin lafını dinleyeyim gidip boşanayım sonra çocukları da benden alsınlar o zaman gelip sizler beni teselli edersiniz değil mi

Umarım sizin yazdığınızı dünyadan haberi olmayanlar görür de kendileriyle alay ederler

Ben eski konunuzu da okudum ama anlamadığım birkaç şey var açıklarsanız sevinirim. Sizin Moskova'da bu adamdan başka kimseniz yok mu? Size sahip çıkabilecek insanlar nerde? Yaşadığınız psikolojik ve fiziksel şiddeti açıklarsanız arkanızda durup sizi kurtarabilecek kimse yok mu? Bu adamdan boşanamama sebebiniz tam olarak nedir?

Hayır kimsem yok .bana sahip çıkacak insanlar Azerbaycan’da.boşanmama sebeblerinden biri 2 çocuk eğer boşanırsam çocuklar babada kalır,çünkü onlar Rus vatandaşları

Çıldırmıyorum böyle şeyleri açık konuşmak günah be.anlaşılan DİNden habersizlerdensiniZ

Ha sizlerin lafını dinleyeyim gidip boşanayım sonra çocukları da benden alsınlar o zaman gelip sizler beni teselli edersiniz değil mi
Çocukları anneyi darp eden babaya vermezler. Mantıksız bahane bulup ona sarılmışsınız. Ne desinler ki insanlar "senin de imtihanın buymuş sabret hanım kardeşim" mi desinler? Morartana kadar döven adamla zıtlaşmak da yine çok zekiceymiş. Böyle döven bir gün sakat da bırakır öldürür de. Çocuklar da annesiz psikopat babayla kalırlar. Bir şey yapmayıp pasif pasif beklerseniz hayatın size getireceği bu. Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Milletle kavga edeceğinize kendinizi geçtim çocuklar için bari az biraz cesur olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…