- 10 Nisan 2014
- 42.509
- 113.863
- 798
e bunu açık açık yazar mı yazmaz.ailesinin yanına pekala gidebilir.çalışabilir orda.evde moskova da sanırım.o evi vermezler diye düşünüyor.ailesi azarbeycan da diye biliyorum.tanımadığın adamla geliri iyi diye evlenirsen sonu budur işte.Paradan vazgeçmek istemiyorum dese hiç değilse kimse yorum yazmaz çare aramaz burda. Yani,böyle de olunca ne diyelim artık?
Hem hemşire hem öğretmen olan bir arkadaş da gördük burda.eski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
Biyolojiyse üreme sistemini nasıl anlattığını dinlemek isterdimeski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
Fen bilimleri ogretmeni mi acabaeski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
olabilir bilmiyorum.ama azerbaycan da okumuş belki orada farklıdır .Fen bilimleri ogretmeni mi acaba
Öööööfff etmeyin artık beddua ya gelmiyor işte başımıza gelmiyor yeter ama.
ben etmedim valla.evlilik de idare edilecek şeyler vardır huylar farklı büyüme ortamlarımız farklı normal.ama dayak da idare edilmez ki.Banlanmıs , hemen şikayet etmeseydiniz
Pıttık ne ya! Edep ya biraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yani pıttık
Burası +18 bir bölgedir arkadaşlar, erkeklerde de +18 bölge vardır. Bölgeler arası bir münasebet...Biyolojiyse üreme sistemini nasıl anlattığını dinlemek isterdim
Ya kadın nasıl bir travma ile büyütülmüşse; vajina, kuku vs denildiğinde çıldırıyor sinirden. İşte onda değil aslında bu konuda suç. Kadın bedenini "edep, ahlak, günah" düşünceleriyle kodlayıp çocuklarını öyle büyüten ebeveynlerinde.Burası +18 bir bölgedir arkadaşlar, erkeklerde de +18 bölge vardır. Bölgeler arası bir münasebet...
Ayyy dayanamayacağım.Yazamıyorum gerisini.
Esinizin sulalesinin icine sigmissiniz oraya mi sigmayacaksiniz?Nasıl gideyim baba evime?!onlar kardeşimin ailesi ile yaşıyorlar yarın öbür gün çocukları olacak ben 2 çocukla nasıl sığarım onların içine?!
Kvde bi erkek daha dogurur bak bu beddualarla buyuk konusma djdndndnVermedi. İki tane eltim var üzgunum vermedi
almayada da öyle 2 tane birden olunuyor ki her branştan ayrı ayrı öğretmen almak zorunda kalınmasın kırsalı çok olan ülkelerde genelde öyle (almanyada da şehirler küçük, okul çok) sanırım SSCB geleneği de öyle.eski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
Önceki konunuzu bilmiyoruz, alıntı yapsaydınız keşke
Ayy elti mi almış kocasının elinden bir de? İyi kadınmış yine.Bu gun hep sizi alintiliyorum ama ben size ozet geceyim :)
Konu sahibi eltisi ondan yasca kucuk diye eltisine tokat atmisti daha once. Benden kucuk biri cevap verdi ne yapsaydim diyen biri. O konusunda yuru git, benim sinirimi bozma diyordu herkese.
Sonra esi kendisine siddet uygulamisti. Demek ki kimsenin kendinden gucsuz buldugu birine siddet uygulama hakki yokmus. Isin garibi bu siddetten kendisini kurtaran yine tokat attigi eltisi.
Sanane?!Sana o eltiden ALLAH verir inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?