Çocuklar ne sende ne o ailede kalmalı zaten keşke oranın yetkilileri kimse alsalar elinizden.Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?
e o zaman bu hayata devam et başka ne deyim sana.Bu aile için darp marp hepsi sıradan bir olay alışmışlar beni de alıştırıyorlar)
Git başımdanÇocuklar ne sende ne o ailede kalmalı zaten keşke oranın yetkilileri kimse alsalar elinizden.
Ama muhtemelen kendi pisliğinizde boğuluyorsunuz ve kimse farketmesin diye çabalıyorsunuz. Polise gitmemen de bu yüzden.
Ben senden büyüğüm sus cevap verme.Git başımdan
valla herkese hakaret etmiş.üzülüyordum kendisine vazgeçtim.umarım bir gün kurtulur diye diliyorum bu hayattan gene de.Ben senden büyüğüm sus cevap verme.
Yaşadığım hayat beni böyle yapmış (Muhtemelen defol gitbeee! Diyeceksin ama
Nilu12 normalde de herkese ve herseye karşı boyle agresifleșip, üslubunu bozar misin?
Her cevap yazana sayfamdan git demişsin, e herkes giderse kim yorum yapacak?
Buraya konu acildiysa, site kurallari çerçevesinde isteyen yazabilir, konu seninn diye kovamazsin ki.
Mesela bu yürü defol git dedigin sitenin admini
Burada insanlar sana boşan diyor çünkü seni düşünüyor, normal olan bu, anlaşamiyorsan ayrilirsin ama sen onlarada çıkışıyorsun.
Ayrica buradakiler Rusyadaki medeni kanunlari bilmiyor, mesela eșin rus vatandaşı olduğu icin, bosandiginda çocuklarini sana degil ona vereceklerini bilemeyiz ki biz, bunu soylemis olsan ona göre yorum yapilirdi.
Sana soylenilen herşeye olumsuz ve agresif cevaplar veriyorsun, ne söylenmesini istiyorsun? Beklentin ne?
Hiç de üzülünecek biri değil boşver. Başından beri aynı.valla herkese hakaret etmiş.üzülüyordum kendisine vazgeçtim.umarım bir gün kurtulur diye diliyorum bu hayattan gene de.
Konumu yoruma kapat o zamanEvet ruh hastasıyım beni delirtme bi iyilik yap yorum yapma
Susuyorum büyük olduğun için değil senin seviyene inmemem için yeterince problem var birde senle kafayı dağıtamamBen senden büyüğüm sus cevap verme.
Bu konuda bir tane seviyesiz var kim olduğu belli.Susuyorum büyük olduğun için değil senin seviyene inmemem için yeterince problem var birde senle kafayı dağıtamam
Hakaret yürekten gelmiyor sinirle yazmışım üstüme geliyordularvalla herkese hakaret etmiş.üzülüyordum kendisine vazgeçtim.umarım bir gün kurtulur diye diliyorum bu hayattan gene de.
Bizde bizde diyenler i hiç anlamıyorum g.dogulu akrabalar da bizde boşanmak yok bizde boşanmak yok derlerdi ben de inanırdım sonra biraz bakınca bunun ayakta durmaya korkan kadınların yalanı olduğunu gördüm zira boşanmalar gayet varmış ayakta duran da paşalar gibi duruyormuşBizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Ben korkmuyorum,işin sonrasını düşünüyorum bana hayatı zindan edecekler,koca olacak adamı bir tek geceler görüyorumBizde bizde diyenler i hiç anlamıyorum g.dogulu akrabalar da bizde boşanmak yok bizde boşanmak yok derlerdi ben de inanırdım sonra biraz bakınca bunun ayakta durmaya korkan kadınların yalanı olduğunu gördüm zira boşanmalar gayet varmış ayakta duran da paşalar gibi duruyormuş
Eşiniz de mi Rus o yüzden mi çocuklar onda kalıyor? Rusça biliyorsanız polisle iletişime geçseniz sonuçta vatandaş değilsiniz diye sizi ölüme terk edecek değiller. Sonuçta şiddet görüyosunuz hak hukuk vardır heralde koskoca rusyadaHayır kimsem yok .bana sahip çıkacak insanlar Azerbaycan’da.boşanmama sebeblerinden biri 2 çocuk eğer boşanırsam çocuklar babada kalır,çünkü onlar Rus vatandaşları
Zindan dediğin nedir ? Onlar da mı seni dövecek anlamıyorumBen korkmuyorum,işin sonrasını düşünüyorum bana hayatı zindan edecekler,koca olacak adamı bir tek geceler görüyorum
Yok o Rus değil ama Rus vatandaşı,çocuklar da öyle,hele oğlum doğulmamıştı kaynana söylüyordu seni boşayıcam çocuğu da vermeyeceğim paraları var herşey ederlerEşiniz de mi Rus o yüzden mi çocuklar onda kalıyor? Rusça biliyorsanız polisle iletişime geçseniz sonuçta vatandaş değilsiniz diye sizi ölüme terk edecek değiller. Sonuçta şiddet görüyosunuz hak hukuk vardır heralde koskoca rusyada
Her gün bir ton laf,abim bir keresinde söylemişti :sen eğer boşanıp gelirsen babamın seninle iyi davranacağını mı düşünüyorsun?”kaynananın yanındaZindan dediğin nedir ? Onlar da mı seni dövecek anlamıyorum
O zaman çalış ve ayaklarının üzerinde dur ki çocuklarının velayetini alabilYok o Rus değil ama Rus vatandaşı,çocuklar da öyle,hele oğlum doğulmamıştı kaynana söylüyordu seni boşayıcam çocuğu da vermeyeceğim paraları var herşey ederler
Nilu bak yaşadığın ortamdan dolayı çok dolusun ve hıncını burada bizlerden çıkarıyorsun.Dert anlatanda kabahat
İşte bu yuzden kadınlara okuyun çalışın hem kocanizin hem de kendi ailenizin eline muhtaç olmayın diyoruz.Her gün bir ton laf,abim bir keresinde söylemişti :sen eğer boşanıp gelirsen babamın seninle iyi davranacağını mı düşünüyorsun?”kaynananın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?