- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
Olmayan şey gösterilmez zaten.Kimseden hınç falan almıyorum üstüme geliyorsunuz ya,hangi seviyeyi göstereyim sizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayan şey gösterilmez zaten.Kimseden hınç falan almıyorum üstüme geliyorsunuz ya,hangi seviyeyi göstereyim sizlere
Peki bu en son yol icin ne gerekiyor?Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Allah'tan umrunda değil. Bi de olsa neler yapacaktın kimbilir.Sende hıncını şöyle sana benzeyen emojiler bırakmakla alıyorsun.ama sana kötü bir haberim var.UM RUM DA DE ĞİL !![]()
Sen azerisin eşin mi Türk niluEvime göçersem çalışmak istiyorum ama kaynana ona da burun sokuyor
Kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görürOlmayan şey gösterilmez zaten.
Yooo seni görüyorum ben.Kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görür
Benim anlamadığım şu; bu kadar hırçın, saldırgan, tırnakları ile insan kanıtan birinden nasıl olur da korkmazlar?Artık başıma kakıyorsunuz doğruları söylediğim için,ama o gece ona karşılık veremedim![]()
niye mafya mı eşinizin ailesi?orada da var hukuk.darp edildiniz kaç kere.hangisinde polise başvurdunuz?Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?
Siz dediğiniz kim ya?Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
bu hakaretinizi de yeni gördüm.cevap dahi vermem.yönetime şikayet ettim.Ne konuşuyorsun lan sen?sanki beni tanıyor da yorum yapıyor gerizekalı
Oha, sizde kanibalizm bile vardır. Yamyamlar içinde büyüyor zavallı çocuklar. Onu yap yok, bunu yap yok, boşan diyoruz yok. Ne diyelim ete para vermeyin yiyin birbirinizi o zaman?Bir şey söyleyeyim mi?belki de söylemek doğru olmaz ama burda biz bizeyiz,yazdınız da kaynanaya vurdunuz mu ?evet vurdum bana küfür etti istemsizce vurdum (ay köpek kızı)kocama da evet yaptığım olmıştur tırnaklarımı ona basmış kanatmışlığım olmuştır
Ben azeriyim o da Azeri,ben ta şu güne kadar anneme hep söylerimki beni neden tanımadığım insanlara verdin daha 19 yaştaydım,annem de söylüyor senden kötüleri var o adam kötü biri değil falan,şu da bir hakikat ki o herkesle iyi,bir tek bana yüzünü gösterir.kızım 5,oğlum 3 yaşta,öğretmenim,o değişecek ki kendim çalışıp para kazanacağım,ona muhtaç olmayacağımSen azerisin eşin mi Türk nilu
çocukların kaç yaşında
Eğitim durumun nedir
Rusya da mı yaşıyorsun
Kendi evine ne zaman geçeceksin geçsen ne değişecek ?
Rabbim o günahsız yavruların yüzü suyu hürmetine yuvana huzur versinBen azeriyim o da Azeri,ben ta şu güne kadar anneme hep söylerimki beni neden tanımadığım insanlara verdin daha 19 yaştaydım,annem de söylüyor senden kötüleri var o adam kötü biri değil falan,şu da bir hakikat ki o herkesle iyi,bir tek bana yüzünü gösterir.kızım 5,oğlum 3 yaşta,öğretmenim,o değişecek ki kendim çalışıp para kazanacağım,ona muhtaç olmayacağım
Ne alaka ya, benim moskovada yaşayan Türk arkadaşim var,kocası Rus. Gayet de çocuklarını alıp alıp Türkiye'ye geliyor. İzin falan da almıyor kocasından. İran mi burası kadının başka ülkeye gitmesi için kocasının imzası gereksin?Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?
Bir şey söylüyorum al,onu bile almaz.hamilelikte kasım ayları falandı,Mısır istedim onu bile almadı bana ,ben bu adamın umrunda değilim eğlenmek istediğinde hop nilunun yanında para isterim vermez,babasından terbiye götürmüş,annesi de her şeyi kadın yapmalı erkek para kazanıyor Çalışıyor falanRabbim o günahsız yavruların yüzü suyu hürmetine yuvana huzur versin
ama o adam koca değil ve değişmez şiddetini gittikçe artırır
Size dert anlattım diye hemen başıma kakın,tırnakları koca olan adama saldırdım kaynanaya değilBenim anlamadığım şu; bu kadar hırçın, saldırgan, tırnakları ile insan kanıtan birinden nasıl olur da korkmazlar?
Kaynanan korkmuyor mu senden? Yoksa o senden beter mi![]()
MaşallahBir şey söyleyeyim mi?belki de söylemek doğru olmaz ama burda biz bizeyiz,yazdınız da kaynanaya vurdunuz mu ?evet vurdum bana küfür etti istemsizce vurdum (ay köpek kızı)kocama da evet yaptığım olmıştur tırnaklarımı ona basmış kanatmışlığım olmuştır
Bu aile için darp marp hepsi sıradan bir olay alışmışlar beni de alıştırıyorlar)niye mafya mı eşinizin ailesi?orada da var hukuk.darp edildiniz kaç kere.hangisinde polise başvurdunuz?
Dert anlatanda kabahatMaşallah![]()
Muhtemelen defol gitbeee! Diyeceksin amaYa bir yürü defol![]()