Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Peki bu en son yol icin ne gerekiyor?
Dayak yemişsiniz. Daha ilerisi ne bunun. Mesela kolunuz bacaginiz alciya falan alinacak kadar dayak yerseniz bosanir misiniz?
Yoksa kafanizin kırılıp hafizanizi mi kaybetmeniz lazım?
Bunlara da bosanmazsaniz sonu öldürülmeniz oluyor galiba.

Artık başıma kakıyorsunuz doğruları söylediğim için,ama o gece ona karşılık veremedim😀
Benim anlamadığım şu; bu kadar hırçın, saldırgan, tırnakları ile insan kanıtan birinden nasıl olur da korkmazlar?
Kaynanan korkmuyor mu senden? Yoksa o senden beter mi :olamaz:

Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Siz dediğiniz kim ya?
Çoğul çoğul konuşuyorsunuz, kemikleriniz sizlaya sizlaya uyumaya çalışırken yanınızda kimse yok. O hayvan size tekme tokat saldirirken elini veren kimse yok. Sizi s.klemeyen koca bir insan güruhunu benimsemiş biz biz diyip duruyorsunuz. Size yardım etmeyen kimse sizi bir kuruş onemsemiyor. Artık o sacma elalem kavramını çıkarıp atin kafanızdan ya. O biz diye yere göğe sığdıramadiginiz, onlar konuşmasın diye cile cektiginiz insanlar buna degmezler. Tüm dunya anladı bunu bir siz mi anlayamadiniz?

Bir şey söyleyeyim mi?belki de söylemek doğru olmaz ama burda biz bizeyiz,yazdınız da kaynanaya vurdunuz mu ?evet vurdum bana küfür etti istemsizce vurdum (ay köpek kızı)kocama da evet yaptığım olmıştur tırnaklarımı ona basmış kanatmışlığım olmuştır
Oha, sizde kanibalizm bile vardır. Yamyamlar içinde büyüyor zavallı çocuklar. Onu yap yok, bunu yap yok, boşan diyoruz yok. Ne diyelim ete para vermeyin yiyin birbirinizi o zaman?

Sen azerisin eşin mi Türk nilu
çocukların kaç yaşında
Eğitim durumun nedir
Rusya da mı yaşıyorsun
Kendi evine ne zaman geçeceksin geçsen ne değişecek ?
Ben azeriyim o da Azeri,ben ta şu güne kadar anneme hep söylerimki beni neden tanımadığım insanlara verdin daha 19 yaştaydım,annem de söylüyor senden kötüleri var o adam kötü biri değil falan,şu da bir hakikat ki o herkesle iyi,bir tek bana yüzünü gösterir.kızım 5,oğlum 3 yaşta,öğretmenim,o değişecek ki kendim çalışıp para kazanacağım,ona muhtaç olmayacağım

Ben azeriyim o da Azeri,ben ta şu güne kadar anneme hep söylerimki beni neden tanımadığım insanlara verdin daha 19 yaştaydım,annem de söylüyor senden kötüleri var o adam kötü biri değil falan,şu da bir hakikat ki o herkesle iyi,bir tek bana yüzünü gösterir.kızım 5,oğlum 3 yaşta,öğretmenim,o değişecek ki kendim çalışıp para kazanacağım,ona muhtaç olmayacağım
Rabbim o günahsız yavruların yüzü suyu hürmetine yuvana huzur versin
ama o adam koca değil ve değişmez şiddetini gittikçe artırır

Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?
Ne alaka ya, benim moskovada yaşayan Türk arkadaşim var,kocası Rus. Gayet de çocuklarını alıp alıp Türkiye'ye geliyor. İzin falan da almıyor kocasından. İran mi burası kadının başka ülkeye gitmesi için kocasının imzası gereksin?
Hayatınız bu iğrenç yaşantıya bahane - kılıf bulmakla geçiyor

Rabbim o günahsız yavruların yüzü suyu hürmetine yuvana huzur versin
ama o adam koca değil ve değişmez şiddetini gittikçe artırır
Bir şey söylüyorum al,onu bile almaz.hamilelikte kasım ayları falandı,Mısır istedim onu bile almadı bana ,ben bu adamın umrunda değilim eğlenmek istediğinde hop nilunun yanında para isterim vermez,babasından terbiye götürmüş,annesi de her şeyi kadın yapmalı erkek para kazanıyor Çalışıyor falan

Benim anlamadığım şu; bu kadar hırçın, saldırgan, tırnakları ile insan kanıtan birinden nasıl olur da korkmazlar?
Kaynanan korkmuyor mu senden? Yoksa o senden beter mi :olamaz:
Size dert anlattım diye hemen başıma kakın,tırnakları koca olan adama saldırdım kaynanaya değil

Ya bir yürü defol 😤
Muhtemelen defol gitbeee! Diyeceksin ama
Nilu12 Nilu12 normalde de herkese ve herseye karşı boyle agresifleșip, üslubunu bozar misin?

Her cevap yazana sayfamdan git demişsin, e herkes giderse kim yorum yapacak?
Buraya konu acildiysa, site kurallari çerçevesinde isteyen yazabilir, konu seninn diye kovamazsin ki.
Mesela bu yürü defol git dedigin sitenin admini

Burada insanlar sana boşan diyor çünkü seni düşünüyor, normal olan bu, anlaşamiyorsan ayrilirsin ama sen onlarada çıkışıyorsun.
Ayrica buradakiler Rusyadaki medeni kanunlari bilmiyor, mesela eșin rus vatandaşı olduğu icin, bosandiginda çocuklarini sana degil ona vereceklerini bilemeyiz ki biz, bunu soylemis olsan ona göre yorum yapilirdi.

Sana soylenilen herşeye olumsuz ve agresif cevaplar veriyorsun, ne söylenmesini istiyorsun? Beklentin ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X