Bana ne. Değil mi?

Eşiniz öğrendikten sonra sen madem biliyordun benden nasıl saklarsin falan derse aranız bozulmasın durup dururken kabak sizin basiniza patlamasin 🤔bence eltinize diyin ben eşimden sır saklayamam benim aram bozulur sonra diye.bilemiyorum ben esime anlatirdim
Deme ihtimali var tabi. Eltim senin bildiğini asla söylemem dedi ama ne bileyim,insanlar zor anlarda dediklerini unutabilirler diye düşünüyorum

Kayinvaliden yüzüne bakıyorken senin o şekilde bakman çok tuhaf olur. Bilmiyormuş gibi yap. Eşine de sakın anlatma. Kabak senin başına patlar.

Karısı kabul etmiş oturmuş, bu durumda evet size ne. Eşinize söyleyin.

Karısı kabul etmiş oturmuş, bu durumda evet size ne. Eşinize söyleyin.
Malesef kv ne hissediyor bilemiyorum yazık çok yazık. Görüşmesem bana ne derdim her halükarda ama neden belirtmeden ben gelmek istemiyorum dersem eşim sorgular mutlaka. Açıkçası ben anlatan olmak istemiyorum,abisinin anlatması daha doğru olur sanki.

Malesef kv ne hissediyor bilemiyorum yazık çok yazık. Görüşmesem bana ne derdim her halükarda ama neden belirtmeden ben gelmek istemiyorum dersem eşim sorgular mutlaka. Açıkçası ben anlatan olmak istemiyorum,abisinin anlatması daha doğru olur sanki.
Ne hissedecek kadıncağız, kaç yıllık kocası atmış kazığı, yazık.
Eşinize söyleme kısmını siz bilirsiniz tabi ki ama sonradan sizin de bildiğinizi öğrenince aranızda sıkıntı olmaz umarım.

ya 85 yaşındaki adam başka bir kadınla konuşurken mi yakalanmış ben bu aldatma meselesini tam anlayamadım

Ne hissedecek kadıncağız, kaç yıllık kocası atmış kazığı, yazık.
Eşinize söyleme kısmını siz bilirsiniz tabi ki ama sonradan sizin de bildiğinizi öğrenince aranızda sıkıntı olmaz umarım.
Malesef hemde ne kazık,yaşından başından utanmadan. Eşime gelince kestiremiyorum tepkisini,anlatsam bir dert anlatmadan bin dert yani

Başka bir kadınla telde görüntülü konuşurken görmüş oğlu. Kv de telde normal konuşurken duymuş sanırım.
Ya bence sizin çok kafaya takmanızı gerektirecek ve çok da büyütülecek bir durum yok, sonuçta kayınpederinizin size karşı gerçekleştirdiği bir yanlış yok.Olayın tam mahiyetini bilmeden kayınpederinize neden tepkili davranıyorsunuz ki..Eşinize söyleseniz bile ben olayın çok da büyüyeceğini sanmıyorum..

Ya bence sizin çok kafaya takmanızı gerektirecek ve çok da büyütülecek bir durum yok, sonuçta kayınpederinizin size karşı gerçekleştirdiği bir yanlış yok.Olayın tam mahiyetini bilmeden kayınpederinize neden tepkili davranıyorsunuz ki..Eşinize söyleseniz bile ben olayın çok da büyüyeceğini sanmıyorum..
Açıkçası bana yapmamış olsa bile ,kv aldatmış olması yeterince mide bulandırıcı. Ne bileyim yakıştıramıyorum,soğudum ister istemez. Ona olan saygımı bitirdi mesela. Ayrıca bir aşk durumu olduğunu falan sanmıyorum,muhtemelen yaşlı adamlara tuzak kuran kadınlardan biridir. Görüntülü konuşmada kadın en fazla 35 yaşlarında gibiymiş,durmadan öpücük atıyormuş falan:olamaz:
Endişeleniyorum adam içinde bir yandan

Adam 85 yasinda bunnamistir.. gencligindede capkinmiydi ? Degilse bukadar sinirlenip tiksinmenize gerek yok bunamistir yani
Maşallah diyeyim gayet dinç ve aklı başında. Gençliğinde olmamış böyle şeyler ama mesela evlenmeden aşık olduğu biri varmış şiirler falan yazarmış,bunu bize kendi anlatmıştı. Ben yakıştıramadım ne bileyim kendi babam olsa bu kadar üzülürdüm,hemde kv üzülüyorum,bu yaştan sonra yaşadığı şey icin.

Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Yani KP gerçekten başka bir kadınla flört amaçlı mi konusuyormus yoksa bankadan ,vs veya yanlış numarayi arayan bir kadın olabilir mi konuşulan kişi

Bence de öyle, kimseden tiksinmeyede gerek yok ne biliyim gerçekten size ne bence.

Açıkçası bana yapmamış olsa bile ,kv aldatmış olması yeterince mide bulandırıcı. Ne bileyim yakıştıramıyorum,soğudum ister istemez. Ona olan saygımı bitirdi mesela. Ayrıca bir aşk durumu olduğunu falan sanmıyorum,muhtemelen yaşlı adamlara tuzak kuran kadınlardan biridir. Görüntülü konuşmada kadın en fazla 35 yaşlarında gibiymiş,durmadan öpücük atıyormuş falan:olamaz:
Endişeleniyorum adam içinde bir yandan
Ben bu durumda eşime citlatirdim. ...bana ne demeniz gereken bir konu değil bence .Cünkü kayinvalideniz üzüntüden kalp krizi geçirse kayinpederiniz belki de sizinle yaşıyor olacak .

Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Yani KP gerçekten başka bir kadınla flört amaçlı mi konusuyormus yoksa bankadan ,vs veya yanlış numarayi arayan bir kadın olabilir mi konuşulan kişi
Yok malesef,hem normal tel konuşmasından duymuşlar,hem de görüntülü konuşurken. Kadın gayet öpücükler atıyormuş,başka ne konuşulduysa eltimede ayrıntılı anlatmamışlar.

Back
X