Deme ihtimali var tabi. Eltim senin bildiğini asla söylemem dedi ama ne bileyim,insanlar zor anlarda dediklerini unutabilirler diye düşünüyorumEşiniz öğrendikten sonra sen madem biliyordun benden nasıl saklarsin falan derse aranız bozulmasın durup dururken kabak sizin basiniza patlamasinbence eltinize diyin ben eşimden sır saklayamam benim aram bozulur sonra diye.bilemiyorum ben esime anlatirdim
Ah o baba ah:)eşinden saklama bence olay babadan çıkıp sana dönmesin
Kv öldürecek gibi bakıyor açıkçası, bilmediğimi sanıyor hepsi,eltim hariç. Valla eskisi gibi olamıyorum,yüzüne bakamıyorum zaten adamınKayinvaliden yüzüne bakıyorken senin o şekilde bakman çok tuhaf olur. Bilmiyormuş gibi yap. Eşine de sakın anlatma. Kabak senin başına patlar.
Malesef kv ne hissediyor bilemiyorum yazık çok yazık. Görüşmesem bana ne derdim her halükarda ama neden belirtmeden ben gelmek istemiyorum dersem eşim sorgular mutlaka. Açıkçası ben anlatan olmak istemiyorum,abisinin anlatması daha doğru olur sanki.Karısı kabul etmiş oturmuş, bu durumda evet size ne. Eşinize söyleyin.
Ne hissedecek kadıncağız, kaç yıllık kocası atmış kazığı, yazık.Malesef kv ne hissediyor bilemiyorum yazık çok yazık. Görüşmesem bana ne derdim her halükarda ama neden belirtmeden ben gelmek istemiyorum dersem eşim sorgular mutlaka. Açıkçası ben anlatan olmak istemiyorum,abisinin anlatması daha doğru olur sanki.
Malesef hemde ne kazık,yaşından başından utanmadan. Eşime gelince kestiremiyorum tepkisini,anlatsam bir dert anlatmadan bin dert yaniNe hissedecek kadıncağız, kaç yıllık kocası atmış kazığı, yazık.
Eşinize söyleme kısmını siz bilirsiniz tabi ki ama sonradan sizin de bildiğinizi öğrenince aranızda sıkıntı olmaz umarım.
Başka bir kadınla telde görüntülü konuşurken görmüş oğlu. Kv de telde normal konuşurken duymuş sanırım.ya 85 yaşındaki adam başka bir kadınla konuşurken mi yakalanmış ben bu aldatma meselesini tam anlayamadım
Ya bence sizin çok kafaya takmanızı gerektirecek ve çok da büyütülecek bir durum yok, sonuçta kayınpederinizin size karşı gerçekleştirdiği bir yanlış yok.Olayın tam mahiyetini bilmeden kayınpederinize neden tepkili davranıyorsunuz ki..Eşinize söyleseniz bile ben olayın çok da büyüyeceğini sanmıyorum..Başka bir kadınla telde görüntülü konuşurken görmüş oğlu. Kv de telde normal konuşurken duymuş sanırım.
Açıkçası bana yapmamış olsa bile ,kv aldatmış olması yeterince mide bulandırıcı. Ne bileyim yakıştıramıyorum,soğudum ister istemez. Ona olan saygımı bitirdi mesela. Ayrıca bir aşk durumu olduğunu falan sanmıyorum,muhtemelen yaşlı adamlara tuzak kuran kadınlardan biridir. Görüntülü konuşmada kadın en fazla 35 yaşlarında gibiymiş,durmadan öpücük atıyormuş falanYa bence sizin çok kafaya takmanızı gerektirecek ve çok da büyütülecek bir durum yok, sonuçta kayınpederinizin size karşı gerçekleştirdiği bir yanlış yok.Olayın tam mahiyetini bilmeden kayınpederinize neden tepkili davranıyorsunuz ki..Eşinize söyleseniz bile ben olayın çok da büyüyeceğini sanmıyorum..
Maşallah diyeyim gayet dinç ve aklı başında. Gençliğinde olmamış böyle şeyler ama mesela evlenmeden aşık olduğu biri varmış şiirler falan yazarmış,bunu bize kendi anlatmıştı. Ben yakıştıramadım ne bileyim kendi babam olsa bu kadar üzülürdüm,hemde kv üzülüyorum,bu yaştan sonra yaşadığı şey icin.Adam 85 yasinda bunnamistir.. gencligindede capkinmiydi ? Degilse bukadar sinirlenip tiksinmenize gerek yok bunamistir yani
Bence de öyle, kimseden tiksinmeyede gerek yok ne biliyim gerçekten size ne bence.Ya bence sizin çok kafaya takmanızı gerektirecek ve çok da büyütülecek bir durum yok, sonuçta kayınpederinizin size karşı gerçekleştirdiği bir yanlış yok.Olayın tam mahiyetini bilmeden kayınpederinize neden tepkili davranıyorsunuz ki..Eşinize söyleseniz bile ben olayın çok da büyüyeceğini sanmıyorum..
Ben bu durumda eşime citlatirdim. ...bana ne demeniz gereken bir konu değil bence .Cünkü kayinvalideniz üzüntüden kalp krizi geçirse kayinpederiniz belki de sizinle yaşıyor olacak .Açıkçası bana yapmamış olsa bile ,kv aldatmış olması yeterince mide bulandırıcı. Ne bileyim yakıştıramıyorum,soğudum ister istemez. Ona olan saygımı bitirdi mesela. Ayrıca bir aşk durumu olduğunu falan sanmıyorum,muhtemelen yaşlı adamlara tuzak kuran kadınlardan biridir. Görüntülü konuşmada kadın en fazla 35 yaşlarında gibiymiş,durmadan öpücük atıyormuş falan
Endişeleniyorum adam içinde bir yandan
Yok malesef,hem normal tel konuşmasından duymuşlar,hem de görüntülü konuşurken. Kadın gayet öpücükler atıyormuş,başka ne konuşulduysa eltimede ayrıntılı anlatmamışlar.Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Yani KP gerçekten başka bir kadınla flört amaçlı mi konusuyormus yoksa bankadan ,vs veya yanlış numarayi arayan bir kadın olabilir mi konuşulan kişi
Evet diyorum ya bana ne demeliyim belkide. Ama çok yakınımda olan birinin yaptığını yanlış buluyorum ve tiksiniyorum.Bence de öyle, kimseden tiksinmeyede gerek yok ne biliyim gerçekten size ne bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?