Gebelikte tüm vücudun vitamin mineral vs değerlerini bebek kullanır .hem sizin hem de Allah nasip ederse yeni bebeğinizin sağlıklı olabilmesi için bi süre ara vermeniz tabiki en sağlıklı olur. Hem sağlıklı beslenir vücudunuzdaki eksikleri tamamlasınız yeni bebeğinize hazırlık yaparsınız. Hem eşiniz yapmayalım demiyor sizi düşünüyor .Bayanlar konuyu cok uzatmadan anlatacagim simdiden herkese tesekkur ederim..eski konularimi bilen bilir 40im yeni cikti olu dogum yaptim bebegim belki yasar diye aldirmadim doktorlarin israrina ragmen ama ölu dogdu yavrum...baslarda uzuldum agladim ama sonra sonra kabullendim iyiyim diyordum ama bu aralar bi bebek ozlemim var 2 cocugum daha var Allah uzun omur versin ama surekli aglama istegiyle doluyum bebegimi ozledim yeni bir bebek istiyorum esim erken kendini topla diyor sanada yazik diyor ama icim bir acayip ısrarla hasretle yaniyorum sanki birde Allaha karsimi geliyorum diyorum boyle israrla olsun diye bekledikce 2.kez bebegimi kaybettim ne yapayim akil verin nolur ve dua edin
Dramatize....eziyet....bende size Allah buyuk diyorum gerisini birakiyorum,gorusmek uzre..Tum konularınızda bir dramatize bir abartı var saglıklı olmayan bir hamilelik yasayıp hem kendinize hem çocuğa eziyet etmişiniz halen çocuk diyorsunuz elinizdekilerin kıymetini bilin kendinizi toparlayın
Uzun zaman bekleyip doğum yapıp yavrundan ayrılmak çok zordur. Sabır dilerim.Bayanlar konuyu cok uzatmadan anlatacagim simdiden herkese tesekkur ederim..eski konularimi bilen bilir 40im yeni cikti olu dogum yaptim bebegim belki yasar diye aldirmadim doktorlarin israrina ragmen ama ölu dogdu yavrum...baslarda uzuldum agladim ama sonra sonra kabullendim iyiyim diyordum ama bu aralar bi bebek ozlemim var 2 cocugum daha var Allah uzun omur versin ama surekli aglama istegiyle doluyum bebegimi ozledim yeni bir bebek istiyorum esim erken kendini topla diyor sanada yazik diyor ama icim bir acayip ısrarla hasretle yaniyorum sanki birde Allaha karsimi geliyorum diyorum boyle israrla olsun diye bekledikce 2.kez bebegimi kaybettim ne yapayim akil verin nolur ve dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?