Bana ne oluyor bilmiyorum?

Yattıkça yatarsın çalıştıkça çalışırsın
Kan değerlerine de baktırmanla birlikte zihinsel ve fiziksel iş yapmanı öneriyorum
En iyi ilaç meşguliyettir

Sen tetkiklerini yine yaptır tabii sağlık önemli
Ama kendini niye böyle oldum diye hirpalamak yerine yanındaki salatalığa bakmak lazım biraz. Bunda onun da payı var mı.
Duvar gibi olmana sebep o olabilir mi. Kuzum eşini çok seviyor olabilirsin de senin canın sıkılmış biraz ben böyle okudum.
Her ne ise canını sıkan mesele halı altına supureceğine al karşına konuş.

Depresyon?

dogumgunu mogumgunu son konunuz... her açtığınız konuyu icine alarak söylüyorum herseye kurulan, küçük seyleri dert eden, surat asmaktan keyif alan, gecinmeye cok da gönlü olmayan bir kadınsınız.
yapiniz bu
allah bilir ne küçük seye alınıp beyninizde büyütüp adama kurulmussunuzdur da boyle davranmissinizdir. sebepsiz degildir ama sebep incir cekirdegini doldurmayaack bir seydir

Yattıkça yatarsın çalıştıkça çalışırsın
Kan değerlerine de baktırmanla birlikte zihinsel ve fiziksel iş yapmanı öneriyorum
En iyi ilaç meşguliyettir
İşte içimden gelmiyor, gelse yapacağım neler birikti aslında da

Valla güzel aydınlandım da konuşacağım umarım, bakalım ne olacak

Evet ben de kendi kafamda olanları inkar ediyor, bunu biri anlasa diye bekliyordum. Sebebini biliyordum da aklım ermedi dile getirmeye Teşekkür ederim sana yine aydınlattın beni çok zeki yenGenç

Eşim istemedi diye gitmemek kendinizden taviz vermektir.
Eşimin böyle kötü olduğu bir dönem vardı ben gidemiyordum zorla onu tatile göndermiştim lütfen git ihtiyacın var diye.
Gerçek sevgi böyle bir şeydir.
Bazen sorunu çok uzaklarda aramamak gerek.
Neye ihtiyacınız olduğunu biliyorsanız onu yapın lütfen kendinizden taviz vermeden.

Yani bunları sonradan okudum birde doğuda yaşıyorsunuz ve bir haftalık tatiliniz var sanırım öğretmensiniz.
Ve ona rağmen baltalamış eşiniz sizi bunun hiçbir açıklaması olamaz.
Gitsin karım nefes alsın modu düzelsin demeliydi.
Dememiş hiçte açık görüşlü biri gibi gelmedi bana.
Hemen bu akşam valiz yapar yarın sabah yola çıkardım ben olsam.

Aslında doğru ve olması gereken de bu ama memlekete tamamdık zaten ikimiz de, civar yerlere de tek başıma ve kalmalı gideceğimden pek sıcak bakmadı eşim de.

Evet öğretmenim
Haklısınız galiba ya bilmiyorum ki bu aralar bi dengesiziz zaten yaz tatilinde de izninde burnumdan getirdi sağolsun

Evet öğretmenim
Haklısınız galiba ya bilmiyorum ki bu aralar bi dengesiziz zaten yaz tatilinde de izninde burnumdan getirdi sağolsun
İşte diyorum ya sevgili meslektaşım sorunu çok uzakta aramamak gerek diye.
İllaki güvenilir kalacağınız yerler vardır araştırabilirdi sizi yüreklendirebilirdi.
Malesef sizi daha da aşağıya çekmiş.
Müsadere etmeyin lütfen buna.

Bunu konuşacağım onunla. Kafamda bütün söyleyeceklerimi toparlayayım, müsait bir zamanda açacağım.
Çok teşekkür ederim

Maalesef ki öyle. Hatta başka bir örnek vermek gerekirse eskiden denizciler c vitamini almadıkları için " skorbüt" denen akıl hastalığına tutulur birbirlerini öldürürlerdi bu hastalık yüzünden. Birde sadece hamburger ve patates kızartması yiyen çocuk vitamin dengesini ve yağ yüzünden kör olmuştu. Daha onlarca örnek var "Dr. house izlemenizi" öneririm . Hatta sadece b12 eksikliği dahi kör bırakabiliyor. Çok ciddi vitaminler bunlar.

Diğer konularınızı hatırlıyorum ama sadece bu konu hakkında yorum yapacağım. Bence hayatınız zor yani sıfır sosyalleşme ile nereye kadar dayanabilirsiniz? İş yerinde bile yalnız çalışıyorsunuz iş arkadaşınız yok diye hatırlıyorum. Her yere uzak bir köyde yaşıyorsunuz galiba. Kaç yıldır böyle? Yazın da tatil yapamamışsınız. Ben bir kaç ayda çatlardim sıkıntıdan. Düpedüz sıkıntıdan sosyallesememekten hayat enerjinizi kaybetmişsiniz. Komşunuz falan var mı arkadaşlık yapabileceğiniz?

bu duruma çok üzüldüm ben ya eşi memlekete gitmeye tamam demiş ama ailenden kimse yok diye memleketten arkadaşı da mı kalmadı gece hanımın.. Abim ve yengemde köyde yaşamak zorundalar abimin işi dolayısıyla ama yengem her gelmek istediğinde abim onu gönderiyor buraya hatta abimle konuştuğumuz zaman yengenin canı çok sıkılıyor onu bursaya göndericem gelsin biraz kafası dağılsın diyor. Belki gece hanımın mesleği dolayısıyla bunu sürekli yapamaz ama izin ve tatillerini mentalitesi için verimli geçirmeli Erkekler biraz daha düz ve mental olarak daha sağlıklılar bizim gibi bunalımlara girdiklerine çok rastlamadım gece hanımın nasıl bir mentalde olduğunun farkında değil bence çünkü ona normal geliyordur bu durum. Ara tatilin bitmesine daha 4 gün var bence de kalkıp tatilini yapabilir beni düşünmeyen kocayı ben dinlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…