Bana ne oluyor bilmiyorum?

Üç yıl olacak yakın zamanda. Ay ben iyi kötü bir düzen kurdum diyordum kendime. Yine de tadını çıkarıyordum falan. Komşum da yok yani var da aslında yaşlarımız uyuşmuyor çok büyükler. Arada gelir gideriz ama konuşacak bir şeyimiz yok ki hiç Hayat enerjimi kaybettim cidden kan vermeye geldim ama kendimi yataktan kalkmaya o kadar zorladım ki.

Ya işte eşimi dinlememeye dinlemem sorun yok ama ona da hak verdim bir yerde çünkü tek başıma kış başlamak üzere bir de bilmediğimiz şehirlerde ne yapacağım? Aslında cesaretlendirse giderdim ama o da öyle söyleyince iyice özgüvenim kırıldı. Abiniz ne kadar düşünceliymiş, maşallah

Eşim daha bunların üstüne yazın bile bir tatil planlamadı sağolsun. Çok öfkeliyim ona bu konuda ama sürekli dile getirip yüz göz olmak istemiyorum. Hatasını anladı ve özür dileyip plan yapmaya şimdiden başladı diyebilirim sadece.

Siz köyde yaşıyordunuz galiba kış da geldi ondan bu mutsuzluk. Yazın en kötü insan akşam yürümeye hava almaya çıkıyor. Kışın iyice eve hapsolmuş hissediyorsunuz muhtemelen. Şehirde en kötü kahve içmeye çıkıyor insan.

Baktırmadım yakın zamanda ama, ne olabilir ki?

Tiroid + anti tpo(tiroid enfeksiyon) , b12, demir, d vitamini

Bunların eksik/bozukluğunda akıl hastası bile dersin öyle belirtiler oluyor.
Şiddetle katılıyorum :))) Bu değerlerinize baktırın düşükse takviye alın. Hayattan bezdiğim bir dönemde D ve B12 vitaminlerimin yerlerde olduğunu öğrendim. İğnelerle toparladım. Ve bir dans kursuna gidin. Roman veya oryantal. Aşırı eğlenceli :) Başka sorununuz yoksa ev harici bir şeyler yapmak insana iyi geliyor. Yapınca ne olacak dememek lazım. Yaptığınızda fark edeceksiniz.

Kan değerlerime baktırmaya geldim sağlık ocağına. Ben önceden Latin ve zumba kursuna gidiyordum şu an yaşadığım yerde dışarı dahi çıkamıyoruz ki keşke imkan olsa dans gecelerine gitmek isterdim yine yeniden ❤

Evet doğru hatırlıyorsunu. Valla biz yazın da akşam yürümeye hava almaya çıkamadık hiç İzin geldi geçti onda da bir halt yapamadık.

Evet doğru hatırlıyorsunu. Valla biz yazın da akşam yürümeye hava almaya çıkamadık hiç İzin geldi geçti onda da bir halt yapamadık.

Siz bu köyde ne kadar daha yaşayacaksınız? Tüm dertlerinizin sebebi bu köyde yaşamanız zaten.

Bir de yaşınız kaç bilmiyorum ama fazla mı romantize ediyorsunuz her şeyi? Benim 22 yaşında falan vaedı böyle güzel romantik akşam yemekleri hevesim falan. Sonra dümdüz insan olduğumuzun farkına varıp normal yemeğimizi yiyoruz anca özel günlerde belki.

Öncesinde büyük şehirde yaşıyorsanız da ya da herhangi bir şehirde bile olabilir dağ başı darlar insanı. Kimse dağ başında yaşamaya uygun değil bu devirde ya.

Bir buçuk senemiz daha var. Allah'a şükür bir daha böyle bir yerde yaşama durumumuz olmayacak. Şu an mecburiyet. 31 olacağım yakında. Ben hayattan tat almayı seviyorum zaman zaman. Yani her gün her gün romantik sofralar değil bahsettiğim, yeri geldiğinde ilişkiyi ateşlemek gibi. Tabii ki kimse her gün romantik yemek yemekten hoşlanmaz. Hazırlamak da bir dert. Kuru fasulyenin yanında soğan da kırıyoruz yani yer sofrasında oturup çoğunlukla

Evet büyükşehirden geldik. Son cümlenize de sonuna kadar katılıyorum Bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Teşekkürler yorumunuz için

Umarım tez zamanda medeniyete tekrar kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…