Onu affettiğinde yada ağzından sinirle çıktı pişman bida demez vs bahanelerin ardında durduğunda tavrını belli etmediğinde sana yüzde 98 olasılık veriyorum bida bida bida diyecek hatta kategoriyi genişletebilir bilemerhabalar , ben tekirdağ da yaşıyorm sevgiliimle ben 23 yaşındayız, bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye sevgilim bana hakaretler etti bana o... dediiii
çok kıırıldım çok laflar saydı daha sonrada çoook pişmann olduuu offff
Kusura bakma ama "OHA!" diyesim geldi, sana saygısı olmayan bi' adam istersen bin defa pişman olsun, şu ana kadar bu forumda kimsenin durumu için peşin hüküm vermedim ama bu çok terbiyesizce kusura bakma ama kadınlar olarak kendimize saygımız olsun ve böyle adamlardan uzak duralım bence.
Onu affettiğinde yada ağzından sinirle çıktı pişman bida demez vs bahanelerin ardında durduğunda tavrını belli etmediğinde sana yüzde 98 olasılık veriyorum bida bida bida diyecek hatta kategoriyi genişletebilir bile
bence de oha hatta o...luk yapmaya mı gidiyosun dedi çok afederisinz
iyi saatte olsunlaramı gelmiş durduk yere nerden çıkmış bu
hele ben şok oldum bişey bile diyemedim kilitlendim kaldım resmen insna sevdiğine ne olrsa olsun bunu der miiVallahi canım şu oturduğum yerde ben utandım, böyle bir laf mı söylenir ya? Böyle bir lafı söylemek için nasıl bir psikolojiye girilir onu bile çözemiyorum şu an, arkadaşın dediği gibi affettiğinde emin ol daha ağır laflarla karşılaşabilirsin lütfen kendine saygın olsun ona göre tavrını belirle. Çok ayıp, çok...
Bende baslığı okurken acaba kocası mı dedi diye düsündüm ona göre yazı yazıcaktım ama sevgilim söyledi yazısını okuyunca tırlattım kusura bakmada sana nasıl bu lafı diyebilir kim ki o? direk yol ver gitsin simdiden saygısızlığın alasını yapmıs
yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan
Yok artık
inanılır gibi değil. nasıl bir psikolojideymiş erkek arkadaşın bilemiyorum ama tam tedavilik.
sen sakın inanma arkadaşım bir daha yapmayacağımlarına. kesin konuşuyorum alıştı ya
devamı gelecek hem de yeni versiyonlarıyla..
ee sen niye halen devam ediyosun ki bununla
neden bu adamı çekiyorsun? affedip geri döneceğini söyleme lütfen
Canım onu affetmek icin pisman oldu deme kendine pisman olacak tabi bide olmasaydı oldu yani! Sana değil direk namusuna hakaret etmis sen bir bayansın bunun altında kalmamalısın pisman oldu diye
bilmiyorum eğer affedersem yine aynısı olur dimi bi daha der mi öyle şeyler yeminler sözler veriyo ama dedi sonuçta hem de daha çok şeyyy
yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?