Bana O... Dediii

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
merhabalar , ben ve sevgilim tekirdağ da yaşıyoruz , bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye sevgilim bana hakaretler etti bana o... dediiii

çok kıırıldım çok laflar saydı daha sonrada çoook pişmann olduuu offff

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama "OHA!" diyesim geldi, sana saygısı olmayan bi' adam istersen bin defa pişman olsun, şu ana kadar bu forumda kimsenin durumu için peşin hüküm vermedim ama bu çok terbiyesizce kusura bakma ama kadınlar olarak kendimize saygımız olsun ve böyle adamlardan uzak duralım bence.

Onu affettiğinde yada ağzından sinirle çıktı pişman bida demez vs bahanelerin ardında durduğunda tavrını belli etmediğinde sana yüzde 98 olasılık veriyorum bida bida bida diyecek hatta kategoriyi genişletebilir bile

bence de oha hatta o...luk yapmaya mı gidiyosun dedi çok afederisinz

etmedim ayrılmaya getirdim konuyu çok pişman oldu ilk defa bu kadar pişmnan olduğu yaptğı bişeyden dolayı ağladı özür diledi ama bilmiyorummm

bence de oha hatta o...luk yapmaya mı gidiyosun dedi çok afederisinz

Vallahi canım şu oturduğum yerde ben utandım, böyle bir laf mı söylenir ya? Böyle bir lafı söylemek için nasıl bir psikolojiye girilir onu bile çözemiyorum şu an, arkadaşın dediği gibi affettiğinde emin ol daha ağır laflarla karşılaşabilirsin lütfen kendine saygın olsun ona göre tavrını belirle. Çok ayıp, çok...

Bende baslığı okurken acaba kocası mı dedi diye düsündüm ona göre yazı yazıcaktım ama sevgilim söyledi yazısını okuyunca tırlattım kusura bakmada sana nasıl bu lafı diyebilir kim ki o? direk yol ver gitsin simdiden saygısızlığın alasını yapmıs

Yok artık
inanılır gibi değil. nasıl bir psikolojideymiş erkek arkadaşın bilemiyorum ama tam tedavilik.
sen sakın inanma arkadaşım bir daha yapmayacağımlarına. kesin konuşuyorum alıştı ya
devamı gelecek hem de yeni versiyonlarıyla..

hele ben şok oldum bişey bile diyemedim kilitlendim kaldım resmen insna sevdiğine ne olrsa olsun bunu der mii

bende anlamadım hakaretin her türlüsünü yaptı artıkk sonrada deli gibi pişman oldu offf :2:

ee sen niye halen devam ediyosun ki bununla

en son düzelmişti işte iyi gidiyodu falan ama bu olay oldu ağladı bide gerçekten pişman mı oldu bilmiyorum ki nasıl düşündü bnları haketmedim hemdeee :2:

Canım onu affetmek icin pisman oldu deme kendine pisman olacak tabi bide olmasaydı oldu yani! Sana değil direk namusuna hakaret etmis sen bir bayansın bunun altında kalmamalısın pisman oldu diye

Canım onu affetmek icin pisman oldu deme kendine pisman olacak tabi bide olmasaydı oldu yani! Sana değil direk namusuna hakaret etmis sen bir bayansın bunun altında kalmamalısın pisman oldu diye

bilmiyorum eğer affedersem yine aynısı olur dimi bi daha der mi öyle şeyler yeminler sözler veriyo ama dedi sonuçta hem de daha çok şeyyy

bilmiyorum eğer affedersem yine aynısı olur dimi bi daha der mi öyle şeyler yeminler sözler veriyo ama dedi sonuçta hem de daha çok şeyyy

Erkek arkadasının karakterini bilmiyorum ama ben erkek olsaydım ki böyle erkeklerde mevcut o.. dediğim halde affedilseydim kendi kendime derdim bu kız nasıl affetti? onun icin önemsiz mi? yada beni cok seviyorsa ben daha rahat hatalar yapabilirim sonucta seviyor affediyor derdim kendi kendime yani

eski konularında hep sana kızdığı bağırdığı yönünde... insan kendi annesi babası laf söyleyince nasıl kırılıyor elin oğlu sana söylenecek en son sözü söylemiş hala affedersem düzelmez dimi diyorsun. ben erkek olsam bu lafı ettiğim kız beni affetse düşünürdüm niye kaale almadı diye

yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan

hayıdır zincirlerle mi bağlandın ona ayrılamıyor musun? sana sürekli hakaret eden hatta bunu o....ya kadar getiren sevgiline neden bu fırsatı veriyosun? kendinede mi saygın güzelim?

o sana o....diyecek kadar ileri gitmiş ancak sende hala napsam diye düşünecek kadar garipsin kusura bakma..

belki msjım sert oldu ama genç kızların kendilerine hakaret eden adamlara göz yummasına tahammülüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…