Bana O... Dediii

Adam(!) sana bu lafı söyledi ve hala sevgilisiniz öyle mi ?
Daha ne dememizi bekliyorsun ki bizim ?
Yahu biraz saygınız olsun kendinize be azcık be azcık !

başınıza gelmeden büyük konuşmayın bende ummuyodum hiçç :2::2:

hep bi süphe hep bi suçlama zatennn bi yere gitsm kımle bulusucaksın demelerr :143:

Böyle bir olayı uman yada bekleyende yoktur zaten.

Sen konu açtın bende sadece kendi düşüncemi, olması gerekeni söyledim o kadar. Ortada büyük konuşulmuş bir durum yok. Herkesin başına çeşitli olaylar geliyor, burada önemli olan insanın kendisini kimseye ezdirmemesi, benliğinden ödün vermemesi. İhmal ihmali getirir.

evlenince değişir mi diye konu açmıştın şimdi ben sana soruyorum sence evlenince değişir mi?
çok sinirlenince annesine o... diyebilir mi, diyemez değil mi, sende soyadını vereceği kadın olarak aynı saygıyı hakediyosun bu saygıyı göstermiyosa adam değildir

Kadın da erkek de sinirlendiğinde ağzına geleni söyleyemez.
Bu kadar çirkin bişey var mı ya? Tartışmanın bile bir adabı olur

sen resmen aranıyosun, 3.sayfalar senin gibi kızlarla dolu, takıntılı sevgili kız arkadaşını 5 yerinden bıçakladı, ayrılmak isteyen kız arkadaşını deşti, kendisi aldattığını düşündüğü sevgilisini boğarak öldürdü, sana şaka geliyo dimi bunlar, mezarlıklar senin gibi genç kızlarla dolu, onlarda yok canım benim başıma gelmez diyolardı sanırım, kadın cinayetlerine istatistiki değer olasın var bence, sevdiceğin paranoyak, kişilik bozukluğu var, sürekli ağlak ifadeler kullanıyosun sendede bi karakter boşluğu var demek ki, bana eşim o... dese ben ağlak olmam burnumdan soluyo olurum kafa göz dalarım gücüm yettiğince

konu sahibi reyting almayı iyi biliyor. zira bu konu içeriği diğer konusuyla neredeyse aynı

yok onu sinirle söyledim, yok bunu sinirle söyledim. bu ne ya!!! adam zannediyorlar bu tipler kendilerini. sen hala bunu affetmeyi falan mı düşünüyorsun bir de. eee bu böyle ne kadar devam edecek? saplantılı herifin teki bu yahu

Sana daha simdiden boyle diyen bi insanin ilerde ne yapicagini tahmin edemiyorum. Belki zor ayrilmak canim ama yani namusuna laf ediyor dusunsene evlendiginizde hic disari bile cikamazsin bu paranoyak yuzunden ve omrun boyunca onun laflarini yemenin ezikligini tasirsin manyak bu cidden gorusme boyle insanlarla diger arkadaslarin dedigi gibi cok tehlikeliler..

Yazık kııı affet beee sinirle söylemiş yoksa o.. Dmek ister mi hiç sana f...dese neyse hatta belki k...!!!!!!ay pardon ya affet sinirle söyledim

Anlayana

Bu lafı etmesine sebebiyet olan ne olmuş peki ? Kıskançlığı mı ..

Şüphe ile bakılan bi ilişkide ne sevgi vardır ne de saygı..
Kıskançlığı hesaba katmıyorum bile..

Değişmesini beklemişsin, ama görünen o ki değişmemiş..
Ettiği lafı bi kenara bırakıyorum , sana daha tam anlamıyla güven besleyememiş bir adamla birlikte olmanın doğruluğunu savunabilir misin ?
Bence hayır..

Sana karşı güvensizliği var ki o lafı etmiş.
Sana karşı şüphe ile dolu ki ağzından o lafı sinirlendim bahanesiyle çıkarmıış etmiş..

Bence çok sert bi şekilde tavrını koy derim..

Sevdiğini gözünden sakınmak denen bir duygu vardır hani , belki kıskançlığın boyut atlamış halidir , aşırıdır falan ama ''aşk'' vardır , ''sevmenin en güzeli'' vardır içinde...

Ha bir de böyle yontulmamış odunluklar vardır ki ; buna kıskançlık falan demeyelim lütfen .İnsan gözünden sakındığı sevgisini , önce kendinden de sakınır .Önce ona kendi toz kondurmaz ki , sonra başkasına siper olur.

Kısa ve öz nasihatım sana ; Ayrıl ! Gözünün yaşına bakma , unutamam falan da sanma .

deminki konuna da yazmıştım evlenince değişirmi başlıklı... yani zannediyorum aynı kişi ama canım biraz fazla olmuyormu?? seni yıpratıyor bu insan üzüyor görmüyormusun?

sana ne hakla böyle iğrenç birşey söyleyebilirki, o kim oluyor? şuan o kdr sinirliyim ki.. ve sen hala bu insana erkek arkadaşım,sevgilim diyebiliyormusun gerçekten?

sana tavsiyem seni bu kadar üzen bir insanı hayatından çıkarmaktan geç bile kalmışsın ve hiç düşünmeden çıkart... olaylar daha fazla büyümeden ve seni daha fazla üzmesine fırsat vermeden...

Son düzenleme:
Çok fazla laf etmeyeceğim sana o lafı ettiğinde ağzının üstüne okkalı bir şaplak çakamadınmı yani.

Sen geçen gün evlenince değişir mi diye başlık açmıştın bizler de değişmez,
daha kötü olur demiştik,
sert yazmayın demiştin değil mi?

Peki bizlere sert diyorsun evlenince anlarsın.

Başka söze gerek yok sanırım...

Son düzenleme:
Evlenince bize neler yaşadığını anlat.......bizi buralarda merakta bırakma
Şaka tabiii.......kendi düşen ağlamazmış

Her mesajin sonunda ama cok pisman oldu, cok agladi ne yapsam ki off demissin.

O kadar belli ki affetmeye bahane aradigin, adim gibi eminim barisacaksin.

Fakat ne yapacagina karar vermissin zaten. Ne amacla actin bu konuyu peki? Biz sinir olalim diye mi?

Istemeden soylemistir bunun icin ayrilinmaz, affet gitsin dememizi mi bekledin?

Ben sana soyleyeyim... Degismeyecek hicbir zaman.
Ben olsam ben de degismezdim karsimda her yanlisimi affetmek icin bahane arayan bir sevgili varken.

Taviz tavizi getirir arkadasim. Bunu bilir, bunu soylerim.

bilmiyorum eğer affedersem yine aynısı olur dimi bi daha der mi öyle şeyler yeminler sözler veriyo ama dedi sonuçta hem de daha çok şeyyy

Flört ettiğin biri böyle birşey söylüyor öyle mi
19 yıllık evliyim, evlilik öncesi 5 yılda flört ettim asla böyle bir söze maruz kalmadım, 19 yıldır aynı yastığa baş koyduğum eşim bana bu sözü dese tek celsede biter işi.
Namusuma kimse laf söyleyemez, söyletmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…