bazıları böyle kafada kurup kurup canlandırıyorlar işte.. Boşver yüz verme,akışına bırak.. Sevdiği için kıskandığı için önemsediği için,kafasında kuruyor.. Yoksa umursamazdı... Yüz verme,bekle,ağırdan al.. O geldiğinde sana; böyle davranman hoşuma gitmiyor çeki düzen ver kendine ve kelimelerine..Böyle mutlu olamayız dersen... Dikkat edicektir ..
bilmiyorum bide çook kırıldım bişey demiyorum artık iyice kuduryo arada özür diliyo cevap alamayınca yine saldırır gibi konuşuyoo böyle olsun istemiyodummm
bilmiyorum bide çook kırıldım bişey demiyorum artık iyice kuduryo arada özür diliyo cevap alamayınca yine saldırır gibi konuşuyoo böyle olsun istemiyodummm
merhabalar , ben tekirdağ da yaşıyorm sevgiliimle ben 23 yaşındayız, bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye sevgilim bana hakaretler etti bana o... dediiii
çok kıırıldım çok laflar saydı daha sonrada çoook pişmann olduuu offff
Onunla olduğu sürece daha çok duyarsın bu ve benzerlerini, belli ki güvensiz bi insan.. Ama sana karşımı yoksa kendisine mi güveni yok bilmiyorum ki 2. seçenek daha yakın geliyor. Çok üzüldüm.. Böyle insanlarla geçirilen zamanlar, anılar hepsi boş geliyor..
Bu mevzuyla ilgili söylenecek tek şey beşikte giren huy teneşirde çıkarmış.Gerisi boş düşünmeye bile değmez.Nasıl başlarsa öyle gider ki erkekleri değiştirmek çok zordur bu tarz laflara ağızları alışmışsa..