merhabalar , ben tekirdağ da yaşıyorm sevgiliimle ben 23 yaşındayız, bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye sevgilim bana hakaretler etti bana o... dediiii
çok kıırıldım çok laflar saydı daha sonrada çoook pişmann olduuu offff
merhabalar , ben tekirdağ da yaşıyorm sevgiliimle ben 23 yaşındayız, bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye sevgilim bana hakaretler etti bana o... dediiii
çok kıırıldım çok laflar saydı daha sonrada çoook pişmann olduuu offff
Ayrıldık tamamen ve şimdi beni onu aldatmakla suçluyoo. ailesine herkese onu aldattığımı bu yüzden ayrıldğmızı söyliycekmiş ... bir sürü laflar etti yine küfürler kim o kim için falan diyoo ... anlattım senin yüzünden diye ama inanmam sinirle söyledim bu kadar büyütülcek bişey değildi başka biri var o yüzden dimi adi dedine yapıcam şimdi herkese öyle söylüycem ne kadr psilik bir insan olduğnu herkes öğrenicek diyooo
Söylesin millet laf yapacak diye napıcaktın devammı edıcektın. o... nedır ya.Öncedende ederdi demişsiniz heh işte önceden etmiş affetmişsiniz nasılsa affedersiniz dıye saydırmış tövbe tövbe
sizi sindirmek icin yapiyor ne pis insanlar var ya cok sinir bi durum. ayrilmakla iyi etmissiniz verilmis sadakaniz varmis, millet icin kendinizi mi yakacaksiniz. havlar havlar susar siz guclu gozukun, soylediklerini ciddiye aldiginizi ve kafaniza taktiginizi gorurse daha cok ustunuze gelir. istemediginiz bir hayati bes para etmez insanlarla yasamak zorunda degilsiniz!
Ayrıldık tamamen ve şimdi beni onu aldatmakla suçluyoo. ailesine herkese onu aldattığımı bu yüzden ayrıldğmızı söyliycekmiş ... bir sürü laflar etti yine küfürler kim o kim için falan diyoo ... anlattım senin yüzünden diye ama inanmam sinirle söyledim bu kadar büyütülcek bişey değildi başka biri var o yüzden dimi adi dedine yapıcam şimdi herkese öyle söylüycem ne kadr psilik bir insan olduğnu herkes öğrenicek diyooo
Sence sana bunları söyleyen biri sana değer veriyor mudur?
Kime ne isterse söylesin. Sen kendini bildikten sonra.
Paranoyak mıdır nedir, sürekli aklında fikrinde senin onu aldattığına dair hayaller falan görüyor galiba
Lütfen taviz verme.
Sen şimdi ayrılma diye daha da fazlasını yapar .. Tehdit eder , iftira atar , annenle babanla konuşcam seni rezil edicem de der.... Her şeyi yapar... Şayet bundan korkup ( ki tek amacı bu ) geri dönersen , ya da seviyorum dayanamıyorum falan dersen ilerde Allah korusun evlendiğinizde küfürlerinin ve tehditlerinin derecesi aynı oranda artacak .... Emin ol çok iyi biliyorum sakın ama sakın geri adım atma ... Ve korkma hiçbir şey yapamaz ....
bilmiyorum sert oldukça üstüme geliyo iftiraları artıyo ne yapıcam bilmiyorum demek ki yalanmış sevdiğin falan diyoo
güzel kardesım bu memlekette polıs dıye bısıy var adlıye dıye bısıy var kımse kımseye ıftıra atamaz ama polis olmaz dıosan sende onu tehtıd et bende senın gay olduuunu sooylerım de madem oluyo senın baban yok mu en fazla bıraz kızar sana sonra kapı gıbı arkanda durur emın olAyrıldık tamamen ve şimdi beni onu aldatmakla suçluyoo. ailesine herkese onu aldattığımı bu yüzden ayrıldğmızı söyliycekmiş ... bir sürü laflar etti yine küfürler kim o kim için falan diyoo ... anlattım senin yüzünden diye ama inanmam sinirle söyledim bu kadar büyütülcek bişey değildi başka biri var o yüzden dimi adi dedine yapıcam şimdi herkese öyle söylüycem ne kadr psilik bir insan olduğnu herkes öğrenicek diyooo
Çok doğru yazmışsınız arkadşlar ...ama aileler biliyordu iki tarafında bir de burası küçük bi yer ne olucak bilmiyrumsinirim bozuldu sürekli iftira hakaret içern sözler yazıyo deliricemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?