Bana O... Dediii

konuş onunla böyle şeylere katlanmak kötü bişey bence. sana güvenmiyor psikopat gibi. sana güvenmemesi kötü yani. daha sevgiliyken sana karışıyor

Pişman olduğuna inanmış olamazsn değil mi?...

Ayrıldık tamamen ve şimdi beni onu aldatmakla suçluyoo. ailesine herkese onu aldattığımı bu yüzden ayrıldğmızı söyliycekmiş ... bir sürü laflar etti yine küfürler kim o kim için falan diyoo ... anlattım senin yüzünden diye ama inanmam sinirle söyledim bu kadar büyütülcek bişey değildi başka biri var o yüzden dimi adi dedi ne yapıcam şimdi herkese öyle söylüycem ne kadr psilik bir insan olduğnu herkes öğrenicek diyooo

Söylesin millet laf yapacak diye napıcaktın devammı edıcektın. o... nedır ya.Öncedende ederdi demişsiniz heh işte önceden etmiş affetmişsiniz nasılsa affedersiniz dıye saydırmış tövbe tövbe

Söylesin millet laf yapacak diye napıcaktın devammı edıcektın. o... nedır ya.Öncedende ederdi demişsiniz heh işte önceden etmiş affetmişsiniz nasılsa affedersiniz dıye saydırmış tövbe tövbe

önceden bu şekilde küfür etmedi hakaret etti ... şimdi hep suçluyo işte rezil olucaksın diyo

sizi sindirmek icin yapiyor ne pis insanlar var ya cok sinir bi durum. ayrilmakla iyi etmissiniz verilmis sadakaniz varmis, millet icin kendinizi mi yakacaksiniz. havlar havlar susar siz guclu gozukun, soylediklerini ciddiye aldiginizi ve kafaniza taktiginizi gorurse daha cok ustunuze gelir. istemediginiz bir hayati bes para etmez insanlarla yasamak zorunda degilsiniz!

bilmiyorum sert oldukça üstüme geliyo iftiraları artıyo ne yapıcam bilmiyorum demek ki yalanmış sevdiğin falan diyoo

Sence sana bunları söyleyen biri sana değer veriyor mudur?
Kime ne isterse söylesin. Sen kendini bildikten sonra.
Paranoyak mıdır nedir, sürekli aklında fikrinde senin onu aldattığına dair hayaller falan görüyor galiba
Lütfen taviz verme.

Sen şimdi ayrılma diye daha da fazlasını yapar .. Tehdit eder , iftira atar , annenle babanla konuşcam seni rezil edicem de der.... Her şeyi yapar... Şayet bundan korkup ( ki tek amacı bu ) geri dönersen , ya da seviyorum dayanamıyorum falan dersen ilerde Allah korusun evlendiğinizde küfürlerinin ve tehditlerinin derecesi aynı oranda artacak .... Emin ol çok iyi biliyorum sakın ama sakın geri adım atma ... Ve korkma hiçbir şey yapamaz ....

evet haklısınız aama işi biraz da arabeske bağladı . yani demek ki gerçekten sevmiyodun demek ki yalandı boşuna sevmişşim seni haketmiyomuşsun meğer falan diyo

Son düzenleme:
bilmiyorum sert oldukça üstüme geliyo iftiraları artıyo ne yapıcam bilmiyorum demek ki yalanmış sevdiğin falan diyoo

bence cok fazla tartismaya girmeyin bu insanla, psikolojisi bozuk bir insan anladigim kadariyla. kusura bakma cok yorgunum ne seni ne baskasini su an hayatimda istemiyorum deyin gitsin. zorla guzellik olmaz. sogukkkanli olmak lazim. zamanla unutur sizden baska isik gormeyince.

güzel kardesım bu memlekette polıs dıye bısıy var adlıye dıye bısıy var kımse kımseye ıftıra atamaz ama polis olmaz dıosan sende onu tehtıd et bende senın gay olduuunu sooylerım de madem oluyo senın baban yok mu en fazla bıraz kızar sana sonra kapı gıbı arkanda durur emın ol

ettiği küfür hafife alıncak bir küfür değil . sana bu küfrü ediyorsa sevgiden önce sana saygısı yok demektir. en ufak şeyde bunu diyen arkandan yarın bir gün daha kötülerini söyler. o kim oluyor abin mi annen mi baban mı kocan mı ? şu an konuşmuyorsan affetme derim bak yoluna affettiysen artık daha mesafeli davran derim canım :)

Benim eski sevgilime benziyor. Paranoyağın,manyağın tekiydi. Ben de terk edince arkamdan saymadığı laf kalmamış,arkadaşları yeni sevgilimle görünce yetiştirmiş hemen.Ne aldatmadığım kaldı,ne o...luğum... Ne kadar doğru bir karar aldığımı o zaman anladım ve sonradan öğrendim ki nerede adım geçse ''bakire değil'' vurgusunu yapıyorlarmış.Birlikte olmayı defalarca teklif eden o,reddeden ben...Anlamak zor bu karaktersiz herifleri. Velhasıl kelam namus için insanlar birbirini öldürüyor. Salla gitsin.

Çok doğru yazmışsınız arkadşlar ...ama aileler biliyordu iki tarafında bir de burası küçük bi yer ne olucak bilmiyrum sinirim bozuldu sürekli iftira hakaret içern sözler yazıyo deliricemm

Çok doğru yazmışsınız arkadşlar ...ama aileler biliyordu iki tarafında bir de burası küçük bi yer ne olucak bilmiyrum sinirim bozuldu sürekli iftira hakaret içern sözler yazıyo deliricemm

Bizim de aileler biliyordu ama yalnızca aileler,çevreye yaymadık.

Siz kendinizi biliyorsanız milletin ne dediği neden bu kadar önemli ?

bazıları böyle kafada kurup kurup canlandırıyorlar işte.. Boşver yüz verme,akışına bırak.. Sevdiği için kıskandığı için önemsediği için,kafasında kuruyor.. Yoksa umursamazdı... Yüz verme,bekle,ağırdan al.. O geldiğinde sana; böyle davranman hoşuma gitmiyor çeki düzen ver kendine ve kelimelerine..Böyle mutlu olamayız dersen... Dikkat edicektir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…