Bana O... Dediii

evet her türlü tribine tavrına katlandım ama bi yerden sonra tak ediyo artık ...
istemiyorum seni atma mesaj falan dedim . o da hemen birini mi buldun zaten vardı da bahane mi oldu diyo offf

Evet başkasını buldum de bana değer veren biri en azından diyebilirsin canı yansın biraz hee tabi kaybetmek istemiyosan alttan almaya devam et.

Evet başkasını buldum de bana değer veren biri en azından diyebilirsin canı yansın biraz hee tabi kaybetmek istemiyosan alttan almaya devam et.

saçmalamayı kes saygısızlığı iyice eline aldın allahından bul bi daha rahatsız etme beni dedim sürekli aynı şeyi yaypıp seviyorum pişman oldum söz diyosun ama yine aynı ne biçim insan mışsın sen dedim

ohhh çok güzel demişsin ne dicek acaba merak ettim şimdi

Ya zaten sen eğer affedersen bu kez pişman olma aşaması başka boyutlara geçer söyletmeseydin falan der söylediği şeylerde kendini haklı bulur yani eğer ilerde affetmeyi falan düşünürsen sakınn derim!!!

Bak bi de güvenmeme problemi var neden güvenmiyor ki sana demekki kendi öyle biri karşısındakini de öyle sanıyor kıskançlık tamam da bu güvenmeme nedir ya

yuh diyecektim bende benimki de vakti zamanında beni çok kırmıştı az çok anlayabiliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
hala sevgili misiniz ????
eger hala beraberseniz
bulusacaginzi zaman isiniz cikip eger randevuya gelemezseniz
sizden doktordan rapor falan ister

erkek mi yok Allah askina
neden böyle insanlarla beraber oluyorsunuz
akli basinda bir adam böyle bir sey söylemez

Son düzenleme:
Eşim kızdığında sağa sola küfür eder. Ben bu işin .... diye başlar ama bana böyle bir kelime etmesini kaldıramam. Sevdiği kadını (!) böyle gören bir erkekten ne beklenir ki??????

Canımmm ltfen benim düştüğüm hataya düşme. Burdaki arkadaşlar çok uyardı beni hiç dinlemedim hep burnumun dikine gittim hep affettim. Ve ne tesadüftür ki hep bana sinirle söylüyodu. Bir kerede ben sinirle bişey dedim. Hep yüzüme vurdu. Bunların hepsi aynı. Bi kavgamızda gene küsüp ayrılmıştık. Bu son kavgamızda. Hemen gitmiş eski sevgilisine. Beni affet yalnız bırakma bunalımdayım dedi. Yanında oldum bak çok değil tam 4 gün sonra daha beter oldu. Yaraladı beni.. Şimdi tamamen bitirdim onu. Tam 6 gün aramadı beni. Dn yalvardı yakardı. Yemin ederim gizli gizli ağlasamda acımdan ölsemde ona bttiğini ısrarla söyledim. Çok seviyorum ama bu adamla bi ömür geçmez. Beni herkese kötüleyen bana demediğini bırakmayanla ömür geçmez...

evet her türlü tribine tavrına katlandım ama bi yerden sonra tak ediyo artık ...
istemiyorum seni atma mesaj falan dedim . o da hemen birini mi buldun zaten vardı da bahane mi oldu diyo offf

O nasıl bir sözdür yarabbim bence psikolojik olarak farklı şeyler kuruyor kafasında böyle yapılarda var insanı hasta eder böyle düşünceli insanlar karar sizinde bir tuhaf yani yarın birgün eşiniz olacak insanın agzına böyle şeyleri alması hiç güzel degil ya degiştirecek kişi kendini ya degiştirecek evlendiginizde namusu olacaksın namusuna öyle laf söylerse sonra nasıl sine çekecek yedirecek töbe yarabbim

Telefonnumeranizi degistirin hemen! Kesinlikle hic bir sekilde size ulasamasin. Face´dende cikin varsa. Bir müddet size ulasamasinki, baska birini bulup onun basina bela olsun. Yoksa sizi kafasina hedef olarak koyar ve is kötüye gider, intikam ne almaya calisir aklinca. Allah korusun.

Kimse size böyle bir ithamda bulunamaz. Bir daha görüşmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?

Biz kadınlar erkekler ne kadar hakaret etse de, şiddet gösterse de, " pişmanım, affet istemeden oldu" dediklerinde kendimizi pambık prenses sanıp yelkenleri ne güzel indiriyoruz.. Sonra da erkekler niye değer vermiyor? Kendimize değer vermezsek erkeklerin vermesini beklemek de saçmalık olur

canım bilmiyorum ne zamandır birliktesiniz ama bu kadar ağır bir kelimeyi söylemesi,söyleyebilmesi aranızdaki saygının bittiği anlamına geliyor ve ne kadar pişman olduğunu belirtse de ağlasa sızlansa da bir dahaki tartışmanızda yine hakarete küfürlere devam edecektir.Kendine hakaret ettirme çünkü emin ol bu hakaretlere katlandıkça bir süre sonra kendine olan saygını da yitirirsin.

Bugün sana derse gittiğin için o... diyen ilerde bi saat geç eve gelsen trafik yüzünden kimbilir neler der!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…