Şu yorumunuz zaten karekterini anlatıyor hakaret etmek ne demek saygı herşeyden önce gelir bunun arkasıda gelir üzgünüm hayır böyle agır kelimelerde olmasa her kızdıgında hareket etmek ne kadar aşagılayıcı bir durum bir yerde canına tak eder insanın saygı saygı saygı evlilikte daha çok aranacak bu durum
yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan
evet bende hep öneceden bahsettim bu durumdan saygı olmalı diye anlattım çok o da evet falan dedi ama bi tartışmada tekrar aynııı ..... bi de pişman oldu ya mesela ben ters cevaplar veripte pişman oldu diye üstüne atlamayınca özür dilemeyi de bırakıyo beyfendi uzatma falan diyo
öyle evet ama o kadar üzgünüm ki içim bomboş böle olmamalıydııı
merhabalar , ben tekirdağ da yaşıyorm sevgiliimle ben 23 yaşındayız, bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye sevgilim bana hakaretler etti bana o... dediiii
çok kıırıldım çok laflar saydı daha sonrada çoook pişmann olduuu offff
Hala sevgiliniz olmaya devam ederse bi üst etaba da geçecek gibi..
o lafı soyleyene kadar kim bilir daha neler işittiniz sizde soyluyorsunuz zaten en ufak birseyde hakaretler ederdi diye daha once terketmeyen simdide terketmez acı cekmesini istiyorum sUrünsun istiyorum demenizden belli siz bu adami terk etmeyecek yeterince pisman olduguna ikna olduktan sonra iliskinize devam edeceksiniz.. bence durum bu.. eger boyle olursa o laf şasirtmasin sizi daha fazlasını duymaya hazırlayin kendinizi
Terslediginde kendini geri çekmesi normal ayrılık gelmesin diye pişmanlıkla pek alakalı degil çok pişman olan insan birdaha tekrarlamaz kendisini tutmayı bilmesi gerek deger saygı burda çıkar ortaya en azından bu kadar kırıcı olmaz ona göre uzatma falan sen söylesen ne derdi bi kendinin yerine koyması gerek kişi kendini
evet her konum onun yaptıklarıyla alakalı hep kırıyo kırıyo sonra pişmnan oldum bilmem ne bende bıktım artık nefret ettim bu yaptıklarından unutamıyorum son zamanlarda zaten bide bu olay oldu ....Yapma canım Allah aşkına geçmiş konularına baktım hepsinde sevgilinle alakalı sorunlarını yazmışsın bu nasıl sevgi böyle? insan sevdiğine böyle yaparmı? ezdirme kendini sakın barışma bi daha bi kaç gün acı çekersin unutursun ama onunla devam edersen hep böyle olucak emin ol. Dengesiz insanla ömür geçmez.
sanmam canım o öyle gurur adı altında çokta fazla şey yapmaz bi zaman sonra umursamaz bile eminim...Dua et ayrıldıktan sonra başına dert olmasın canım :O
bu cok agır bır soz, ne kadar cıddısınız bılmıyorum ama sımddıden boyle bır hakarette bulunan bırı ılerıde canını yakabılır benden soylemesı.
ayrıldım zaten daha önce hakaretler etti evet çok kötü oldu aramız ayrılma noktalarına geldik kaç kere ama pişman oldu falan diye yine barıştık ama bu son şey oldu ....
Okuyunca şok oldum yaniSana bu lakabı yakıştıran birinin suratına bile bakma bida bence, insan sevdiğine nasıl böyle bi ithamda bulunabilir Nasıl bi güvensizliktir bu, bence bırak yoluna gitsin kendine o.. olmayan birin bulsun, onu affedipte kendini küçük düşürme
Umarım cidden son olur ve bi daha barışmazsın
Saygı olmadan hiç bişey olmaz çünkü
Galiba biz ne söylesek boş. Sen yine gidip barışıcaksın konuşmalarından öyle gözüküyo. Kendi düşen ağlamaz ama canım unutma.
evet en ufak şeyde güvenmiyo olduğunu belirtti de ben inanmak istemedğim için görmedim hala aklım almıyooYuh artık daha neler.
İnsan sevdiğine öyle bir laf kullanır mı? Onuda geç demekki size güvenmiyor ki gittiğiniz kursalarda öyle şeyler yaptığınızı düşünüyor, bunuda dile getirmiş.
Bundan sana sevgili olamamış ki eş olsun.
Tövbe tövbe .
He he o..luk yapmaya gidiyorum de bırak gitsin onu .
evet her konum onun yaptıklarıyla alakalı hep kırıyo kırıyo sonra pişmnan oldum bilmem ne bende bıktım artık nefret ettim bu yaptıklarından unutamıyorum son zamanlarda zaten bide bu olay oldu ....
evet en ufak şeyde güvenmiyo olduğunu belirtti de ben inanmak istemedğim için görmedim hala aklım almıyoo
tövbe gerçekten de ne kadar günahh yazıkk çok üzülüyorum
Bir yerde artık insan dayanamaz o noktaya gelmişsiniz vazgeçin bırakın demek kolaydır ben hiç kesin konuşamam ama şöyle söyleyeyim iki yol var ya sinirlendiginde alttan alacaksınız susacaksınız alışacaksınız zorunuza gitmeyecek zor gibi bu seçenek ama devam etmek istiyorsa insan bunların başına gelecegine emin olmalı ya da biraz yıkılırım üzülürüm artık yoluma bakmalıyım demelisiniz hayat sizin karar sizin inşallah pişmanlık olacak bir karar vermezsiniz.
Ama artık inan ve gör. Adam açık açık söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?