Bana sadece 6 haftanın az bir zaman mı yoksa çok bir zaman mı olduğunu söyleyinn ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?

ne için olduğunuda yazayım tam net olsun o zaman .. Sevgilinizle konuşamadan ve yüzünü bir kere bile göremeden geçireceğinz bir 6 haftanın üzerine 6 hafta daha ne kadar sürer demek daha doğru olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilisi hapiste ya cikmasina o kadar kalmis yada gireli o kadar olmus

6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?

çok mutluysan su gibi geçer nasıl 6 hafta geçmiş anlamazsın bile.....6 saat gibi geçer...

yok eğer üzüntülü ve sıkıntılıysa, hatta hasretlik çekmek söz konusuysa 6 hafta 6 yıl gibi geçer.......

duruma göre değişir yani..........

Sayili gun cabuk gecer ne icin soruyorsun bilmem ama 6 hafta cokta uzun bir zaman degil,
en azindan bence oyle ben yaklasik 1 senedir birsey icin bekliyorum,
ve ona surda 1 aydan az kaldi

Konusuna bağlı

Bencede konusuna gore degisir
mesela sevdigin birini beklersin gelsin diye o 1bucuk ay 1 bucuk yil gibi gelir insana
mesela sinava 1bucuk ay vardir ohooo daha cok var der calismazsin uzun gelir

Ama 1 bucuk ay sonra bir dugun varsa ozellikle biz kadinlar icin cok kisa zamandir
derhal alisveris planlari be giycem nasil olcam dusunceleri olur
dur bakalim daha cok var dense coku yahu bir bucuk ay var deriz vs. vs.

gireli 6 hafta oldu kapalıdan açık cezaevine girmesine 6 hafta kaldı telefon kapalıda yok açıkda var açığa geçince kurtulcaz en azından haberleşeceğiz bu yüzden srdum soruyuda .

Böyle tahmin etmemiştim :26:
Allah yardımcınız olsun, zordur eminim çok...6 hafta çabucak geçer gözünüzde inşallah

o zaman yandım desenize hasret ve üzüntüyle geçecek olan bi 6 haftam daha vr yani çabuk geçer demenizi daha çok isterdim çünkü cidden çok zor ..

Böyle tahmin etmemiştim :26:
Allah yardımcınız olsun, zordur eminim çok...6 hafta çabucak geçer gözünüzde inşallah

çabucak geçer mi acaba bilemedim şöyle genel bakınca çok az bi süre ama işte böye zor durumda olunca çok uzun geliyo işkence gibi helede hiç konuşma şansı olmayınca berbat oluyo .

çabucak geçer mi acaba bilemedim şöyle genel bakınca çok az bi süre ama işte böye zor durumda olunca çok uzun geliyo işkence gibi helede hiç konuşma şansı olmayınca berbat oluyo .

Tamamen tahliye olacağı güne kadar ilelebet gün saymamaya çalışmanızı öneririm. Geçer bugünler inşallah, sağlık yerinde olsun insanın hayatta...

Bana göre çok doğumuma yaklaşık okadar zaman kaldı ve zaman gecmiyor ona kavuşmayı bekliyorum.hergece rüyalarımda...bi geçse zaman kucagima bi alsam koklasam keşke..

arkadaşım okudum ne için bekledıgını umarım göz açıp kapayıncaya kadar geçer çok zor bılıyorum allah yardımcınız olsun senı anlayabılıyorum bende beklıyorum gunler saatler saydıkça sankı gecmıyor gibi bazen dıyorum uyusam uyansam ve o gün gelse

Son düzenleme:
Tamamen tahliye olacağı güne kadar ilelebet gün saymamaya çalışmanızı öneririm. Geçer bugünler inşallah, sağlık yerinde olsun insanın hayatta...

tamamen tahliyeyide sayıyorm malesef ya elimden gelmiyo yani neblym saymadan yapamıyorum 216 :) . açığa geçmesinede 43 gün kaldı 6 hafta işte . teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .

Son düzenleyen: Moderatör:

sanırsam siz düğün bekliyorsunz inşallah biran önce gelir zaman sizinkisi tatlı telaş tatlı bekleme hayırlısı olsun inşallah :)
Ama benimkisi çok farklı erkek arkadaşımdan hiç haber alamıyorum telefon yasak ve de kendisi cezaevinde açık cezaevine geçecek 6 hafta sonra orda telefon var telefon çok büyük birşey konuşmak çok aşırı büyük bişey bunu anladım sohbet etmeyi bile özledim o drece . çünkü haftada sadece 10 dakka izin veriyorlar 1 kerecik ve 10 dkka şimdi bunları burda yazıp uzatmak istemiyorum çok polemik oluyo sonundada hep banlanıyorum ..
Kısaca genel bi konu açmak istedim ciddi anlamda hani insan başkarından duymak ister objektif düşünemez bazen o yüzden ..
Yorumunuz için teşekkür ediyorum :) inşallah zaman her ikimiz içinde çabucak geçer ..

canım inankı tatlı telaş değil dışardan çok mukemmel bır olay gibi görünüyor düğün telaşı ama benim ailesel mevzularım karısık baya çok sıkıntılıyım her gun azap gibi biraz once toparlanıp evımı kurmak tek dılegım... ama seni düşününce şimdi ne biliyim kötünün kötüsü var derler ya bir tuhaf oldum senin için tek dileğim sevdiğine kavuşman ve o yanında olduğunda onsuz geçen tüm kötü zamanların silinip gitmesi :) ama inanki zaman geçiyor sevdiğimizden uzakta belki zor geçiyor ama geçiyor öyle yada öyle hayat devam edıyor derler ya uyuyup uyanıcaksın geçicek :) aminnn güzel dileklerin için inşallah ...

herkesin her şeyin ayrı bir telaşı vardır tabiki herkes kendince kendi durumunca haklı siz de haklısınz o yüzden :) Biran önce yuva kurar mutlu olursunuz inşallah çok az bir zaman kalmş zaten :) gerçi o az dediğimz zamanlar durumuna göre geçmiyor ama elbet geçecek diye avutuyorum ben kendimi zaman mecbur geçmek zorunda siz de kendinize bunu hatırlatın bencee .. İyi gecelerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…