- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
- 73
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
gireli 6 hafta oldu kapalıdan açık cezaevine girmesine 6 hafta kaldı telefon kapalıda yok açıkda var açığa geçince kurtulcaz en azından haberleşeceğiz bu yüzden srdum soruyuda .
6 hafta zaten 6 haftaki azlık ya da çoklukla bi ilgisi yok. zaten belirli ayaz. seviyorsun anlıyorum bir de şu var dışarda olsa bitirebileceğin ilişkiyi içerde nankörlük yapamam diye de bitirmiyor olabilirsin. şu anda böyle bir derdin yoksa otur sınavlarına çalış sevgilin içerde veya değil hayat devam edecek. sevgilin çıkınca da hayatın mükemmel olmayack. geçen gün açıköğretime girmesem mi diye soruyorsun önceliğin sınavların. bir de şu var adam çıkınca senden ayrılabilir olmuyor diye bu kadar çok bağlanıyorsun ama sonra yine üülen sen olacaksın. lürfen bir ablan olarak söylüyorum bişeyleri değiştir iş bul okulunu bitir sınavlarına hazırlan ve arada bdvye bak
Canım konuyu oraya sürükleyen ben değilim farkındaysan . ben sadce 6 hafta ne kdrdır uzun mudur kısa mıdır dedim geenel ya genel .. bunu bile buralara bağlayan ben myim sadece girip az ya da çok demek bu kadar zor mu anlamıyorum ..
Boylesi siradan bir soruyu neden BDV'ye actin, ben de onu merak ettim.
Hicbir basliga uymayan yazilar diye bir bolum var.
Artik boyle sorularin icin orayi kullanabilirsin. Zira burasi dert topigi, her aklimizdan geceni sorma yeri degil. Benim de aklimdan ara sira boyle sacma sapan sorular geciyor, herkesin geciyordur, her aklimiza geleni buraya acacaksak...
Ehh...
6 hafta, 6 hafta uzunlugunda gecer efenim.
Dogru cevapladigimi umuyor, saygilarimi iletiyorum
evet her aklımıza geleni buraya açarsak ohoo haklısınz ben bilmiyordum ama görmedim linkini verirseniz sevinirim ..
En az bir tane başlığının oraya taşındığını ben biliyorum. Ya açtığın başlıkları takip etmiyorsun ya da bilemiyorum.
Ayaz arkadaşımızın başlığı altında kendisine kızan arkadaşlara gelince. Ne gerek var? Değer mi sinirlerinizi bozduğunuza. KKda biz ne dersek diyelim farketmeyecek insanlar var ki ayaz da onlardan biri. Kendi yaşayacak kendi öğrenecek. Buraya da belli kurallar çerçevesinde başlık açmakta özgür. O kurallara uymadığını düşünüyorsanız da yorumların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem olan kötü içerik bildir butonu var. Arkadaşın konularının hemen hemen hepsi bdv'ye açılıyor. O buton sayesinde konuları gerekli yerlere taşınıyor çok da abarttıysa ceza alıyor. Açıkçası konusunu altına gelip de dövercesine yorum yapanları anlayamıyorum. Evet bana da gına geldi ayazdan ama yapacak bir şey yok. O da bir üye, o da konu açıyor.
Gına geldiyse girp de bakma kimsenin kafasına silah dayamıyorum gelin de konuma bakın diye :) Ayrıca Bilmediğim birşey için ceza almam çok saçma olur bence ..
eşim polis okulunda iken 2 sene bekledim askerde iken 5 ay bekledim evlenmek içinde toplamda 9 sene bekledik şimdi bebeğimin doğmasını bekliyorum, aklı selim bi şeyi beklediğinde beklemek bile Rabbimin lütfu insana...
Aklı selim birşey derken laf çarpıyorsun sanırım bilmiyorm üzerime alınmıyorum o yüzden ama bikaç sayfa önce bi üye örnek vermişti abisi hapse girmiş eşi hamile ve 1 de çocukları varken o baayan da beklemiş ne kadar zor bi durum .. Şuan tanıdığım ve benim durumumda olan iki kişi var .. Onlarda bekliyorlar .. Ve tanık olduğum birsürü insan var bekleyen .. Bazen beklemek için aklı selim şeylerin olması gerekmez hayatın insana getirdiklerini kmse tahmin edemez .. ( beklediğim şeyin aklı selim olmadığını falan söylemiyorum tabi bu yorumumda .. genel anlamda yazdım ) kısacası herkesin değerleri algıları farklı ve kendine ..
Bak bakalım bu konun nereye taşınmış:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...m-edin-turlu-cikamadim-isin-icinden-mkil.html
Ve sen öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum diyorsun. İkinci paragrafı sana yazmadım. Sana bir şey yazmak hayatta pek tecrübesi olmayan ama her şeyi ben bilirim diyen bir ergene bir şey anlatmaya çalışmak demek. Ve benim o kadar enerjim yok. Ama tek bir konuda haklısın eleştirenler konuna girip yorum yapmamalı. Kib yolunu tercih etmeliler ki ben de o paragrafta bunu ifade etmeye çalışmıştım. Aslında konunda sana bağırıp çağıran insanları azaltmaya çalışıyordum ama o kadar çocuksun ki okuduklarından bir kelime seçip dikleniyorsun.
işaretlediğim yere örnek sensin zaten zaten, ben kardeşinin kulağını patlatmış öfke kontrolü olmayan ipsiz bi adamı beklemem bana şişman diyen beğenmeyen bi adamı hele hiç beklemem aramızda o kadar fark olması da doğal neticede yaşlarımız hayat görüşlerimiz eğitim durumumuz arasında uçurumlar var
eşim polis okulunda iken 2 sene bekledim askerde iken 5 ay bekledim evlenmek içinde toplamda 9 sene bekledik şimdi bebeğimin doğmasını bekliyorum, aklı selim bi şeyi beklediğinde beklemek bile Rabbimin lütfu insana...
seni her gördüğümde umarım çektiğin acılardan dolayi ve o adami beklediğin için pismanlik duymazsin diyorum içimden
Adam değecek adam degil de bana göre o bakımdan.
Soruna gelince uzun bi süre ama elden ne gelir? Allah sabir versin sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?