- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi violetworld
-
Şunu dediğinde *s. git lan burdan hadsiz* demeliydin...programci olmak istedigimi ve kurs aldigimi soyledim, yuzunu burusturarak "sence de biraz gec degilmi senin icin?" dedi...
Bende onu anlatıyorum zaten ne mutlu sizeBu laf eskilerde kaldi. 35 yasindayim hicte yolumu yarilamis degilim. 32 yasimda uniden mezun oldum, ehliyet sinavina hazırlanıyorum. Dediginiz gibi ogrenen varliklariz. Benim isyerimde bir arkadas 40 yasinda eczacilik okumaya basladi. Hersey mümkün :)
Çok gençsin takma insanlar hep böyle biliyorsun29 yasindayim, bir sirkette dokuman kontrol olarak calisiyorum. Aslinda ingilizce ogretmeniyim ama bircok sebebler yuzunden ve en baslicasi ogretmenliye olan hevesimin kaybolmasindan dolayi calismiyorum.
Birkac aydir programci olmaya karar verdim ve iyi bir kursta java ogreniyorum. Ancak etrafimda bunu kim duysa "hmm...", "o is biraz zor ama bol sans...", hatta "senlik degil ama neyse..." ve s. duyuyorum.
Gecen gun beni cok kiran bir laf duydum, is arkadasim olan bir erkekle konu acildi, programci olmak istedigimi ve kurs aldigimi soyledim, yuzunu burusturarak "sence de biraz gec degilmi senin icin?" dedi... neden diye sordum, "sirf bu alanda daha gencleri tercih ediyorlar, senin icin calismak zor olabilir" dedi. Bende "yuzume karsi artik yaslaniyorsun mu demek istiyorsun" dedim ama sonra gecistirdi...
Ben aslinda etrafin soylediklerine cok kulak veren birisi degilim ama yinede cok zoruma gidiyor, kendimle yapamiyorum... Ha bu arada bosandim, uzerine kotu bir nisanlilik gecti basimdan, bir suru sanssizliklar, travmalar... bunlarda benim ozguvenimi yillar gectikce sarsti, dik durmaya calisiyorum ama bazende koyveriyorum... son zamanlar daha hassas ve zayif hissediyorum. Kotuyum...
muhakkak zordur meslek olarak illakiKuzenim yapiyor bu isi. Yaklasik 20 kisilik alt ekibi var.
Ilan vermisler deneyimlk eleman vs diye. Özelliklere baktim 25 yasindan gün almamış yaziyor
"Bu ne kızım?" dedim
Böyle sacma iş ilani mi olur ?
Olmuyor Deniz dedi
25 yaştan sonra aldığımız elemanları yetistiremiyoruz...
Sanırım isin sureci ile ilgili bir detay bu
29 yaş bence yolun başı ama bu meslek icin ben de gözümle gördüm 29 a geç dediklerini;(
Bencede öyle ama bu mantikla hareket ediyorlar. Hatta ben "benden yazılımcı olmaz diyorsun yani diye takildim. Sayisalciyim ve ilk universitem bilgisayar programcılığı ikincisi iktisat :)muhakkak zordur meslek olarak illaki
ama bu kesin olmaz aman deneme bile denebilecek bir şey değil ki
herkesin alt yapısı farklı kafası farklı çalışıyor
kimi matematiğe yatkın kimi sözel konulara
adam kaç yaşında olursa olsun yatkınsa yazılım programlama vs ye iyi de eğitimini alırsa yapar
bence bir şans vermek lazım
32 yaşımdayım ,yüksek lisana da yaptıgım bölümümü birakıp tekrar üniversite okuyorum ,hem de bambaşka hiç alakası olmayan bir bölüm .o insanlara asla kuşak asmayın29 yasindayim, bir sirkette dokuman kontrol olarak calisiyorum. Aslinda ingilizce ogretmeniyim ama bircok sebebler yuzunden ve en baslicasi ogretmenliye olan hevesimin kaybolmasindan dolayi calismiyorum.
Birkac aydir programci olmaya karar verdim ve iyi bir kursta java ogreniyorum. Ancak etrafimda bunu kim duysa "hmm...", "o is biraz zor ama bol sans...", hatta "senlik degil ama neyse..." ve s. duyuyorum.
Gecen gun beni cok kiran bir laf duydum, is arkadasim olan bir erkekle konu acildi, programci olmak istedigimi ve kurs aldigimi soyledim, yuzunu burusturarak "sence de biraz gec degilmi senin icin?" dedi... neden diye sordum, "sirf bu alanda daha gencleri tercih ediyorlar, senin icin calismak zor olabilir" dedi. Bende "yuzume karsi artik yaslaniyorsun mu demek istiyorsun" dedim ama sonra gecistirdi...
Ben aslinda etrafin soylediklerine cok kulak veren birisi degilim ama yinede cok zoruma gidiyor, kendimle yapamiyorum... Ha bu arada bosandim, uzerine kotu bir nisanlilik gecti basimdan, bir suru sanssizliklar, travmalar... bunlarda benim ozguvenimi yillar gectikce sarsti, dik durmaya calisiyorum ama bazende koyveriyorum... son zamanlar daha hassas ve zayif hissediyorum. Kotuyum...
29 yasindayim, bir sirkette dokuman kontrol olarak calisiyorum. Aslinda ingilizce ogretmeniyim ama bircok sebebler yuzunden ve en baslicasi ogretmenliye olan hevesimin kaybolmasindan dolayi calismiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?