bana tuhaf geliyor

ciddi misiniz :)) kendi ailenize gitmiyor musunzz
Benim evimden daha kıymetli değiller. Yanlış anlamsız kiymetliler ama bu kıymeti el öperek yapılacağını düşünmüyorum, huzurum kaciyorsa el öpmem tel ile acar kutlarız.
Şimdi zaten uzak oturuyorum, ama yakın olduğumda günlerde de bayram diye gidip el öpmek hep saçma gelmiştir.tatil ise tatil gibi olmalı.

Sakın böylelerine (Eşiniz dahi olsa) Yüz göstermeyin. Anasıyla,bacısıyla,danasıyla bir olur,sizi bir güzel ayaklarının altında karınca gibi ezerler ! Her şeye gülüp geçilmez. Şaka yaptı herhalde diyerekte ılımlı düşünülmez HER ZAMAN Kardeşşş... Şakayla karışık laf bile soksa,Siz de şakayla karışık laf sokun...

k.validen ile k.pederine geldiklerine göre onlar hizmet etsin sen hiç çıkma yukarı

İlk gün annenlere gitmiyorsunuz yani... Hayret birşey .... Benim eşimsen hizmet edeceksin ne ya. ANLAŞMA MI İMZALAMIŞSINIZ. ÜCRET TALEP ETSEYDİN ... Ama hata sende işte. İlk bayram böyle geçtiyse artık hep böyle geçer. Üzüldüm.

Bayram programları öyle böyle yapılır
İnsan yardımda eder işe güce
Ama benim eşimsen hizmet edeceksin lafı içimi bulandırdı
Eşinin zihniyeti bozuk
Ayrıca bayram yoğun geçebilir ama bu misafirler size güvenip gelmiyorlar
İlk gün gider ailenizi ziyaret edersiniz, sonra kv ye yardım edersiniz
Onlar aile de siz ağaç kovuğundan mı çıktınız, sevmiyorum ben bu zihniyeti

Gelsin ben bişey demiyorum. Benimde nefes almaya ihtiyacım varr
o zaman net olacaksın 2 gün kv.de isen 2 gün annenlere gideceksiniz. bu konuda kimse seni zorlayamaz. sen de tavrını çok net belli et. ben annene yardım ederim evlatlık vazifemdir ama hizmet etmek fikrine katılmıyorum diye eşine tavrını koy.

ayrıca kocan kv.nin oğlu.. oğluşum demesine kızmamalısın. anne olunca anlarsın insan evladını nasıl seveceğini şaşırıyor.

Kendi Ailene bayramın 3.günü gitmen çok tuhaf. Sonuçta kV ile beraber oturuyor sayılırsin.ilk gün bile Ailene gidebilirsiniz .esin biras anlayışsiz gibi görünüyor. Hayat sadece ailesinden ibaret değil bunu ona anlat

"Benim eşimsen hizmet edeceksin"
İşte bir Türk erkeğinin evlenmesinde ki birinci amaç, hizmet edilmek... Beyefendi Kral çünkü, hal böyle olunca hem kendisine, hem ailesine hem gelen ıvır zıvır dış kapının dış mandallarına hizmet etmek zorundasın...

hee cok akilliymis senin kocan ilk gun mesafeler yakinsa tabiki iki tarafa gidilir olmazsa 2.gun mutlaka annene gitmelisin.

Eşinin yanında olmaması kötü bir durum olmuş. Eşin biraz anlayışlı olsa, bir şekilde seni kaçırabilir. Ama kendi aileni sakın ezdirme. Mutlaka diret bayramın son günü mu göreceğim ailemi ben de... Hizmet etmek de çok sinir bozucu bir laf. Off ne diyeyim ki zor bir durum...

neden görüşmüyosunuz 2 ailedemı kötü

Onların misafirine sen niye hizmet ediyorsun ki. Sen yokken ne yapıyorlarsa yine öyle yapsınlar. Senin yerinde olsam ilk gün kahvaltıya gider kahvaltıdan sonra kendi aileme gecerdim.

Ltf oğlunuz evlenene kadar oğluşum diyin
Evlenince de gelininizin yanında demeyin mümkünse
Severek , aşık olarak güven duydugumuz erkek adamlara
Annelerinin yanımızda minik fare gbi oğluşum demeleri oğullarını gözmüzde küçültüyor
O koca adam gdiyor küçük bir ked yavrusu oluyor sanki karsımızda
Ha bir de komik oluyor
Kendi aranızda ne derseniz deyin
İsterseniz annesinin gülü balı peteği deyin ama karılarının yanında demeyin olur mu?

Siz de tuhaf geldiniz bana. Ciddiyim eşim bana öyle dese ee o zaman eşin değilim artık git hizmetçi al derim. Ve asla her bayramı k.valide de geçirmem. Anama babama vicdansuzlık sayarım bunu..bir de asla işten gelmişim ve eşim keyif çatarken iş yapmam. Ya beraber ya hiç. Bazen kadınların eşe kaynanaya vs hizmet etmeye geldiğini düşünüyorum. Kendi anne babasından çok onlar için çalışıp kendi anne babasından çok onları görüyolar. Yemişim öyle evliliği. Hizmetçi mi eş mi uydumakıl mı belli değil. Pöfff sıkıcı yorucu

Kocasına laf edemeyen de gelmiş burda kültürümüz vs diyo. Cidden ya acımıyo musunuz kendinize

Benim sevgi sözcüklerim oğlumu küçültmez..
Genelleme yapmayın bence..
Ona oğluşum demek nasıl güveninizi sarsıyor anlamış değilim..
Bir anenin yaşı kaç olursa olsun sevme şekli neden komik olsun ki?
Size ne zararı var?
Anne olduğunda anlaşılıyor bazı şeyler..
Bırakın annesi oğlunu istediği gibi sevsin..
Karışmayın..

gelinin yanında bu şekilde sevmesi kime sorarsanız sorun komik olur

benim de erkek kardesım var evli,annem hiçbir zaman eşinin yanın da bu şekilde sevmez

birlikte iken sevgili gbi öpüşür koklaşırlar ama evlenmiş koca adam karısının gözünde çok farklıdır.

Hizmetçi tutsun az paraya kıysınlar...

Çünkü bir tek siz biliyorsunuz..
Çünkü bir tek sizin dediğiniz doğru..
Bana hiç tuhaf gelmedi..
Hiç de yüksünmedim eşimi annesi mıcık mıcık seviyor diye..
O sevgisini öyle gösteriyor..
Ne güzel ki gösteriyor..

Gösterme şekline ne ben karışabilirim ne başkası..
Sinir olmaya ne gerek var ki..

Anneniz sevmiyor olabilir..
Bu herkesin de aynısını yapması gerektiğini göstermez..
Herkesin doğrusu başkadır..
Lütfen kendi doğrularınızı savunurken başkalarını komik, minik fare gibi, ya da küçülmüş oluyorlar gibi değerlendirmeyin..
Kime sorarsam değil konunuzda da ne sakıncası var diyenler olmuş..
Herkes siz gibi sinir olmak zorunda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…