bana tuhaf geliyor

Birlikte yemek hazirlariz diyebilen, geldim sofra bile kurmamis diye sorun cikaran bir kv sahip olmadigin icin sanslisin.

Tanimadiklarinla tanis iste. Ne guzel. Bayram bu sonucta... Yatiya gelmiyor ya kimse..

3 gun kal kayinvalide ile. 3 gun annenle kalirsin. Tatil 9 gun degil mi? Onun ailesi ile gecirdigin gun kadar kendi ailenle gecirecegin gun olsun. Boylesini kabul etsin hizmetsever esiniz.

Madem kacinilmaz seyler var, tadini cikar..

Konunuz bayramın gelmesi ve tanımadığınız misafirler iken, KP'nin öğretmen olmasından, KV'nin ona gitmesinden ve görümcenin habire ders çalışması ve sınavlarından neden bu kadar bahsettiniz anlamadım.

Sorun ha görümceye gelecek, ha KP'ye gelecek, ha KV'ye zaten geldi gelecek derken, oğluşum kısmından bayrama geldi...

beyefendi kalmıyor bizim evde kalacak oda olmadığı için babaannemler falanda oluyor çünkü. Gece geç saate kadar durmuştuk geçen kurbanda 2.günü öğlen gibi gidip. sonra hep kvlerle durduk...

Sinir olduğum konuları harmanladım napim

Eşimsen hizmet edeceksin ne demek, hizmetli diye mi aldı seni nikahına

Eşimsen hizmet edeceksin ne demek, hizmetli diye mi aldı seni nikahına
sinir oluyorum aklıma geldikçe... Annene desem sana kızar diyor bana. ( söyle dedim bende hiçte bişey demezler benim ailem beni hizmetçi vermedi size )

sinir oluyorum aklıma geldikçe... Annene desem sana kızar diyor bana. ( söyle dedim bende hiçte bişey demezler benim ailem beni hizmetçi vermedi size )
Niye kendi aileni te 3.günde görüosun bi de...

Gorumcen kv ne yapiyo sen hizmet ediyoken?
onlarda yapıyor ama benden daha çok bekliyorlar. ya da diyelim ben direkt işten geliyor oluyorum biraz dinlenip öyle yardım edeyimk diyorum . Bunlar oflayıp pfluyorlar hissediyorum. Geçen annesini getirdği gün eşim diyorki ben geleli yarım saat olmamış daha yemek yaptınız mı ? ( kardeşyle bana diyor ama ben tektim) ne ara yapayım yeni geldim dedim. Tamam bişey demedim dedi sonra gıcık ediyor beni. Sonra ben takıntılı oluyorum

Ya canim sende de suc var. Boyle cahillerle evleniyosunuz. Sonra biye oyle niye boyle diyosunuz? Okudugunu da sanmiyorum zira ole bir yazmissin ki konu gorumcenin dersiymis yemegiymis gibi anlasiliyo. Ordan kp'den bahsedip konu bayrama geliyo falan. Ilginc.

eh kv seni ogluna karilik yap diye kendisinede omur boyu hizmetcilik yap diye almis baksana anlamamak icin saf olmak lazim, gorumcem var diyorsun, mumkunse annesinin yani kendi evine gelen misafirleri kendi agirlasin, sende bayramda kendi evinde durda seninde belki esin dostun arkadasin gelenin olur yada gidecegin yerin olur. Sen o aileye hizmetci olarak mi alindin ?

okuduğumu sanmıyorum derken. üniv mezunuyum pazarlamacıyım :)
ya şimdi bişey yazıcam eksik diyeceksiniz ayrıntı verdim napim

Ben her 2 tarafa da gitmiyorum.eşinme gitmiyor. Aileleri hayatımızdan çıkarttık. Senin anan benim anam ötekinin gelini diye diye kanser olacaz dedik. Şükür çok iyi oldu.
Ben eşime ara benim anamı die diretmem, aramazsa da üzülmem, o da artık benim anam demiyor. Hayat bana güzel

ciddi misiniz :)) kendi ailenize gitmiyor musunzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…