- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
kızlar kvalidemle altlı üstlüyüz fakat kvalidem arada kpederim öğretmen onun çalıştığı ilçeye gidiyor arada. Görümcem üst katta tek yani. Neyse dün işten geldim eşimde otogara onu almaya gitmişti. Görümceminde haftaya çarşamba sınavları başlayacak ders çalışıyormuş. NEyse aradım görümcemi bişeyler yapabildn mi diye yok yenge yapmadm dedi. ( Aramızda iki yaş var ) k.validemi aradım sonra ne yapalım anne dedim şakayla karışık ben misafirim bakalım ne yapcanız dedi güldüm bende. Gelince hazırlarız dedi. Benimde dünden çorbam vardı. Neyse geldi eşimle , kv. beni arıyor yukardan hadı gel de acıktık hazırlayalm bende üstümü giiyniyordm. Çıktım yukarı görümcem ders çalışıyordu. Sofraya hazırladım. Kv içeri girdi görümcem geldi yardıma. Bende çok yorgundum. İçeri girdim eşime sordum bunları bbunları hazırlıyoruz diye. Eşim yere uzanmış kv koltuğa uzanmış. Bana diyorki kv işte biz böyle oğluşumla uzanırız falan güldüm geçtim. Sürekli ağzında oğluşum lafı sinir oluyorum 10 aylık evliyiz bu arada. Neyse evimize çıktık eşime dedim ki bayramda çok gelen oluyor size ( bayramda kv lerdeyiz de) Dinlenemiyorum hiç. Valla halan dayın teyzen neyse hiç problem değil ( ki ben misafiri severim ) Ama hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar geliyor ve sürekli geliyor geçen sene ilk bayramımdı dışarı çıkamadık ilk gün. Zor oluyor benim için dedim dinlenemiyorum dedim. BEnim eşimsen hizmet edeceksin bilmem ne saydı bu. Bak falancada kvalidesine gidiyor diye örnekler verdi . bende dedim ki ben onu problem etmiyorum benim sorunum tanımadğm insanlar. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama bayram gelecek diye sevinemiyorum.. Eşim diyorki bide ; bayramın 3.cü günüde annenlere geçer ordan eve geçriz diyor. Bende olmaz öyle dedim.
Sinir olduğum konuları harmanladım napimKonunuz bayramın gelmesi ve tanımadığınız misafirler iken, KP'nin öğretmen olmasından, KV'nin ona gitmesinden ve görümcenin habire ders çalışması ve sınavlarından neden bu kadar bahsettiniz anlamadım.
Sorun ha görümceye gelecek, ha KP'ye gelecek, ha KV'ye zaten geldi gelecek derken, oğluşum kısmından bayrama geldi...
Yani.. Keske hizmetci tutsaymis. Niye evlenmis ki?Eşimsen hizmet edeceksin ne demek, hizmetli diye mi aldı seni nikahına
sinir oluyorum aklıma geldikçe... Annene desem sana kızar diyor bana. ( söyle dedim bende hiçte bişey demezler benim ailem beni hizmetçi vermedi size )Eşimsen hizmet edeceksin ne demek, hizmetli diye mi aldı seni nikahına
Niye kendi aileni te 3.günde görüosun bi de...sinir oluyorum aklıma geldikçe... Annene desem sana kızar diyor bana. ( söyle dedim bende hiçte bişey demezler benim ailem beni hizmetçi vermedi size )
Annesi 'her' hizmetini goremediği için yeni hizmetli almış kendineYani.. Keske hizmetci tutsaymis. Niye evlenmis ki?
onlarda yapıyor ama benden daha çok bekliyorlar. ya da diyelim ben direkt işten geliyor oluyorum biraz dinlenip öyle yardım edeyimk diyorum . Bunlar oflayıp pfluyorlar hissediyorum. Geçen annesini getirdği gün eşim diyorki ben geleli yarım saat olmamış daha yemek yaptınız mı ? ( kardeşyle bana diyor ama ben tektim) ne ara yapayım yeni geldim dedim. Tamam bişey demedim dedi sonra gıcık ediyor beni. Sonra ben takıntılı oluyorumGorumcen kv ne yapiyo sen hizmet ediyoken?
hep görüyormuşuz benim ailemi ( hep dediği haftada 1 ) ama onun ailesini 2 haftada birde görsek 3-4 gün bir arada oluyoruz kör onu görmüyorNiye kendi aileni te 3.günde görüosun bi de...
kızlar kvalidemle altlı üstlüyüz fakat kvalidem arada kpederim öğretmen onun çalıştığı ilçeye gidiyor arada. Görümcem üst katta tek yani. Neyse dün işten geldim eşimde otogara onu almaya gitmişti. Görümceminde haftaya çarşamba sınavları başlayacak ders çalışıyormuş. NEyse aradım görümcemi bişeyler yapabildn mi diye yok yenge yapmadm dedi. ( Aramızda iki yaş var ) k.validemi aradım sonra ne yapalım anne dedim şakayla karışık ben misafirim bakalım ne yapcanız dedi güldüm bende. Gelince hazırlarız dedi. Benimde dünden çorbam vardı. Neyse geldi eşimle , kv. beni arıyor yukardan hadı gel de acıktık hazırlayalm bende üstümü giiyniyordm. Çıktım yukarı görümcem ders çalışıyordu. Sofraya hazırladım. Kv içeri girdi görümcem geldi yardıma. Bende çok yorgundum. İçeri girdim eşime sordum bunları bbunları hazırlıyoruz diye. Eşim yere uzanmış kv koltuğa uzanmış. Bana diyorki kv işte biz böyle oğluşumla uzanırız falan güldüm geçtim. Sürekli ağzında oğluşum lafı sinir oluyorum 10 aylık evliyiz bu arada. Neyse evimize çıktık eşime dedim ki bayramda çok gelen oluyor size ( bayramda kv lerdeyiz de) Dinlenemiyorum hiç. Valla halan dayın teyzen neyse hiç problem değil ( ki ben misafiri severim ) Ama hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar geliyor ve sürekli geliyor geçen sene ilk bayramımdı dışarı çıkamadık ilk gün. Zor oluyor benim için dedim dinlenemiyorum dedim. BEnim eşimsen hizmet edeceksin bilmem ne saydı bu. Bak falancada kvalidesine gidiyor diye örnekler verdi . bende dedim ki ben onu problem etmiyorum benim sorunum tanımadğm insanlar. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama bayram gelecek diye sevinemiyorum.. Eşim diyorki bide ; bayramın 3.cü günüde annenlere geçer ordan eve geçriz diyor. Bende olmaz öyle dedim.
Fırsat vermiceksiniz işte ama..hep görüyormuşuz benim ailemi ( hep dediği haftada 1 ) ama onun ailesini 2 haftada birde görsek 3-4 gün bir arada oluyoruz kör onu görmüyor
okuduğumu sanmıyorum derken. üniv mezunuyum pazarlamacıyım :)Ya canim sende de suc var. Boyle cahillerle evleniyosunuz. Sonra biye oyle niye boyle diyosunuz? Okudugunu da sanmiyorum zira ole bir yazmissin ki konu gorumcenin dersiymis yemegiymis gibi anlasiliyo. Ordan kp'den bahsedip konu bayrama geliyo falan. Ilginc.
E boylesi daha fena. Okuyupta boyle insanlarin eline dusmekokuduğumu sanmıyorum derken. üniv mezunuyum pazarlamacıyım :)
ya şimdi bişey yazıcam eksik diyeceksiniz ayrıntı verdim napim
Ben her 2 tarafa da gitmiyorum.eşinme gitmiyor. Aileleri hayatımızdan çıkarttık. Senin anan benim anam ötekinin gelini diye diye kanser olacaz dedik. Şükür çok iyi oldu.kızlar kvalidemle altlı üstlüyüz fakat kvalidem arada kpederim öğretmen onun çalıştığı ilçeye gidiyor arada. Görümcem üst katta tek yani. Neyse dün işten geldim eşimde otogara onu almaya gitmişti. Görümceminde haftaya çarşamba sınavları başlayacak ders çalışıyormuş. NEyse aradım görümcemi bişeyler yapabildn mi diye yok yenge yapmadm dedi. ( Aramızda iki yaş var ) k.validemi aradım sonra ne yapalım anne dedim şakayla karışık ben misafirim bakalım ne yapcanız dedi güldüm bende. Gelince hazırlarız dedi. Benimde dünden çorbam vardı. Neyse geldi eşimle , kv. beni arıyor yukardan hadı gel de acıktık hazırlayalm bende üstümü giiyniyordm. Çıktım yukarı görümcem ders çalışıyordu. Sofraya hazırladım. Kv içeri girdi görümcem geldi yardıma. Bende çok yorgundum. İçeri girdim eşime sordum bunları bbunları hazırlıyoruz diye. Eşim yere uzanmış kv koltuğa uzanmış. Bana diyorki kv işte biz böyle oğluşumla uzanırız falan güldüm geçtim. Sürekli ağzında oğluşum lafı sinir oluyorum 10 aylık evliyiz bu arada. Neyse evimize çıktık eşime dedim ki bayramda çok gelen oluyor size ( bayramda kv lerdeyiz de) Dinlenemiyorum hiç. Valla halan dayın teyzen neyse hiç problem değil ( ki ben misafiri severim ) Ama hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar geliyor ve sürekli geliyor geçen sene ilk bayramımdı dışarı çıkamadık ilk gün. Zor oluyor benim için dedim dinlenemiyorum dedim. BEnim eşimsen hizmet edeceksin bilmem ne saydı bu. Bak falancada kvalidesine gidiyor diye örnekler verdi . bende dedim ki ben onu problem etmiyorum benim sorunum tanımadğm insanlar. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama bayram gelecek diye sevinemiyorum.. Eşim diyorki bide ; bayramın 3.cü günüde annenlere geçer ordan eve geçriz diyor. Bende olmaz öyle dedim.
aynen öyle benim ailemde tam zıttı düşünen insanE boylesi daha fena. Okuyupta boyle insanlarin eline dusmek
ciddi misiniz :)) kendi ailenize gitmiyor musunzzBen her 2 tarafa da gitmiyorum.eşinme gitmiyor. Aileleri hayatımızdan çıkarttık. Senin anan benim anam ötekinin gelini diye diye kanser olacaz dedik. Şükür çok iyi oldu.
Ben eşime ara benim anamı die diretmem, aramazsa da üzülmem, o da artık benim anam demiyor. Hayat bana güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?