Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

bir erkeğin iş arkadaşı olan bayanlarla diğer bir iş arkadaşının dedikodusunu yapmasını garip hatta komik buldum..yani yakışmıyor,hoş değil..ancak senin de eşine o derece müdahale etmeye hakkın yok şunu yaz şöyle msj at falan diye yönlendirmler hoş değil..sadece bunu anormal bulduğunu açıklasaydın keşke..

ama ne olursa olsun asla sana el kaldırmamalıydı ve canını en çok acıtacak yerden laf vurmamalıydı..ben boşanacağınızı sanmıyorum ama çok kırgın olduğun belli.belki o da hatasını anlar.

bu masada 3 bayanla işe gırmseı ile başlayan bı durum değıl sonradan gelışti ve kendınde bırçok değişikler gördüm

ev bakıyoruz arkadaşı bırkaç ev göndermiş satılık önce evlere baktım maılde

dün gönderılmış ve sılınmemışti

bu tarz çirkın davranışlardan rahatsız oldum bu maıllere dahıl olma dedım ama asla böyle düşünmedım

iyi nıyetle idi

bırde eşimin olacak (adamın) maılınden cvp verırım eşim gibi cvp verırım dedım

bılmıyorum çok mu yanlıştı.

offff kafam allak bullak sohbet edebılır tabı kı ama bu dedıkodu alaycı tavırlara bır ınsana yapılıyor

saygı çoktan bıttı maalesef

başımın ağrısından sağlıklı düşünemıyorum ama bıtmesı en hayırlısı

ne yapmayı düşünüyorsunuz boşanacak mısınız ,

evet benı anlamayan asla anlamak ıstemeyn sabrı tahammulü olmayan koca

basıt konularda sınırden çıldırıp vuran koca

tmm yüzümde parmaklarının izi çıkmadı ama bu ılk değil

bunu her yapışında elını hafıf tutan,kendını zorluyor sanırım
düğün gecesı gelın arabasında yıne yüzüme vuran bı koca

demek kı daha sonra ağzımı burnumu dağıtma ıhtımalı yuksek

sohbet muhabbet edemeğın koca

hee-heee ,,hııı hıııı,,, tabı tabı gıbı sürekılı cidddiye alınmadığımı bellı eden garıp davranışlar

cınsellıkte sorunu çözmek için hiç çabası olmayan bı koca

herşey cınsellık değil ama fedakarlıklarım görülmuyor

ben çok yoruldum artık

uğraşamıcam onunla ve evet

bu masada 3 bayanla işe gırmseı ile başlayan bı durum değıl sonradan gelışti ve kendınde bırçok değişikler gördüm

Değişir tabi değişmez mi ben bile bazen oda da beyfendi muhabbetlerinden bunalım kaçıyorum başka bir köşeye kuaför muhabbeti yapmam lazım acil diyorum :)) Hafta sonu hurriyet ik'da tam da bu konu ile ilgili bir yazı vardı okumanızı isterdim, ortamda tek cins olmanın zorlukları, avantajları diye.. Sonuçta nasıl olursa olsun insanın gittiği yer evi ve evinde huzur ister, onu gülerek karşılayacak hayatı paylaşacak bir eş ister...

ev bakıyoruz arkadaşı bırkaç ev göndermiş satılık önce evlere baktım maılde dün gönderılmış ve sılınmemışti

Maillere bakabilirsiniz bunda sorun yok ama ne yazıp çizdiğine karışmamalısınız, sonuçta o işyerinde o çalışıyor ve her gün o insanlarla birlikte.. Çok basit ama sizin evliliğiniz yolunda olsa, saygılı mutlu bir çift olsanız hayatlarınıza müdahele etmiyor olsanız size bir hediye alacak olsa o kadınlardan bile fikir alabilirdi zamanla.

bu tarz çirkın davranışlardan rahatsız oldum bu maıllere dahıl olma dedım ama asla böyle düşünmedım iyi nıyetle idi
Söyleme şekliniz malesef bana iyi niyetli gelmedi, bana birisi böyle bir çıkış yapsa bırakın eşi, arkadaşım dese sanane derim!

bırde eşimin olacak (adamın) maılınden cvp verırım eşim gibi cvp verırım dedım bılmıyorum çok mu yanlıştı.
Ben kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum hala, sizi ilgilendirmez. Sonuçta adam sizi aldatmıyor ya da sizden gizli saklı bir iş yapmıyor, her iş yerinde olan klasik bir dedikodu durumu işte... Hangi iş yerinde yok ki bundan, yok diyene inanın gülerim.

offff kafam allak bullak sohbet edebılır tabı kı ama bu dedıkodu alaycı tavırlara bır ınsana yapılıyor
Olabilir, yeri geldiğinde sizinde arkadanızdan birileri (aile büyükleri, eş, dost, akraba vs....) alaycı tavırla dedikodunuzu yapıyor olabilir, siz bile bir arkadaşınızla iki kahve muhabbeti arasında bir arkadaşı çekiştiriyor olabilirsiniz insanız hepimiz, doğru demiyorum ama olabilir diyorum..

saygı çoktan bıttı maalesef,
Sevgi bitti mi peki? Bu ilişkinin bu hale gelmesinde tek suçlu beyfendi mi acaba? Siz çok mükemmeliyetçi olabilir misiniz? Dik çıkışlarınız olabilir mi? Empati kurmayı denediniz mi?

başımın ağrısından sağlıklı düşünemıyorum ama bıtmesı en hayırlısı
Hızlı kararlar almadan önce gerçekten empati kurun, biz nasıl evlendik ve bu evlilik nasıl bu hale geldi, etkenler neler? bu adam neden böyle bakıyor ben neden ona böyle davranıyorum ve biz birbirimize neden kırıcı sözler sarf ediyoruz sorularını sorun, cevaplara göre ya evlilik terapistine gidin ya da boşanın bu sizin kararınız.. Ağrı kesici alın isterseniz, yormasın sizi bu baş ağrısı :)

açtığınız konulara baktım içeriklerini okumadım inanın başlıkları yetti

bence de boşanın gitsin ikiniz içinde en iyisi bu boşanmayı gerektirecek bir durum var mı yok ama bu kadar uzatıldığına göre boşanmak en sağlıklısı

benim eşim kozmetikçi işyerine hergün abartmıyorum yüzlerce kadın geliyor ben ne yapayım şimdi intihar edeyim o zaman ,

ben eşime çok güveniyorum onu çok iyi tanıyorum ya güvenmeyi deneyin yada dediğim gibi boşanın gitsin

sizin tanıdık biri mi var işyerınde çalışan kadın ve sorun olan.

maılde atsınlar arasınlarda

ama bu ınsanı rencıde edecek, dedıkoducu,alaycı tarzda olursa ben müdahale ederım.bayan erkek farketmez

eşim kımsenın kötülüğünü düşünmediğini,mükemmel olduğunu söylerken bu yapılan doğru oluyor?

kendısıne rahatsızlığınızı söylersınız olmadı müdür araya girer

bana anlatmayacak o zmaan fıkrımı ıstemıyorsa bu kadar basit

boşanayım mı dıye sormadım ama benım kararım belli

dediğiniz gibi çok mutsuz olan adam kadının yapmasını beklemez

kadın kadının düşmanı olabılıyor bazen

yukarıda anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin çok daha derin ve üzerinde uzun uzun düşünülmesi gereken problemleriniz var. Sakinleştikten sonra o problemleri ele alın derim. İşiniz zor

aynen iş amaçlı DEDIKODU DIYORUM ALAYCI DIYORUM RENCIDE DİYORUM
ama herkesın fıkrıne de saygı duymak lazım

zorla evlenmedı,zorla evlı değıl benımle
canı ne isterse onu yapabılır ben özgür bırakacağım onu

bırde cümlenın sonunu getırmıyor adam gıbı arkasında durmuyor iyice çileden çıkıyorum

ben eşime hoşlanmadığım birşeyı söyleyemeyeck mıyım?

laubali yılışık bencede

sesler yükselınce camı kapattı

ve vurdu isteyerek hırsla öfkeyle gözlerini halini ben gördüm o anda

pişkince daha vurmadım demesı de hıç anlaşamayacğız anlamına gelıyor

canım siz kaç yıllık evlisiniz? son 1 yılda eşinle ilgili tam 10 tane konu açmışsın ve içerikleri hep aynı; bıktım,boşanacağım..hep aynı şeylerden dert yanmışsın,üzülmüşsün..

yani belli sorunlar var ve saygıyı yitirmişsiniz siz..eşin de sen de..düzelir mi bilemem ama çaba harcamıyorsunuz ki..senin kıskançlıkların ve müdahaleci tavırların eşinin kaba ve umursamaz tavırları sizi bu noktaya getirmiş bence.

salak dedı ve sinirden söyledım tabıkı atmam maıl kımseye

kımsenın ekmeği ile oynamam

eşim bu hanımla bır tartışması yok ki

diğer 3 bayan belli aralıklarla tartışmış yenı gelenle

bayanın biri de ben burdayım benım üstüm olamaz tavrı ile işten çıkıyor

kadınların sorunundan eşime ne anlamıyorum

bu evilik biter mit bitmez mi bilemam ama
yaptiginiz dogru degil
esinizin is yasamina müdahale edemezsiniz
ederseniz böyle seyler olur iste
ortada birsey yok aldatma yok vs gibi birsey yok
size ne esinizin dedikodu yapmasindan
o kendisinin bilecegi is
ne yapiyorsa katlanir sonuclarina
boguyorsunuz adami
oda ailem zamaninda dogru söylemisler der tabiki

üzgünüm bu konuda sizi haksiz gördüm
esinizin size vurmasi disinda

haksızsın çok basit tepkiler vermişsin ağırlığınla dur

kocan çocuk mu? bu kadar mudahale çok fazla.

senı hiç bi zaman ciddiye almaz zaten senden bıkmış bir tavrı var .

soz konusu siddet degilmi?!! neden ofice hayatinda olur oyle seyler
tepkinde haksizsin agirlik oluyor yorumlar anlamiyorum
tamam abartti tamam tepkisi sacmaydi hatta

kadin kocasinin uc kadinin dedikodusuna dahil olmasina sinirlendi ve
abartarak tepki verdi
sonuc dayak yedi

cokmu kasindi? her kasinan dayakmi yiyor?

deseki esim bana küstü konusmuyor o zaman esine bol bol hak verirdiniz
ama "vurarak" terbiye etmeye kalkan bir herif var ortada

ve bence bosan gitsin ilk defa vurmuyor zaten adam
sesini cikartmayacaksin yada ...

böyle çirkin ve komık bır durumun içinde olmasını istemedım

asla emır verır gıbı yada benım istedığımı yap anlamında da demedım

sonu böyle oldu işte....

aslında kendısı de ailesine uyup bana yapmadığını bırakmadı

düğünden sonrada 46-47 kıloya kadar düşmüştüm
mafvettım kendımı

alttan aldım fedakarlık yaptım ama sonuş yada laık olduğum durum buymuş

nasıl unuturum
unutamam

iyi nıyetle söyledığım herşeye suçlu oluyoum ben
bunu bı şekılde başarıyor

bıktım artk

önceki konularınızı gözden geçirdim,hatta birtanesi beni şaşırttı"eşime karikatür yolladım,ama cvp vermedi"bence birşeyler yapın ve adamı biraz rahat bırakın..adamı "delirtmişsiniz"sonra da "bana vurdu"diyorsunuz..Allah eşinize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…