Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

adam sövsün dövsün kadını vebal onun olmasın ben boşan dedim diye vebal benim mi olur

gerçekten çok mantıklı

ewet aynen oyle senın dedınden bı gram bıle etkılenırse bı yuvanın yıkılmasında senın de payın olur ne kadar körsunuz cahıle laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormus meğer ben sadece bu evlılıkte bı sorun varsa ugrasılsın olumlu yonde tavsıyeler verılsın yangına körukle gıtmeyın dıorummm ohooooooo bıssuru laf anlamaz ne yazdımı dusunmeden cevap verıyo düşünmeden yoksunsunuz maalsef yazdıklarımı dusunsenız ne kadar ıyı nıyetlı yaklastıımı görurusunuz ama yanlışınızı anladınız ya kenınızı savunma derdındesınız boşan dıyene cevap vermıs kadın zaten ben boşanayım mı dıye sormadım dıor siz hala neyı savunuyosunuz yazık yhaaa yazmak ıcın yazmayınn

bilemiyorum tam ne yaşandı sen ne kadarını anltıyorsun burada, ama ben sana şunu net söyleyeyim sen boşanmayı felan düşünmüyorsun laf olsun diye söylüyorsun zaten böyle bir olaydan da boşanılmaz evlisin kocanı kıskanabilirsin de bahane uyduracağına adamada seni kıskanıyprum de ne olucak yani ama böyle boşanıcam felan deyipte yok yere evliliğini tehlikeye atma dersin dersin sonra gerçek olur

burada yoruma mudahale eden sensın kımsenın yorumuna mudahale etmıorum sadece ıyı nıyetle evlılıınızı kurtarın dedım artı boşan dıyene de boyle şeyler yazmayın etkılenır vebal dır bu dedım yazmaya calıştııımın özetı bu sen anlamıosan ben napııım gerçekten dusunmeden cevap verıyosunuz forum kurallarına boşanma evlılğini kurtar dıye yorum yazmak da yasak heralde bılmıyodum sana da hoşçakal

Kıskançlıktan müdahale ettim diyemiyorsun tabi neyse zaten sana anlatmamış kocan kendin mailleri kurcalayıp görmüşsün şimdi niye lafı çeviriyorsun arkadaşım. Dedim ya boşan da adam bir rahat etsin

daha öncede yazdım aynısını yazmayayım

mubarek gün yalan söylemıyorum Allah yukarda istersenız yemın edeyım nıye bu kadar ısrar edıyorsunuz kıskançlık diye

ndn evt dıyemeyeyım offf

Allahaşkına sizin şaka geyık muhabbeti dediğiniz,insanların dedıkodusunu yapmak,alay etmek, rencide etmek mi?

kadın farkındaa değil belli ki konuşulmalı,uyarılmalı

bunu ona yapan da hemcınsım

tek suçu direk o kadınların üstü olarak gelmesı,onun dediğin olması

yenı gelen x hanımı da,diğerlerinin tartışmalrını eşim anlattı yoksa nerden bılebılrım ben.

bu arada neye ınanmak ıstersenız sızın seçımınız

bakın size şu kadar söyleyeyim.. bir işyerinde hiçbir kadın yoktur ki dedikodusunun yapıldığını bilmesin..sizin endişeniz olmasın, o kendisini koruyordur.. bence siz o kadın için endişelenmeyi bırakın kendiniz için endişelenin.. sizin durumunuz dedikodudan daha vahim.. hem kıskanmadığınız için yeminler edip, hem de dedikoduya ayırdığı zamanı bana ayırmıyor demeniz çelişkili.. dedikodu yapmayan/ dedikodusu yapılmayan bir insan evladı yok dünya üzerinde.. benim de dedikodumu yapıyorlar, hem de yapanlar 4 erkek gülüyorum, geçiyorum.. birinin eşi, bu konudan rahatsız olsa "allah başka dert vermesin" derdim kendisine herhalde eğer gerçekten bu tarz şeylerden etkileniyorsanız, derneklere, sosyal faaliyetlere katılın.. çok ciddiyim, hem siz eşinize sarmazsınız hem de eşiniz yoktan çıkan kavgalara fevri tepkiler vermez.. bir uğraşınız olsun, kafanızı toplayın.. istiyorsanız sonra boşanırsınız, mahkemeler kaçmıyor ya

Son düzenleme:

siz ne dıyorsunuz hanımefendı

okudunuz mu konumu?
anlamadığınız yer varsa sorun ben cvp vereyım

yaaa sabırrr....

siz ne dıyorsunuz hanımefendı

okudunuz mu konumu?
anlamadığınız yer varsa sorun ben cvp vereyım

yaaa sabırrr....

konunuzu okudum oncekılerı okumadım sizede bı sorum yok bazı arkadaslar yorumlarıma mudahalele ettı cevaplarını verdım ama size demek ıstedıım suydu sızınde hatalarınız var hayır ben hatasızım demeyınn yazdıklarınızdan bellı sadece tarafsız dusunemıosunuz kocanızı sevıosunuz boşanmakta ıstemıosunuz bende bı sorununuz varsa tatlı dılle guzellıkle eşinizi kendınıze bağlayın ılk yorumum da buydu zaten sımdıde oyle dıorum ama siz sanırım sadece vakıt gecırıyosunuz size soylenılenı anlamak ıstemedııınız ııcın sabır cekıosunuz daha çok sabır çekersınız hoşçakalın

mecburen aynı evde olmak zorundayız

burda gıdecek yerım yok

yüzüne bakmam konuşmam yanında da yatmam

dünde yatmadım

son yaptığı ve söylediği sözlerle taşan son damla oldu

düzeleyeck birşey kalmadı

peki hiç arayıp sormadı mı ne bileyim düzeltmek için bi adım atmadı mı?

gelmesını istemıyorum
yüzünü görmek ıstemıyorum

yüzüne bakmayacğım ne yapabılırım ki başkaa

bence de hiç konuşma , hiç bir şeyde yapma sofra hazırlamak , birlikte yatmak , konuşmak ,gibi şeyler , bu ne canım biraz kendine gelsin sen abartıyo olabilirsin de o da tavırlarıyla yaptıklarıyla çook abartıyor diğer konularını da baz alarak yorum yapıyorum bu arada ,

eşinizi seviyorsunuz eşiniz de seviyorsa bir şeyler için ikinizde çabalayın gerekirse uzman desteği alın ,

eşinizde öfke kontrolü için uzmana başvursun , insan deli olur ben size hak veriyorum ,
gidecekte yeriniz yok diye bunu bildiğinden belki böyle saygısızlaşabiliyor rahatça ne biileyim allah yardımcınız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ınan bahane değil bu konu kıskançlık değil

evlıyım ona ve burda ndn kıskançlık demeyeyım ki?

sandığı mukemmel ınsan profılıne dedıkoducu tarzı hıç uymuyor
vıcık ve laubalıi erkekten hoşlanmam

varsa rahatsızlığın geçer karşısına söylersın uygun dılle yok olmuyor mu müdürne söylersin

3 kadın tartışmış biri ile

eşimde onların şakşakcısı konumunda şuanda
o oda da bı sürü ınsan var

diğerleri ınsan değıl mı rahatsız olmuyorlar

peki hiç arayıp sormadı mı ne bileyim düzeltmek için bi adım atmadı mı?

hayır ne yaparsa düzebılr ki? daha önce söylediği çirkin bir söz için nerdeyse 20 gun özür dılemedı

aynı evın içinde ayrı yataklarda hiç konuşmadan geçti 20 gun

ve daha sonra ben konuşmaya başladım

kaç ay böyle devam edecek

evllık böyle olmaz deyınce özür dıledı

yanı ben söyleyınce

20 gün sakinlaşmemi beklememiş

ve içinden de gelmemiş özür dilemek

böyle bı adama ne denir

bunun neresı çelişkili analamdım ben akşamları 2 kelıme konuşacak hali olmuyor, böyle bı kıyaslamayı yapabılırım sanırım

endışelenıyorum nasıl bır evlılığım avr mış benım dıye

sabaha karşı diğer konularımı okudum

okudukça eşimden nefret ettim,okudukça hepsını tekrar takrar hatırladım

yüzüne gule ınsanlardan şüphe bıle etmedeığnı düşünüyorum bu kadının

dıyelım dığer kadınlar kıskançlık yapıyor,eşimin maksadı ne bu konu da asla anlamayacğım

3 kadına şakşakcı sadece şakşakcı

yaziklar olsun sizin gibi siddeti hakli goren kadinlara!

konu sahibesi tepkisinde haksiz oldugunu herkes kabul ediyor burda

ama abartti diye siddeti tasvip edip "ah vah adami delirttin

bosan adamdanda kurtulsun adamcazzz "

erkekler kadinlarini dovduklerinde "dirdir yapiyo" bahanesiyle dovuyo
sizde hakli cikartiyorsunuz pess

onu sevmıyorum artık içimde en ufak kırıntı kalmadı hala çok sinirlıyım yazarken ellerım tıtrıyor evı bıle toplamadım ne halı varsa görsün

amin hayırlısı

of yazmayayım diyorum çünkü gerçekten 16 sayfadır aynı şeyleri söylüyorsunuz.. gidin, bulun kadını dedikodunu yapıyorlar deyin.. ya da kadının mailine : "senin dedikodunu yapıyorlar, imza : bir dost" deyin.. ama lütfen lütfen bir uzmandan destek alın.. çok ciddi bir takıntı sorununuz var sizin.. uzmanın yönlendirmesiyle rahatlarsınız biraz.. yoksa boşansanız bile kendinize takacak başka şeyler bulacaksınız, yazık çok gençsiniz yapmayın bunu kendinize..

onu sevmıyorum artık içimde en ufak kırıntı kalmadı hala çok sinirlıyım yazarken ellerım tıtrıyor evı bıle toplamadım ne halı varsa görsün

amin hayırlısı

çok üzüldüm gerçekten kimse böyle olsun istemez tabiki de madem boşanmak gibi bir niyetiniz yok o zaman dediğim gibi evliliğinizi kurtarma çabalarına girin , rahat olmaya çalışısın umursamayın üstüne düşmeyin zor da olsa tutun kendinizi

Bakalım neler olacak

yazmayın o zaman lütfen

uzmana benden önce evlı olduğum adamın ıhtıyacı var öfke için

bu sadece bır örnek

gerı kalanını bımıyorsunuz

nasıl biri olduğunu,evliliğimizn nasıl olduğunu,evın içinde nasıl olduğunu

ndn çoğunluğun odak noktası aynı

bana vurdu ilk değil sebep ne olursa bunu yapamaz bana

zaten bana vurması önemlı değil sanırım

dedıkoduyu geçtım bana salak vs tarzı konuşmasını geçtim

benı kışkırtmak için söylediği sözleri,
boğacak gıbı bakışlarını geçtım BANA VURDU

elıne sağlık dıyecek herkes nerdeyse

kımse başına gelmeden anlamıyor sanırım

Allah kimsenın başına vermesın

eşim için alkış tutulacak nerdeyse

tek derdım dedıkodu deıl genelınde de ilgisiz yazdım

kımsenın ofısınde neler benım umrumda değil

ofıs ortamını sormadım kımseye

en önemlısı vurması ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…