- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
adam sövsün dövsün kadını vebal onun olmasın ben boşan dedim diye vebal benim mi olur
gerçekten çok mantıklı
evt haklısın hiçbirini unutmuş değilim hepsini birden düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum
kendısı çok ıyı ınsan profılınde, herzaman bastıra bastıra söyler
yerı gelır benı uyarır farklı konularda dahıl
yaptıkları ile ıddıa ettiği bırbırını tutmuyor
herzaman kımsenın kötülüğünü düşünmem der nasıl bı çelişki ise
canım ben senin yazını okuyamıyorum kusura bakma ne dediğin pek anlaşılmıyor.ha bu arada hiçbir yazımda boşan demedim eğer demek istediğin buysa ve kimsenin yorumuna müdahale edemezsin bu forum kurallarına göre yasaktır.hoşçakal.
Kıskançlıktan müdahale ettim diyemiyorsun tabi neyse zaten sana anlatmamış kocan kendin mailleri kurcalayıp görmüşsün şimdi niye lafı çeviriyorsun arkadaşım. Dedim ya boşan da adam bir rahat etsin
bu olay dün akşam oldu sanırım , bu akşam eşiniz gelince ne yapmayı planlıyorsunuz :26:
daha öncede yazdım aynısını yazmayayım
mubarek gün yalan söylemıyorum Allah yukarda istersenız yemın edeyım nıye bu kadar ısrar edıyorsunuz kıskançlık diye
ndn evt dıyemeyeyım offf
Allahaşkına sizin şaka geyık muhabbeti dediğiniz,insanların dedıkodusunu yapmak,alay etmek, rencide etmek mi?
kadın farkındaa değil belli ki konuşulmalı,uyarılmalı
bunu ona yapan da hemcınsım
tek suçu direk o kadınların üstü olarak gelmesı,onun dediğin olması
yenı gelen x hanımı da,diğerlerinin tartışmalrını eşim anlattı yoksa nerden bılebılrım ben.
bu arada neye ınanmak ıstersenız sızın seçımınız
o zaman ben cıddıye almışım sızı yhaa pardon :))) tabıkı olmaz ama ben gerck hayatta da kımseye boşan gıtsın nolcak demem burdada demem ama burda faklı oluomus boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alcagı gun burda yazılanlarda çıkacak karsınıza siz daha tavsıye vermeye devam edın bı kışi ıkı kısı on kısı dderse en azından etkılenır zaten evlılığım bıtmıs dıor bu bıdon benzın de sız dokuosunuz her nekadar burdakılerın lafına bakmaz desenızde bılınç altına yerleşio hersey siz tavsıye verın boşan boşan dıye size gore herkes bosansın ıkıncıyı alsın olmadı onu da boşasın 3. yu alsın alsın da alsın ne saçmasınız yhaaaaa ıyyyy cevap verende kabahat konu sahıbı bunaltmıs adamı bunltmıs yaka sılkıo kadın neymıs tatlı dıl neymıs dısarda görunce eve geldıınde en ufak bı tartışmada pencereyı açıp duyurmaya calışan karısına boşarım senı dıor ama ınsaflıymıs adam kı gene sabredıyor AALAH yardımcısı olsun adamcağızın
siz ne dıyorsunuz hanımefendı
okudunuz mu konumu?
anlamadığınız yer varsa sorun ben cvp vereyım
yaaa sabırrr....
ben eşinde öfke kontrolüyle ilgili bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü evlendiğiniz gün de vurmuş sana..bazı adamlar evlerinde çok kabadır ama dışarıda inanılmaz kibardır,çok güzel numara yaparlar.bu tip insanların güven ve kişilik sorunu olduğunu düşünüyorum.
ama sana tavsiyem eşinin iş yerinde olan davranışlarına çok madahil olma,abartmadıkça bırak olduğu gibi davransın.
peki ne yapacaksın bu akşam,eşin de sen de aynı evde olacaksınız?
mecburen aynı evde olmak zorundayız
burda gıdecek yerım yok
yüzüne bakmam konuşmam yanında da yatmam
dünde yatmadım
son yaptığı ve söylediği sözlerle taşan son damla oldu
düzeleyeck birşey kalmadı
gelmesını istemıyorum
yüzünü görmek ıstemıyorum
yüzüne bakmayacğım ne yapabılırım ki başkaa
bilemiyorum tam ne yaşandı sen ne kadarını anltıyorsun burada, ama ben sana şunu net söyleyeyim sen boşanmayı felan düşünmüyorsun laf olsun diye söylüyorsun zaten böyle bir olaydan da boşanılmaz evlisin kocanı kıskanabilirsin de bahane uyduracağına adamada seni kıskanıyprum de ne olucak yani ama böyle boşanıcam felan deyipte yok yere evliliğini tehlikeye atma dersin dersin sonra gerçek olur
peki hiç arayıp sormadı mı ne bileyim düzeltmek için bi adım atmadı mı?
bakın size şu kadar söyleyeyim.. bir işyerinde hiçbir kadın yoktur ki dedikodusunun yapıldığını bilmesin..sizin endişeniz olmasın, o kendisini koruyordur.. bence siz o kadın için endişelenmeyi bırakın kendiniz için endişelenin.. sizin durumunuz dedikodudan daha vahim.. hem kıskanmadığınız için yeminler edip, hem de dedikoduya ayırdığı zamanı bana ayırmıyor demeniz çelişkili.. dedikodu yapmayan/ dedikodusu yapılmayan bir insan evladı yok dünya üzerinde.. benim de dedikodumu yapıyorlar, hem de yapanlar 4 erkekgülüyorum, geçiyorum.. birinin eşi, bu konudan rahatsız olsa "allah başka dert vermesin" derdim kendisine herhalde eğer gerçekten bu tarz şeylerden etkileniyorsanız, derneklere, sosyal faaliyetlere katılın.. çok ciddiyim, hem siz eşinize sarmazsınız hem de eşiniz yoktan çıkan kavgalara fevri tepkiler vermez.. bir uğraşınız olsun, kafanızı toplayın.. istiyorsanız sonra boşanırsınız, mahkemeler kaçmıyor ya
bence de hiç konuşma , hiç bir şeyde yapma sofra hazırlamak , birlikte yatmak , konuşmak ,gibi şeyler , bu ne canım biraz kendine gelsin sen abartıyo olabilirsin de o da tavırlarıyla yaptıklarıyla çook abartıyordiğer konularını da baz alarak yorum yapıyorum bu arada ,
eşinizi seviyorsunuz eşiniz de seviyorsa bir şeyler için ikinizde çabalayın gerekirse uzman desteği alın ,
eşinizde öfke kontrolü için uzmana başvursun , insan deli olur ben size hak veriyorum ,
gidecekte yeriniz yok diye bunu bildiğinden belki böyle saygısızlaşabiliyor rahatça ne biileyim allah yardımcınız olsun
bunun neresı çelişkili analamdım ben akşamları 2 kelıme konuşacak hali olmuyor, böyle bı kıyaslamayı yapabılırım sanırım
endışelenıyorum nasıl bır evlılığım avr mış benım dıye
sabaha karşı diğer konularımı okudum
okudukça eşimden nefret ettim,okudukça hepsını tekrar takrar hatırladım
yüzüne gule ınsanlardan şüphe bıle etmedeığnı düşünüyorum bu kadının
dıyelım dığer kadınlar kıskançlık yapıyor,eşimin maksadı ne bu konu da asla anlamayacğım
3 kadına şakşakcı sadece şakşakcı
onu sevmıyorum artık içimde en ufak kırıntı kalmadı hala çok sinirlıyım yazarken ellerım tıtrıyor evı bıle toplamadım ne halı varsa görsün
amin hayırlısı
of yazmayayım diyorum çünkü gerçekten 16 sayfadır aynı şeyleri söylüyorsunuz.. gidin, bulun kadını dedikodunu yapıyorlar deyin.. ya da kadının mailine : "senin dedikodunu yapıyorlar, imza : bir dost" deyin.. ama lütfen lütfen bir uzmandan destek alın.. çok ciddi bir takıntı sorununuz var sizin.. uzmanın yönlendirmesiyle rahatlarsınız biraz.. yoksa boşansanız bile kendinize takacak başka şeyler bulacaksınız, yazık çok gençsiniz yapmayın bunu kendinize..
yaziklar olsun sizin gibi siddeti hakli goren kadinlara!
konu sahibesi tepkisinde haksiz oldugunu herkes kabul ediyor burda
ama abartti diye siddeti tasvip edip "ah vah adami delirttin
bosan adamdanda kurtulsun adamcazzz "
erkekler kadinlarini dovduklerinde "dirdir yapiyo" bahanesiyle dovuyo
sizde hakli cikartiyorsunuz pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?