eşimin anlattıkları ile yaptıkları bırbırını tutmuyor
evt konuşmuştuk bu konuyu rahatsızlığımı dese sorun yok ısrarla konuşmadık diyor
eşimin hemcislerimle hemcinsimi çekıştırmsene mudahle ederım
doğrusunu anlatmaya çalışırım kendımce
maıllerdekı tarz çok çirkındı o bayanın yerınde olmak ıstemezdım
bunu çözmenın yolu çocuk sevıyesındekı maıller değıl ki
fikrımı söyledım tepkısı çoktu
fıkrımı sözümü ıstemıyorsa, bana anlatmasın bunları
asla unutamadığım unutamayacağım sözlerden bazıları
dedım yaa sabrı tahammülü yok diye
öylesıne evlıyız iştee....
boşanmayıp ne yapsın adamın belliki konu sahibi önemsediği yok işyerine gel de insan gör gibi birşeyler demiş eşine yani bu demek oluyor ki sen insan değilsin ..
konu sahibi en ufak hesap sormaya kalkınca s..git gerizekalı diyor kadına ( ne kadar aşağılayıcı bir durum ) hee zaten bide dayak var konu sahibi ısrarla beni ilk dövmesi değil diyor ne yapsın şimdi bu kadın insan yerine konmasın dayak yesin hakaret işitip otursun mu yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz iyide hayata bir kere gelip kıymet bilmez deli bie adamla yaşamaktansa boşanır anasının babasının kahrını çeker daha iyi
zaten ilk yorumunda bu konu ile ilgili boşanılacak bir durum yok yazdım fakat diğer konularını okudukça şok oldum
konu sahibi zaten bitti bu iş demiş farkındaysanız ilk yazısında !
Herkes ne kadar hoşgörülü olmuş ya neymiş efendim iş arkadaşları ile mailleşebilir.Evet iş için mail atabilirler ama konu başka bir kadını çekiştirmekse çok saçma ve komik altında başka birşey ararım ben.Ayrıca konu sahibi benimle ilgilenmiyor diyor ama o saçma dedikodular için iş arkadaşları ile konuşabiliyor yani zaman ayırıyor.Sizi bilmem ama bende olsam aynı tepkiyi gösterirdim.Arkadaşın tek yanlışı müdüre mail atacam demesi oda sinirden söylemiş.Ayrıca hiç bir olay vurmasını haklı çıkarmaz kalkan el bir daha inmez ! Arkadaşım üzülme lütfen ayrılmak istemiyorsan özür dilemesini bekle
sizin tanıdık biri mi var işyerınde çalışan kadın ve sorun olan.
maılde atsınlar arasınlarda
ama bu ınsanı rencıde edecek, dedıkoducu,alaycı tarzda olursa ben müdahale ederım.bayan erkek farketmez
eşim kımsenın kötülüğünü düşünmediğini,mükemmel olduğunu söylerken bu yapılan doğru oluyor?
kendısıne rahatsızlığınızı söylersınız olmadı müdür araya girer
bana anlatmayacak o zmaan fıkrımı ıstemıyorsa bu kadar basit
boşanayım mı dıye sormadım ama benım kararım belli
dediğiniz gibi çok mutsuz olan adam kadının yapmasını beklemez
kadın kadının düşmanı olabılıyor bazen
öyle demiş farkındayım ben düşünceerımı dırek soylerım hiç kasmam karsımdakı ne dusunur dıye bu konu çok hassas bosanaksa hayırlı olsun derım ama kımseye boşan bu adam senı ınsan yerıne koymuyor demem bence sızde demeyın çok buyuk bı vebal çunku bılseydınız karsı çıkmazdınız bu onun hayatı evlılıi bıtmısse bıtmıstır ılk bosanan olmuycak son da olmuycak dığer konularını okumadım gercekten haklı olabılırsınız adam bes para etmezz olabılır ben adama sabret ne yaprsa alttan al dedm sankı ne kadar da sabıt fıkırlısınız bı yere odaklanıyosunuz eraftakı hiçbişeyı göremıosunuz ben yınede konu sahıbıne hayırlısı neyse o olsun inşallah boşanmassınız da siz de adam da karsılıklı duzelırsınız kendı hatalarınızı göremıosunuz maaalesef inşallah görürsünüz
canım bütün cevaplarını okudum,
mail at diyenlere acaba atsam mı demişsiniz, atma diyenlere zaten cidden atmayacaktım yazmışsın.
kişiye göre cevap verme, net bi kişilik sergile.
nedense hala eşini sevdiğini hisseetim, inşaallah öyledir.
bi evlilik terapisine katılsanız nasıl olur?
belki birbirinizi daha iyi anlarsınız. eşiniz de öfke kontrolünü öğrenmiş olur.
ses yukseldı dıe kapattı pencereyı
sesını yukseltme mılletten çekınıyorsan uyuzzz
kımseye duyurmadım şükretsın
Sızın kımınle konuşup konuşmadığınıza esınız mı karar verıyor? Hiç çalıştınız mı bilmiyorum ama iş hayatında insanlar şakalaşmaya geyik sohbetine de ihtiyaç duyuyor. Kaldı ki bunu eşinizle, karşı taraftan yargılanmadan anlatabilmek de eşler arasındaki paylaşımı arttıyor. Gerçekten sınırlendıgınız sey esınızın dedıkodu yapması mı yoksa kadınlarla dedıkodu yapması mı? Ama her ıkı durumda da esınız sıze sadıksa gerçekten abartmaya değecek bır sorun yok. Dayak konusu sıze kalmış affedersınız ya da affetmesınız ama bu konudan ayrılıp yuvanızı yıkmayın derım....
konu sahibi canım senin eşine sinirlendiğin nokta bayanlarla samimi olup dedikodu yapması mı,yoksa kimlerle yaptığı değil sadece dedikodu yapması mı ya da sana karşı olan genel tavrı mı?
sanki bardak dolmuş dolmuş ve bu da taşıran en son nokta olmuş gibi.
buradaki hiçbir kadının üyeler boşan dedi diye boşanacağını sanmıyorum herkes belirli yaşta ve mantıkta ,o kadar kolay değil bunu hepimiz biliyoruz.ama işler yolunda gitmiyorsa da elbette boşan yönünde tavsiyeler de olacak.
arkadaşmı koca göbeğimle yalan söyleyecek değilim ilk yazdıklarını okuyınca sana sinir olmuştum kocası iyi tahamul ediyor diyordum ama diğer konuları okuyunca anladım ki eşekten attan ayıdan adam olur ama senin eşinden olmaz ,
ne sanıyor kendini
sizin bir işe girip çalışma imkanınız yok mu
kadesa sen ve bırkaç kişinin burada yorumlarını her zaman beğenırım
ınan bana Allah yukarda şahıt ramazan gününde (yukarda da yazdım aynısını)
kadın yada erkek yaptığı iğrençliğe kızıyorum cınsıyet farketmez
bana genel tavrı da hıç hoş değil o nerdeyse ayrı konu.
ve daha önce yazdığım gibi kendısı herzaman mukemmel ıyı ınsan olduğunu söyleyıp durması ve hatta zaman zaman benı uyarması
ve karşımda bunun gıbı iğrençliği savunmasına sinirlenıyorum hemde çok
eşimi yanlış tanımışım o benım bıldığım gıbı değilmiş
bende beş adamla bir olup bir adamın dedikodusunu yaparım işte eşimde buna karışamaz! sen çok yanlış işlere takılıyorsun farkında mısın canım adam sana gerizekalı diyor küfür ediyor bence bu çok daha önemli ne biçim konuşuyor seninle saygısızca bence sen bu konuya yoğunlaş.
o zaman ben cıddıye almışım sızı yhaa pardon :))) tabıkı olmaz ama ben gerck hayatta da kımseye boşan gıtsın nolcak demem burdada demem ama burda faklı oluomus boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alcagı gun burda yazılanlarda çıkacak karsınıza siz daha tavsıye vermeye devam edın bı kışi ıkı kısı on kısı dderse en azından etkılenır zaten evlılığım bıtmıs dıor bu bıdon benzın de sız dokuosunuz her nekadar burdakılerın lafına bakmaz desenızde bılınç altına yerleşio hersey siz tavsıye verın boşan boşan dıye size gore herkes bosansın ıkıncıyı alsın olmadı onu da boşasın 3. yu alsın alsın da alsın ne saçmasınız yhaaaaa ıyyyy cevap verende kabahat konu sahıbı bunaltmıs adamı bunltmıs yaka sılkıo kadın neymıs tatlı dıl neymıs dısarda görunce eve geldıınde en ufak bı tartışmada pencereyı açıp duyurmaya calışan karısına boşarım senı dıor ama ınsaflıymıs adam kı gene sabredıyor AALAH yardımcısı olsun adamcağızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?