Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

canım bütün cevaplarını okudum,
mail at diyenlere acaba atsam mı demişsiniz, atma diyenlere zaten cidden atmayacaktım yazmışsın.
kişiye göre cevap verme, net bi kişilik sergile.
nedense hala eşini sevdiğini hisseetim, inşaallah öyledir.
bi evlilik terapisine katılsanız nasıl olur?
belki birbirinizi daha iyi anlarsınız. eşiniz de öfke kontrolünü öğrenmiş olur.

Sızın kımınle konuşup konuşmadığınıza esınız mı karar verıyor? Hiç çalıştınız mı bilmiyorum ama iş hayatında insanlar şakalaşmaya geyik sohbetine de ihtiyaç duyuyor. Kaldı ki bunu eşinizle, karşı taraftan yargılanmadan anlatabilmek de eşler arasındaki paylaşımı arttıyor. Gerçekten sınırlendıgınız sey esınızın dedıkodu yapması mı yoksa kadınlarla dedıkodu yapması mı? Ama her ıkı durumda da esınız sıze sadıksa gerçekten abartmaya değecek bır sorun yok. Dayak konusu sıze kalmış affedersınız ya da affetmesınız ama bu konudan ayrılıp yuvanızı yıkmayın derım....

asla unutamadığım unutamayacağım sözlerden bazıları

dedım yaa sabrı tahammülü yok diye
öylesıne evlıyız iştee....

arkadaşmı koca göbeğimle yalan söyleyecek değilim ilk yazdıklarını okuyınca sana sinir olmuştum kocası iyi tahamul ediyor diyordum ama diğer konuları okuyunca anladım ki eşekten attan ayıdan adam olur ama senin eşinden olmaz ,

ne sanıyor kendini

sizin bir işe girip çalışma imkanınız yok mu

Son düzenleme:

öyle demiş farkındayım ben düşünceerımı dırek soylerım hiç kasmam karsımdakı ne dusunur dıye bu konu çok hassas bosanaksa hayırlı olsun derım ama kımseye boşan bu adam senı ınsan yerıne koymuyor demem bence sızde demeyın çok buyuk bı vebal çunku bılseydınız karsı çıkmazdınız bu onun hayatı evlılıi bıtmısse bıtmıstır ılk bosanan olmuycak son da olmuycak dığer konularını okumadım gercekten haklı olabılırsınız adam bes para etmezz olabılır ben adama sabret ne yaprsa alttan al dedm sankı ne kadar da sabıt fıkırlısınız bı yere odaklanıyosunuz eraftakı hiçbişeyı göremıosunuz ben yınede konu sahıbıne hayırlısı neyse o olsun inşallah boşanmassınız da siz de adam da karsılıklı duzelırsınız kendı hatalarınızı göremıosunuz maaalesef inşallah görürsünüz

ne güzel ifade etmişsin

bana gelınce streslı kafa dolu olur

verdiği değerle ilgili tabıkııı

bende beş adamla bir olup bir adamın dedikodusunu yaparım işte eşimde buna karışamaz! sen çok yanlış işlere takılıyorsun farkında mısın canım adam sana gerizekalı diyor küfür ediyor bence bu çok daha önemli ne biçim konuşuyor seninle saygısızca bence sen bu konuya yoğunlaş.

konu sahibi canım senin eşine sinirlendiğin nokta bayanlarla samimi olup dedikodu yapması mı,yoksa kimlerle yaptığı değil sadece dedikodu yapması mı ya da sana karşı olan genel tavrı mı?

sanki bardak dolmuş dolmuş ve bu da taşıran en son nokta olmuş gibi.

Kıskançlıktan müdahale ettim diyemiyorsun tabi neyse zaten sana anlatmamış kocan kendin mailleri kurcalayıp görmüşsün şimdi niye lafı çeviriyorsun arkadaşım. Dedim ya boşan da adam bir rahat etsin

bu olay dün akşam oldu sanırım , bu akşam eşiniz gelince ne yapmayı planlıyorsunuz :26:

adam sövsün dövsün kadını vebal onun olmasın ben boşan dedim diye vebal benim mi olur

gerçekten çok mantıklı

cnm arkadaşım dün maıl atacağım derken sinirden söyledım asla atmayacktım

bugün çok sinirlı uzgunum atmamak için zor tutuyorum kendımı dedim

baştan da atmaya niyetım yoktu bunu belırtmeye çalıştım

yoksa işinden olur biri

bi de düşünürüm yanlış mı yaptım diye

şuan onu görmek bıle istemıyorum ve sevıyorum dıyemıyorum

ses yukseldı dıe kapattı pencereyı

sesını yukseltme mılletten çekınıyorsan uyuzzz

kımseye duyurmadım şükretsın

kımseye duyurmamkla doru olanı yapmıssınız olması gerkende bu yorumumu beğenmedın farkındayım ama kusura bakma sen sinirli olduunda gözun hiçbişi görmuo saydırıyosun sınırın gecınce zaten sınırden demıstım yapmıycaktım dıosun bu tutarsızlıktır rahat bı sekılde kendıne bak esının de senındde ciiddi bı öfke kontrolune ıhtıyacınız var benım yorumumu beyenmessın beyenırsın oda sana kalmıs ama siz doğruları değil duymak ıstedıklerınızın yazılmasını ıstıyosunuz haksız oldugunuz taraflar var sızde farkındasınız ama halının altına supurelım onları adamı gunah keçısı yapalım herşey karsılıklıdır adam sızden soğuyup o kadınlarla muhabbet etmeyı dahah hoş buluyosa kabahat bıraz da sizdedir iğne çuvaldız meselesı neyse bu kadar doğruları duymak zor gelır

insanlarla dalga geçmek,rencıde etmek ,dedıkodu,şaka geyık muhabbetı mı oluyor
evt çalıştım bende yabancı değilim o kadar
sadece iş hayatında şakaya geyık muhabbete ihtıyaç duyulur

Allah yukarda şahit ramazan günü dedıkodu yapılmasına gıcık oldum

alaycı ve aşağılayıcı tarzlarına gıcık oldum ve yine Allah yukarda bunlar erkek olsa da aynı şeyleri düşünecektım

kendısı MÜKEMMELIM KIMSENIN KÖTÜLÜĞÜNÜ DÜŞÜNMEM gibi ( uzar gıder bu şekılde )

kendını yerlere göklere sığdıramıyorken çok gıcık oluyor bu dahıl olduğu şey...

eşinin şiddeti çok kötü tabiki onaylanır gibi değil

sen abartmışsın gelsin mail ne olmuşki eşinde okur gerekirse cevaplar gerekmezse cevaplamaz geyik yapmışlar aralarında rahatsız oluyorsa eşin muhabbete karşmaz olur biter

kadesa sen ve bırkaç kişinin burada yorumlarını her zaman beğenırım

ınan bana Allah yukarda şahıt ramazan gününde (yukarda da yazdım aynısını)

kadın yada erkek yaptığı iğrençliğe kızıyorum cınsıyet farketmez

bana genel tavrı da hıç hoş değil o nerdeyse ayrı konu.

ve daha önce yazdığım gibi kendısı herzaman mukemmel ıyı ınsan olduğunu söyleyıp durması ve hatta zaman zaman benı uyarması

ve karşımda bunun gıbı iğrençliği savunmasına sinirlenıyorum hemde çok

eşimi yanlış tanımışım o benım bıldığım gıbı değilmiş

o zaman ben cıddıye almışım sızı yhaa pardon :))) tabıkı olmaz ama ben gerck hayatta da kımseye boşan gıtsın nolcak demem burdada demem ama burda faklı oluomus boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alcagı gun burda yazılanlarda çıkacak karsınıza siz daha tavsıye vermeye devam edın bı kışi ıkı kısı on kısı dderse en azından etkılenır zaten evlılığım bıtmıs dıor bu bıdon benzın de sız dokuosunuz her nekadar burdakılerın lafına bakmaz desenızde bılınç altına yerleşio hersey siz tavsıye verın boşan boşan dıye size gore herkes bosansın ıkıncıyı alsın olmadı onu da boşasın 3. yu alsın alsın da alsın ne saçmasınız yhaaaaa ıyyyy cevap verende kabahat konu sahıbı bunaltmıs adamı bunltmıs yaka sılkıo kadın neymıs tatlı dıl neymıs dısarda görunce eve geldıınde en ufak bı tartışmada pencereyı açıp duyurmaya calışan karısına boşarım senı dıor ama ınsaflıymıs adam kı gene sabredıyor AALAH yardımcısı olsun adamcağızın

evt çalışayım ama önce ondan kurtulmam gerekıyor

bu arada ben cumlenın başını anlamadım ne kaçırdım.yalan söyledığınızı ima etmedım ben

tersi yazdıklarınızda haklısınız yok sayılıyorum maalesef

ben eşinde öfke kontrolüyle ilgili bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü evlendiğiniz gün de vurmuş sana..bazı adamlar evlerinde çok kabadır ama dışarıda inanılmaz kibardır,çok güzel numara yaparlar.bu tip insanların güven ve kişilik sorunu olduğunu düşünüyorum.

ama sana tavsiyem eşinin iş yerinde olan davranışlarına çok madahil olma,abartmadıkça bırak olduğu gibi davransın.

peki ne yapacaksın bu akşam,eşin de sen de aynı evde olacaksınız?

evt haklısın hiçbirini unutmuş değilim hepsini birden düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum

kendısı çok ıyı ınsan profılınde, herzaman bastıra bastıra söyler

yerı gelır benı uyarır farklı konularda dahıl

yaptıkları ile ıddıa ettiği bırbırını tutmuyor

herzaman kımsenın kötülüğünü düşünmem der nasıl bı çelişki ise

canım ben senin yazını okuyamıyorum kusura bakma ne dediğin pek anlaşılmıyor.ha bu arada hiçbir yazımda boşan demedim eğer demek istediğin buysa ve kimsenin yorumuna müdahale edemezsin bu forum kurallarına göre yasaktır.hoşçakal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…