ramazanda eve misafir cagirmis yemege neyse geldiler butungun orucluyum yemeklerin tadina tuzuna bakamadim haliyle bide oglum hep dibimde ilgi bekliyor cocuk agliyor vs zar zor yemekleri hazirladim. aksam herkesin icinde misafirlerin icinde bir bagirdi bu yemegin tuzu nerde diye akilsiz adam insan azicik dusunur degilmi kadinda oruclu bakamamis ne var sanki tuzluktan tuz atsan ama yok beni herkesin icinde kucuk dusurcek bu adamin huyu bu beni kucuk dusurmekten zevk aliyor
Hesap ortak ise ancak ikinizin imzası ile çekebilirsiniz diye biliyorum ben
gercektenmi yok ya biz actirirken hesabi her ikimizden birinin imzasi yeterli diye anlastik yani acil bir durumda mesela ben kaza gecirsem esim kendi imzasiyla parayi cekebilir . 4 bin tl bir para var hesapta sanirim ben cekebilriim beni ne kadar idare eder bu para?ama sonra esim parami caldi gitti derse mahkemede hapis cezasi almam herhalde .yani zaten bu para ortak kazandik bir is yapmistik ordan kalma.
salarha arkadaşımız 9 yıldır avukatla çalıştığını yazmış. Bence ona sor, benden daha fazla bilgi sahibidir en azından öğrenme şansı var. Yanlış bişey yapma. Hem salarha çok güzel fikirler veriyor. Tamam şimdi sinirlisin, yorgunsun ama onun yazdıklarını dikkatlice okumanı öneririm.
canım merhaba tekrardan;
aslında bunu söylemen iyi oldu. çünkü sana böyle olman daha iyi vs. tarzda konuşması senin de söylediğin gbi kendine olan güvensizliği ile alakalı. aynı zamanda böyle yaparak seni tahrik etmek, konuşturmak, canını acıtmak istiyor. söylediğimi yinelemiş gibi olacağım ama eğer evi, terketmeyeceksen ne olursa olsun onunla konuşma derim. hele de şiddetten sonra. diyelim ki geldi oh ne güzel, böyle konuşmaman süper dedi. desin, daha iyi... o zaman sen de susmanı siteyecek bi adam karşısında konuşmayacak kadar gururlu bir kadın olursun. sana konuşmaman daha iyi derken bile bence konuşmamana ve kendine güvendiğini görmesine tepki veriyor. tekrar ve tekrar söylüyorum canım, eğer yarın sabah evden gitmeyeceksen onunla olabilidiğince resmi ol. isterse bır yıl o da hç konuşmasın ama sen de pes etme. onsuz da yaşayabildiğini görsün. bence o şu an senin onsuz nefes dahı alamadığını kendini yarım hissettiğini düşünüyor ki belki de haklı. ama bu senin içinde bir gerçeklik olsa da ona asla hissettirip böbürlenmesine izin verme bence:)
canım benim sana diyorum sen ani karar verme keza şuan saglıklı düşünmüyorsun bak yaşadıklarını muhtemel dost dediklerinlede paylaşıorsun ve onlarda san boşan falan diyor gaza gelmiş durumdasın yine söylüyorum zamana bırak zaten seninde istediğin bu sanırım . paraya gelince ortakhesapta tek çekme yetkin varsa alırsın bu yatırırken neye imzaattınız bilmiyorum ikinizin imzasımı yoksa isteyen çekebilirmi anlaşmanıza baglı ama hesap ortaksa yapmayı düşündüğün suç şuan kadın boşandıgında düğünde takılan takılar kadına veriliyor birde evlendikten sonra edinilen mallar bölüşülüyor senin evladının alacagı nafaka ve senin alacagın nafaka var artmasını istersen sana şiddet uyguladıgında rapor almalısın ama benden sana bir nasihat akıllı ol babanın durumunu kullanacagı için mahkemede gözünü kırpmadan sen düzenli ve sigortalı bir işin yoksa eşinin işide iyiyse oğlunu alamazsın bu kesin gülüm o yüzden sakin ol kafanı doldurmuş karıştırmışlar silat ani karar verme silkelen kendine gel yarın yeni bir gün eşin bagırdımı duyma cv verme altta kaldım diye düşünme adamın iyi anında ona anlat bundan yılma dır olarak değil güzellikle güler yüzle anlat ona anlayışlı ol veya görün ama saklama herşeyi dosdogru anlat nasıl oldugunu ve senin ne istediğini onu evladını sevdiğinide sık sık söyle bak nasıl düzeliyor demedi deme dene.
yok esim arkadasini aradi disari cikti bilmiyorum hangi cehennemde. ben yemek yapmadim bugun hic. oda zaten sormadi bile yemek varmi diye sadece baban sana sahip cikacak sanki diye diye gitti. yine beni derinden vurdu yanicanım bu arada eşin ne alemde şu an. sabahtan beri uyuyor mu hala. yemekte falan bı araya gelmedınız mı hıç yanı
benim kendi taktiğim arkadaşım 9 yıllık evliyim bu arada...üzgünsem dargınsam odaya çekilirim..dargın dururum eşim gelsin diye beklerim..gelir yanıma bir şeyler der işte sen çocukmusun fala..öyle...
bence yemek falan yapma...rutin işleride yapma...tv falanda izleme..hatta çocuk onunda çocuğu o ilgilensin...
bence bıraz daha dusun oglun ıcın eger cok dedıkodu olmasın dıyorsan akrabalarının yanına gıtme sana ekn yakın annen baban ve kardeslerın bısy olursa önce onlar bılsın ne yasıyorsan onlara söle ama mumteha arkadsımın da dedıgı gıbı artık gıtmeyeceksen bunu söleme bırak gııtıgını o farketsın sen belırtme sen normal davran sabırlı oldugunu göster cocugun ıcın savastıgını göster guzel gunlerın hatrına dayandıgını nebıym bıraz guzel gunlerden konu ac hıc olmadım degıl ya bıraz daha merhamete davet et allaha cook dua et bıraz kuran oku bıraz rahatlarsın aynı nebıleyım cocugun annesı oldugunu bır karısı oldugunu 5 yıl azda degıl onu sevdıgını fallan söle nese sevdıgını söleme ıstersen ona bukadr fazla :)ama ısllh hayırlısı olur ama bence bıraz daha dene baska yerde yatcaksa bırak yatsın o yanındayken daha cok sıınır olursun bıraz uzak kalın ama bıraz cık allttan al kı yarın öburgun bısyler ıcın cabaladıgını görsun en azından cocugun ıcın 5 yıllık bı yuvanız ıcın cnm yaa cok uzluyorum ama hersey daha guzel olcak bence allha guven bırak karsılık verme ona sınır olsun sana karsılık verdıgınde de sanmakı ıcınden dogruları söyluyo ıcı ıcını yıyodur sen sölesın böylesın derken o sadece kendını tatmın edıyodur
hesabi acarken ortak hesapta herhangi para cekebiliriz diye evrak imzaladik.zaten altinlarim var esim onlari bana vermisti onlarida sakliyorum paranin yaninda onlarda var onlarida alip gidecem gidersem.mal mulk gozum yok araba var birtek zaten evimiz kira.benim esimin duzelecegine dair hicbir umudum yok sanki yine kendimi kandiriyorum kac kez konustuk tamam bidaha yapmicam diyor yine oluyor artik kendide diyor ben degismem diye.
yok esim arkadasini aradi disari cikti bilmiyorum hangi cehennemde. ben yemek yapmadim bugun hic. oda zaten sormadi bile yemek varmi diye sadece baban sana sahip cikacak sanki diye diye gitti. yine beni derinden vurdu yani
bende boyle yapiyorum is yapmiyorum yemek yapmiyorum konusmuyorum onunla.cocugu evde oldugu vakitler birakiyorum ama disari ciktiginda yada calisirken mecbur ben bakiyorum.
bunlari yapiyorum umrunda bile degil is yapmisim yapmamisim disarda yiyip geliyor.
hesabi acarken ortak hesapta herhangi para cekebiliriz diye evrak imzaladik.zaten altinlarim var esim onlari bana vermisti onlarida sakliyorum paranin yaninda onlarda var onlarida alip gidecem gidersem.mal mulk gozum yok araba var birtek zaten evimiz kira.benim esimin duzelecegine dair hicbir umudum yok sanki yine kendimi kandiriyorum kac kez konustuk tamam bidaha yapmicam diyor yine oluyor artik kendide diyor ben degismem diye.
yok esim arkadasini aradi disari cikti bilmiyorum hangi cehennemde. ben yemek yapmadim bugun hic. oda zaten sormadi bile yemek varmi diye sadece baban sana sahip cikacak sanki diye diye gitti. yine beni derinden vurdu yani
tamam gitmeyeyim ama ya dedigi laflar simdi gitmedim diye bak demistim acizsin eziksin diyecek ne yapim ben simdi
Acizsin dediği için mi gideceksin?
Acizmisin değilmisin bunu sen kendin biliyormusun?
Gittiğin yer..senin aciz olmadığını gösterecek mi?
Gittiğinde aciz olmadığını ispatlıyabilecekmisin?
.
kusura bakma arkadaşım senin eşin gamsız biraz sanırım..benim eşim öyle moralsizse falan yemek yemez..çok kızdım yemin ederim..o rahat davrandıkça sizde sinirleniyorsunuz doğal olarak...insan alır karısını çocuğunu yemeğe çıkarır neden bu kadar gurur yapıyorki hayret bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?