bana vurdu

allh allh ya gercekten cok vıcdansız bı ınsanmış cok uzldum dıycem ama bu senı daha cok ıncıtecek yanı merhametsız bı ınsan ış gercekten evlılıktabıkı kuamr derler sansın varsa mutlu olursun ama evlenmeden önce merhametını vıcdanınıda hıc mı görmedın gercı kader ask ınsanın gözunun önune bı perde ındırebılıyolar ama cok sınır oldum cnm ya hakkında hayırlısı ışllh nebılıym gerckten sevgısınden bende artık suphe edıyorum pekı hıc guzel gunlerınız olmadı muhakka olmuştur kos koca 5 yıl esınle hamıle oldugunu ögrendıgın zmn nebılıym cocugunun cınsıyetını ögrendıgın zmn yanı erkk ıstıyomuş ya saınırım ona erkk bı cocuk nasıp etmış yuce allhım ya nebılıym böle haretler ıcındeyım guzel gunlerınızı bıraz hatırlatsan

Hesap ortak ise ancak ikinizin imzası ile çekebilirsiniz diye biliyorum ben

gercektenmi yok ya biz actirirken hesabi her ikimizden birinin imzasi yeterli diye anlastik yani acil bir durumda mesela ben kaza gecirsem esim kendi imzasiyla parayi cekebilir . 4 bin tl bir para var hesapta sanirim ben cekebilriim beni ne kadar idare eder bu para?ama sonra esim parami caldi gitti derse mahkemede hapis cezasi almam herhalde .yani zaten bu para ortak kazandik bir is yapmistik ordan kalma.

salarha arkadaşımız 9 yıldır avukatla çalıştığını yazmış. Bence ona sor, benden daha fazla bilgi sahibidir en azından öğrenme şansı var. Yanlış bişey yapma. Hem salarha çok güzel fikirler veriyor. Tamam şimdi sinirlisin, yorgunsun ama onun yazdıklarını dikkatlice okumanı öneririm.

bankadan tek bir imza yeterli yetkisi aldıysanız parayı çekmenizde sakınca olmaz...zaten eşiniz oda bende tek başımıza çakebiliriz diye izin vermiş...ama o para sizi çok sıkı harcasanız ailenizin yanında bir yıl idare eder...hiç yoktan iyidir tabii...
siz şu an gururunuz incindiği içinde çok sinirlisiniz..aslında eşiniz şu an gelip yumuşak iyi davransa siniriniz geçecek gibi...

canım benim sana diyorum sen ani karar verme keza şuan saglıklı düşünmüyorsun bak yaşadıklarını muhtemel dost dediklerinlede paylaşıorsun ve onlarda san boşan falan diyor gaza gelmiş durumdasın yine söylüyorum zamana bırak zaten seninde istediğin bu sanırım . paraya gelince ortakhesapta tek çekme yetkin varsa alırsın bu yatırırken neye imzaattınız bilmiyorum ikinizin imzasımı yoksa isteyen çekebilirmi anlaşmanıza baglı ama hesap ortaksa yapmayı düşündüğün suç şuan kadın boşandıgında düğünde takılan takılar kadına veriliyor birde evlendikten sonra edinilen mallar bölüşülüyor senin evladının alacagı nafaka ve senin alacagın nafaka var artmasını istersen sana şiddet uyguladıgında rapor almalısın ama benden sana bir nasihat akıllı ol babanın durumunu kullanacagı için mahkemede gözünü kırpmadan sen düzenli ve sigortalı bir işin yoksa eşinin işide iyiyse oğlunu alamazsın bu kesin gülüm o yüzden sakin ol kafanı doldurmuş karıştırmışlar silat ani karar verme silkelen kendine gel yarın yeni bir gün eşin bagırdımı duyma cv verme altta kaldım diye düşünme adamın iyi anında ona anlat bundan yılma dır olarak değil güzellikle güler yüzle anlat ona anlayışlı ol veya görün ama saklama herşeyi dosdogru anlat nasıl oldugunu ve senin ne istediğini onu evladını sevdiğinide sık sık söyle bak nasıl düzeliyor demedi deme dene.

canım bu arada eşin ne alemde şu an. sabahtan beri uyuyor mu hala. yemekte falan bı araya gelmedınız mı hıç yanı

benim kendi taktiğim arkadaşım 9 yıllık evliyim bu arada...üzgünsem dargınsam odaya çekilirim..dargın dururum eşim gelsin diye beklerim..gelir yanıma bir şeyler der işte sen çocukmusun fala..öyle...
bence yemek falan yapma...rutin işleride yapma...tv falanda izleme..hatta çocuk onunda çocuğu o ilgilensin...

bence bıraz daha dusun oglun ıcın eger cok dedıkodu olmasın dıyorsan akrabalarının yanına gıtme sana ekn yakın annen baban ve kardeslerın bısy olursa önce onlar bılsın ne yasıyorsan onlara söle ama mumteha arkadsımın da dedıgı gıbı artık gıtmeyeceksen bunu söleme bırak gııtıgını o farketsın sen belırtme sen normal davran sabırlı oldugunu göster cocugun ıcın savastıgını göster guzel gunlerın hatrına dayandıgını nebıym bıraz guzel gunlerden konu ac hıc olmadım degıl ya bıraz daha merhamete davet et allaha cook dua et bıraz kuran oku bıraz rahatlarsın aynı nebıleyım cocugun annesı oldugunu bır karısı oldugunu 5 yıl azda degıl onu sevdıgını fallan söle nese sevdıgını söleme ıstersen ona bukadr fazla :)ama ısllh hayırlısı olur ama bence bıraz daha dene baska yerde yatcaksa bırak yatsın o yanındayken daha cok sıınır olursun bıraz uzak kalın ama bıraz cık allttan al kı yarın öburgun bısyler ıcın cabaladıgını görsun en azından cocugun ıcın 5 yıllık bı yuvanız ıcın cnm yaa cok uzluyorum ama hersey daha guzel olcak bence allha guven bırak karsılık verme ona sınır olsun sana karsılık verdıgınde de sanmakı ıcınden dogruları söyluyo ıcı ıcını yıyodur sen sölesın böylesın derken o sadece kendını tatmın edıyodur

hesabi acarken ortak hesapta herhangi para cekebiliriz diye evrak imzaladik.zaten altinlarim var esim onlari bana vermisti onlarida sakliyorum paranin yaninda onlarda var onlarida alip gidecem gidersem.mal mulk gozum yok araba var birtek zaten evimiz kira.benim esimin duzelecegine dair hicbir umudum yok sanki yine kendimi kandiriyorum kac kez konustuk tamam bidaha yapmicam diyor yine oluyor artik kendide diyor ben degismem diye.

canım bu arada eşin ne alemde şu an. sabahtan beri uyuyor mu hala. yemekte falan bı araya gelmedınız mı hıç yanı
yok esim arkadasini aradi disari cikti bilmiyorum hangi cehennemde. ben yemek yapmadim bugun hic. oda zaten sormadi bile yemek varmi diye sadece baban sana sahip cikacak sanki diye diye gitti. yine beni derinden vurdu yani

bende boyle yapiyorum is yapmiyorum yemek yapmiyorum konusmuyorum onunla.cocugu evde oldugu vakitler birakiyorum ama disari ciktiginda yada calisirken mecbur ben bakiyorum.
bunlari yapiyorum umrunda bile degil is yapmisim yapmamisim disarda yiyip geliyor.

tamam gitmeyeyim ama ya dedigi laflar simdi gitmedim diye bak demistim acizsin eziksin diyecek ne yapim ben simdi

hay allhım ya cnm bak uykum geldı yatamıyorum ınsan böle gıdınce daha cok sınır olur yahu nereye gıttıgı belırsız yanı normalde böel bu satte cıkıyosa evden bılemem de cok zor bı drum ya ıstersen alnlat babanlra emınmkı bu dedıklerını en azından babana dedıklerını duydugunda babanda kızacaktır ve sahıplenectır sonucta baba ya evladına bsıy olsun ıstermı cnmm benım en azında belkı gıdersen bıraz mrklnır ve sen mrk etme belkı de ıcı ıcını yer ama bell etmez öle bı yapısı oldugun sezıyorum bence annene önce anlat annende baban hakkında söledıklerını kendı sölesın yanı nebılyım yaaa yada kalıcaksan bı mudet sabretceksen hıc bısyı duyma gıderse gıtsın bırak konuşmadan kalın bıraz özler belkı nebıleyım evde huzursuzluk olunca ınsan bı zmn sonra sıklıyo caktırmasada

ben evli değilim ama senin gibi ani karar vermezdim bencede şuan öfkenle ve boşan diye verilen tepkilerle sağlıklı düşünemiyorsun. Soğuk davran, ilgilenme, umursama ama şuanda boşanmak için uygun bir zaman değil gibime geliyor. Yinede hayat senin, verdiğin kararların sonucunu az çok tahmin edebilirsin. Bırak madem seni istemiyor arzulamıyor boşanma davasını o açsın, yatakları ayır çocuğunuda al yatak odasında yat onada çocuk odasında yer yatağı yap köpek gibi yemeğinide kendisi alsın köpek gibi yatsın kalksın. öylesi boşanmaktan daha iyi.

kusura bakma arkadaşım senin eşin gamsız biraz sanırım..benim eşim öyle moralsizse falan yemek yemez..çok kızdım yemin ederim..o rahat davrandıkça sizde sinirleniyorsunuz doğal olarak...insan alır karısını çocuğunu yemeğe çıkarır neden bu kadar gurur yapıyorki hayret bir şey

canım hiç de yaralanma. eğer bunu sürekli yinelediyse gerçekten ama gerçekten gitmenden korrkuyor demektır. ve senın zayıf noktanı bildiği için de senı ezmeye yaralamaya çalışıyor. bence hiiç üzülme, onun etekleri tutuştu. bu arada alkol falan alıyıor mu canın eşin. yanı acaba alkol sorunu falan olabılır mı dıye sordum. sonuçta bu bıle tavırlarını etkıler...

sana degıl allha sıgınıyorum cocugum ıcın yuvamız ıcın dersın kımseyı ınandırmak zorunda degılsın allh yukarda sonucta bılıyo hıcmı guzel gunlerımız olmadı dersın nebılıym bıraz damrdan gır:) bıraz sakınlesş yaaa bak sonrada yat uyu ok acızlıkten degıl cocugum ıcın savasıyorum dersın ıstemeden olmadı sonucta bu cocuk senı tanıyorum dersın bıraz daha sabredıcem dersın

QUOTE=hanza;20855685]tamam gitmeyeyim ama ya dedigi laflar simdi gitmedim diye bak demistim acizsin eziksin diyecek ne yapim ben simdi[/QUOTE]

tamam gitmeyeyim ama ya dedigi laflar simdi gitmedim diye bak demistim acizsin eziksin diyecek ne yapim ben simdi

Acizsin dediği için mi gideceksin?
Acizmisin değilmisin bunu sen kendin biliyormusun?
Gittiğin yer..senin aciz olmadığını gösterecek mi?
Gittiğinde aciz olmadığını ispatlıyabilecekmisin?

.

Son düzenleme:
yok esim arkadasini aradi disari cikti bilmiyorum hangi cehennemde. ben yemek yapmadim bugun hic. oda zaten sormadi bile yemek varmi diye sadece baban sana sahip cikacak sanki diye diye gitti. yine beni derinden vurdu yani[/QUOTE]

ooooo siz söylediniz o zaman kendisine gideceğinizi . ben bu kısmını kaçırdım sanırım . gidiyorum deyip gitmeme gibi durumu kısır döngüye çevrimiş olabilir misiniz acaba? geçmişte böyle tehdit edip affetmişliğiniz çok olduysa ondandır bu laçkalığı. bu arada hala ailenizi neden aramadınız hanza ? siz eşinizden ilgi bekliyorsunuz gibi geliyor bana, çok kararsızsınız. düzelmesini istiyorsanız bunun formülünü de belki aileniz bulacak size olamaz mı

simdi hatirliyorum hafizamda yaslanmaya basladi sanirim aldigim ilaclardan dolayi . yine bir olay aklima geldi siz boyle yazinca.birkeresinde daha oglum yoktu o zamanlar tartistik kavga ettik arabanin icinde uzun yoldan evimize gidiyoruz bu durdu bir konaklama yerinde kavga ettik ya ikimizde gun boyu aciz kendine pizza yaptirmis oturmus yemis bende arabanin icinde onu bekliyorum geldi kokuyor bide birkac birsey almis pizzacinin karti felan ordan anladim bana hic sormak yok sende acmisin istermisin yermisin diye. dedim kendine yemek alip yemissin bana dedi senin ac oldugunu dusunmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…