bana vurdu

slm öncelikle bir kadın olarak başına gelenlere çok üzüldüğümü belirtmek isterim ama dışardan yazdıklarının tümünü okuyarak edindiğim izlenim eşinin dinleme ve bekleme yetisinin gelişmemişoldugu ordata gereksiz aşırı tepki veren ve eleştiriye açıkolmadan tepkisine tepkiyi kabullenmeyen biri üstelik kendi küçük düşürdüğünün farkında olsun yada omasın ama küçük düşmeye tahammülü olmayan biri gibi bir izlenim edindim ne kadar doğru bilmem ama seinde bir hatanı gördüm okuduklarımdan kocanı tanıyor olmalısın baktınki ani tepki veriyor sinirlendi sen geri çekil bekle ve müsayit bir anında güzellikle ama üsteçıkmaya haklıyım diyip durmadan anlat ona neler yaptıgını inan bunu tekrarlarsan onun kendini görmesini saglaya bilirsin tabi bişiyler düzelsin istiyorsan sana yazdıklarım işe yarar bence dene hemen denemedimmi sanıyorsun deme birde böyle dene çok kızabilirsin ona evet ama bu tarz insanlar genelde şefkat yoksunlugundan böyle tavırlar sergilerler sinirliyken sana tepkiliyken çekil kabuguna ama baktın keyifli bir anı güler yüzle güzellikle anlat ona nasıl göründüğünü sana karşı ve ona artık ne hissettiğini dürüstçe inan işe yarar sevgilerimle.

arkadaslar esim uyandi ben salondaydim tv bakiyordum geldi yanima konusmaya calisti hic tepki vermedim sadece sustum bana dedi oyle soylemiyecektin hakaret etmiyecektin ben sana vurmadim diyor hala ya hastami nedir kendisi kesinliklle hakli goruyor.sen beni tahrik ettin diyor. bende dayanamadim dedim babami ariyacam sen mi goturursun gelip o mu alsin dedim dedi ara babani bana ne sorarlarsa senin tum kabahatlerini siralayim bir kadin gibi koca saygi gostermedigini soyliyeyim vs.. gibi birsuru sey en sonda sen arayamassin bide bos bos konusuyosun sanki baban sahip cikcak sahip olsaydi kendi anana sahip cikardi dedi gitti o kadar kotuyum ki su an anlatamam bir anda umut doluyken yine umutlarim suya dustu.

Bravo. Kadınlarımız paşa kocalarından köle muamelesi görüyor. Sonra yine aynı kadınlarımız çocuklarını paşa gibi yetiştiriyor. Bu bir döngü.

arkadaşım umutdoluydum diyorsun ama düzeltmeye çalışmak yerine daha çok damarına basıyorsun akıllıdavranmıyorsun sence buanlattıgın gibi bir adamsa gurur elden bırakıpta aman gitme aramamı diycekti bunu bekliyorsun saçma sen akıllı ol güzel kardeşim uyanık davran işte tam zamanıymış böyle kalkanlarını indirip yanına gelmiş düzelmeye çalışmış sen gidicem arıycam deyince kalkanlar havaya altta kalırmı güzellikle ama sen böyle davrandın tamam haklı olabilirsin ama bende burda burda haklıyım sende bunu kabulet falande eşini tanıyorsan azcık nabzına göre şerbet ver gülüm dik gitme düzeltmek istiyorsn düzelsin istiyorsan izledigin yok yanlış

Sakın kötü olma. Şu anda psikoljik savaş veriyorsunuz ama keşke babamı arayacağım demeseydin. Senin özgüvenini ve insanlara olan güvenini yıkmak için yapıyor. Ona ailesi sahip çıkmışta ne olmuş, böyle olmuş. Sen mal mısın senin kocana karşı kabahatlerini anlatacakmış. Hala sana gözdağı veriyor, baban da sana cezamı vercekmiş o anlatınca. Kendini böyle avutuyor işte. Sakın umutlarını kaybetme, onun söylemesi ile umutlarını kaybedecek değilsin.

bilmiyorum benden buyukmusunuz kucuk mu ama icimden abla demek geldi ablacigim bu adam 5 yildir duzelmiyor inan duzelmicek duzelmek istese beni sevse bana baban sanki sahip cikacak dermiydi boyle agir bir soz soylermiydi ben ne yapayim afedersin bir g...tunu opmedigim kaldi bu zamana kadar ben bittim hayat kustum yasayan oluyum olu ahh su oglum olmasaydi yapacagimi cok iyi bilirdim ya ....

zamaninda oyle bir hata yaptim ki ailemle ilgili bircok seyi anlattim ona bundan yuz buluyor simdi bazi seyleri carpiyor suratima.

hanza bak sana söylediğim çıkıyo canım. aynen de konuştuğumuz gibi aileni ararsan senin tavırlarını anlatırım dıyor. yanı esasında hem gidemezsin diyerek senin güvenini kırmaya çalışıyor hem de içten içe ya gidersen dıye korktuğu için seni tehdit ediyor. yaptıklarını anlatırım diyor sankı kendi hiçbir şey yapmmaış gibi... ama emin ol, çok emin ol gideren diye korkma sebebi de kendi rezilliklerinin ortaya çıkması. canım lütfen hemen şimdi babanı arayıp tüm olanları anlat

ve özellikle de sana baban anana mı sahip çıkıyo da sana sahip çıkacak dediğin. banka işlemleri ailenin yanında da hallolur. bu gece aieleni haberdar et canım

Saçmalama, oğlun olmasa ne yapacaktın. Bak şimdi kızdıracaksın sana yazan kızları.
Bak canım, kimse kimseye boşan yada boşanma diyemez. Herkes kendi yaşadığını kendi bilir ve herkesin dayanma gücü farklıdır. Sen sadece sakin ol, öfke ile kalkan zarar ile oturur. Hem sinir anında doğru bir karar veremezsin. Biz ne dersek diyelim en doğru karar senitn verdiğin karardır. SAdece sakin ol lütfen.

umutlarim derken ondan ayrilmak icin gitmek icin umutlarim suya dustu demek istedim. yoksa kalip duzeltmek icin degil sabir kupu doldu tasti duzeltemiyorum aksine gunden gune ben oluyorum kendimi duzeltmem lazim ondan uzakta biryerlerde

yaşım 30 ama inan dert dinlemekten bir 60 merdiven dayadı yüregim gülüm ben sana haksızsın hatalısın demiyorum bak canım sana babanı koz tutuyor sen onla iyiyken ailenin özelini kötügiden bişiyler varsa onları yada babana bir kızgınlıgın varsa onları anlatdıysan erkekler en ufat tartışmalarda bunları öne sürer bu yapısal neredeyse benim sana anlatmak istediğim şu senin yanlışın şu evet çok dolusun haklısında ama önünde 2 yol var bende bitti diyorsan çekmeyeceksin bu eziyeti yarın kalkıp babana gidip kouşacaksın evet derse boşanacaksın ailenin arkanda olması çok önemli ama bu adam iyi olsa ben yuvamı yıkmam bir düzelse diyorsan ozaman sana az önceki gibi sessizce gelip konuşmaya çalıştıgında ona iyilikle eritip dök kulağına herşeyi .bu arada yazındaki enson ima ettiğin şeyide aklından sil evladını unutma.

benim babam zamaninda cok icki icerdi babamda anneme siddet uygulardi birkac kez buna sahit oldu esim annemlere gittigimiz zamanlarda ama babam birakti ickiyi en azindan azalltti .onun icin boyle soyluyor aslinda dogru babam bosanma kizim her ailede olur boyle seyler diyecek hakli ariyamam ben kendi basima halledicem bu isi. ilk isim sabahtan bankaya gitmek olucak hickimseye yuk olmadan aileme bile soylemeden gidecem kayiplara karisicam kimse bulamasin beni.

Son düzenleme:
umutlarim derken ondan ayrilmak icin gitmek icin umutlarim suya dustu demek istedim. yoksa kalip duzeltmek icin degil sabir kupu doldu tasti duzeltemiyorum aksine gunden gune ben oluyorum kendimi duzeltmem lazim ondan uzakta biryerlerde

Ondan ayrılmak için de umutlarının suya düşmesi için bir neden yok. Bence şimdi babanı arama, bu saatte arama. Onun söylediklerini duymamış, aldırmıyor gibi yap, yat dinlen. Yarın babanı ara ve herşeyi anlat, annenle ilgili söylediklerini de. Evet sen gidersin diye korkuyor ve hala sana aba altından sopa gösteriyor. Lütfen sakin ol. Babanla konuş, baban mı gelir seni alır ya da sen mi çıkıp gidersin karar verin. Ama seni götürüp bırakmasına gerek yok, haddini bilsin, babanla ilgili söylediklerinden sonra seni götürüp bırakmak için bile olsa ne yüzle gidecek o kapıya. Lütfen sakin ol.

bu arada aileni ara derken kastettiğim ondan boşanman değil canım. bunu sana söylemeye kımsenın hakkı yok. senın anlattılklarından yola çıkarak yorum yapıyoruz. aileni ara diyorum çünkü bence bu eşinin tavırları için önemli. sana sürekli gidemezsın diyor ve ona muhtacsın gibi davranıyor. baban sana sahıp çıkmaz bıle demiş. bunun sorumlusu senın tavırların. herşeyi içine atman. aileni ara ve sana destek olduklarını görsün. belki çocuğun için bu yuvayı yıkmazsın ama devam edeceksen en azaından senın de canına tak ettiğinde gemileri yakabildiğini, ona muhtaç olmadığını, ailenin gerekli durumda sana sahip çıkacağını görsün ki bundan sonra ayağını denk alsın. bundan sonra kendini kral zannedip de sana köle muamelesi yapmasın...

eğer inançlı biriysen her zor durumda kaldığında "116 kere Ya Kaviyy" de dilini alıştır sürekli söyle o sana yeter.

hanza böyle birşey yaparsan ve Allah korusun boşanma aşamasına gelirsen bu tutum sana çocuğunu alma konusunda sıkıntı oluşturur. yahu baban diyelim ki sana sahıp çıkmaz, bir tane aklı başında insan yok mu ailende, amcan dayın enişten... muhakka vardır, onları haberdar et. belki de babanın annene karşı tutumlarına şahit olduğu için böyle rahat davranıyo ona ama ona dur dıyecek biri muhakka olmalı. iyice sadist bir adam olmuş sankı

gülüm bankaya gittin aldın alacagını kayboldun diyelim ve arkadan buadam senden boşanmak istedi ozaman işler sarpa sarar oğlunu alır mahkeme yoluyla buna hazırmısın sen eger ayrılmaya karar verdiysen babanla yüzyüze kanuş bu bir düzenli bir işe gir ve bu süreçte sana şiddet uygularsa rapar al mahkemede işine yarar işe girmezsen işin zor oğlunu almanda ve babanın durumuna şahit olmuş ve anlatmışsında bunları kullanacak ve hakim bunları göz önünde bulunduracak bunu bil 9 avukatla çalışıyorum boşanan boşanana

Evet, kesinlikle katılıyorum ve gene sakin ol diyorum. Boşanma olacaksa bile çekişmeli olacak gibi gözüküyor ve evi terk eden eş kusurlu olur bu durumda. En azından kimsenin bilmediği bir yere gitme, güvendiğin bir akrabana gi ve yerini bilsin. Bana kalırsa ne olursa olsun babanın evine git ille o evden gideceksen. Öfke ile karar verme. Karar verdiysen bişeye uzun vadeli düşün. Lütfen sakin ol.

ahhh kuzum ya üzüldüm adına.. inşş hersey istediğin dilediğin gibi olurr hayırlısı diyelimm..ama en cok üzen olay bunların cocuk yanında olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…