Bu toplumda hala bunu yazan kadın var,ne yapılabilir ki..
Erkekleri eğit,öğret,iyileştir ne olacak..
Bu arkadaş anne olacak erkek olan evladını nasıl yetiştirecek.
"Karın senin tersine giderse döv gebert haksız "diyecek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,Allah çocuklarımızı korusun..
arkadaslar esim uyandi ben salondaydim tv bakiyordum geldi yanima konusmaya calisti hic tepki vermedim sadece sustum bana dedi oyle soylemiyecektin hakaret etmiyecektin ben sana vurmadim diyor hala ya hastami nedir kendisi kesinliklle hakli goruyor.sen beni tahrik ettin diyor. bende dayanamadim dedim babami ariyacam sen mi goturursun gelip o mu alsin dedim dedi ara babani bana ne sorarlarsa senin tum kabahatlerini siralayim bir kadin gibi koca saygi gostermedigini soyliyeyim vs.. gibi birsuru sey en sonda sen arayamassin bide bos bos konusuyosun sanki baban sahip cikcak sahip olsaydi kendi anana sahip cikardi dedi gitti o kadar kotuyum ki su an anlatamam bir anda umut doluyken yine umutlarim suya dustu.
arkadaslar esim uyandi ben salondaydim tv bakiyordum geldi yanima konusmaya calisti hic tepki vermedim sadece sustum bana dedi oyle soylemiyecektin hakaret etmiyecektin ben sana vurmadim diyor hala ya hastami nedir kendisi kesinliklle hakli goruyor.sen beni tahrik ettin diyor. bende dayanamadim dedim babami ariyacam sen mi goturursun gelip o mu alsin dedim dedi ara babani bana ne sorarlarsa senin tum kabahatlerini siralayim bir kadin gibi koca saygi gostermedigini soyliyeyim vs.. gibi birsuru sey en sonda sen arayamassin bide bos bos konusuyosun sanki baban sahip cikcak sahip olsaydi kendi anana sahip cikardi dedi gitti o kadar kotuyum ki su an anlatamam bir anda umut doluyken yine umutlarim suya dustu.
arkadaşım umutdoluydum diyorsun ama düzeltmeye çalışmak yerine daha çok damarına basıyorsun akıllıdavranmıyorsun sence buanlattıgın gibi bir adamsa gurur elden bırakıpta aman gitme aramamı diycekti bunu bekliyorsun saçma sen akıllı ol güzel kardeşim uyanık davran işte tam zamanıymış böyle kalkanlarını indirip yanına gelmiş düzelmeye çalışmış sen gidicem arıycam deyince kalkanlar havaya altta kalırmı güzellikle ama sen böyle davrandın tamam haklı olabilirsin ama bende burda burda haklıyım sende bunu kabulet falande eşini tanıyorsan azcık nabzına göre şerbet ver gülüm dik gitme düzeltmek istiyorsn düzelsin istiyorsan izledigin yok yanlış
bilmiyorum benden buyukmusunuz kucuk mu ama icimden abla demek geldi ablacigim bu adam 5 yildir duzelmiyor inan duzelmicek duzelmek istese beni sevse bana baban sanki sahip cikacak dermiydi boyle agir bir soz soylermiydi ben ne yapayim afedersin bir g...tunu opmedigim kaldi bu zamana kadar ben bittim hayat kustum yasayan oluyum olu ahh su oglum olmasaydi yapacagimi cok iyi bilirdim ya ....
bilmiyorum benden buyukmusunuz kucuk mu ama icimden abla demek geldi ablacigim bu adam 5 yildir duzelmiyor inan duzelmicek duzelmek istese beni sevse bana baban sanki sahip cikacak dermiydi boyle agir bir soz soylermiydi ben ne yapayim afedersin bir g...tunu opmedigim kaldi bu zamana kadar ben bittim hayat kustum yasayan oluyum olu ahh su oglum olmasaydi yapacagimi cok iyi bilirdim ya ....
umutlarim derken ondan ayrilmak icin gitmek icin umutlarim suya dustu demek istedim. yoksa kalip duzeltmek icin degil sabir kupu doldu tasti duzeltemiyorum aksine gunden gune ben oluyorum kendimi duzeltmem lazim ondan uzakta biryerlerde
benim babam zamaninda cok icki icerdi babamda anneme siddet uygulardi birkac kez buna sahit oldu esim annemlere gittigimiz zamanlarda ama babam birakti ickiyi en azindan azalltti .onun icin boyle soyluyor aslinda dogru babam bosanma kizim her ailede olur boyle seyler diyecek hakli ariyamam ben kendi basima halledicem bu isi. ilk isim sabahtan bankaya gitmek olucak hickimseye yuk olmadan aileme bile soylemeden gidecem kayiplara karisicam kimse bulamasin beni.
benim babam zamaninda cok icki icerdi babamda anneme siddet uygulardi birkac kez buna sahit oldu esim annemlere gittigimiz zamanlarda ama babam birakti ickiyi en azindan azalltti .onun icin boyle soyluyor aslinda dogru babam bosanma kizim her ailede olur boyle seyler diyecek hakli ariyamam ben kendi basima halledicem bu isi. ilk isim sabahtan bankaya gitmek olucak hickimseye yuk olmadan aileme bile soylemeden gidecem kayiplara karisicam kimse bulamasin beni.
hanza böyle birşey yaparsan ve Allah korusun boşanma aşamasına gelirsen bu tutum sana çocuğunu alma konusunda sıkıntı oluşturur. yahu baban diyelim ki sana sahıp çıkmaz, bir tane aklı başında insan yok mu ailende, amcan dayın enişten... muhakka vardır, onları haberdar et. belki de babanın annene karşı tutumlarına şahit olduğu için böyle rahat davranıyo ona ama ona dur dıyecek biri muhakka olmalı. iyice sadist bir adam olmuş sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?