bana vurdu

cok tesekkur ederim beni dusundugunuz icin inanin artik gozum hicbiseyi gormuyor bende insanim sevmeye sevilmeye ihtiyacim var ben ne guzel hayallerle evlenmistim hergun hayvan yerine koyulmaktan biktim artik bende insan yerine koyulmak istiyorum. neydim ne oldum bu ben degilim.

bu adamla hayatına devam ederse daha da vahim bir travmaya girecek.....

aynen devam edersem allah korusun kendimede cocugumada zarar vericem

bizim ailelerle cok sorunumuz olmadi ufak tefek vs..ama onlar onemsemedim.
benim sorunum esimin ofke kontrolu yapamamasi ve beni heryerde herkesin icinde olur olmaz sebepler yuzunden asagilamasi rezil etmesi kucuk dusurmesi bir hic yerine koymasi bugune dek sozlu siddet psikolojik baski goruyordum bugun den sonra fiziksel siddetede maruz kaldim bilemiyorum nereye kadar devam edicek onun felsefesi dedigimi yap gerisine karisma ben kopekmiyim ?hayvanlara bile hakaret bu ....

canim onceliklle bu kadar ugrasip yazdigin icin cok tesekkur ediyorum yazan ellerine ve gozlerine saglik olsun.
senin soyledigin gibi asla ozur dilemez hep ben giderim hep ben barisirim o hicbirzaman gelmez haklida haksizda olsa gelmez.onunla konusmamayi birkez denedim yani kus degildim ama cok kisa cevaplarla gecistiriyordum hic ise yaramadi niye boylesin felan hic sormadi bile hatta boyle olman isime yariyor hep boyle ol cok konusma dedi kadin dedigin adamini dinler o ne derse yapar dedi yani bu adam boyle biri iste aslinda kendine olan guvensizliginin acisini benden cikariyor...

canım merhaba tekrardan;
aslında bunu söylemen iyi oldu. çünkü sana böyle olman daha iyi vs. tarzda konuşması senin de söylediğin gbi kendine olan güvensizliği ile alakalı. aynı zamanda böyle yaparak seni tahrik etmek, konuşturmak, canını acıtmak istiyor. söylediğimi yinelemiş gibi olacağım ama eğer evi, terketmeyeceksen ne olursa olsun onunla konuşma derim. hele de şiddetten sonra. diyelim ki geldi oh ne güzel, böyle konuşmaman süper dedi. desin, daha iyi... o zaman sen de susmanı siteyecek bi adam karşısında konuşmayacak kadar gururlu bir kadın olursun. sana konuşmaman daha iyi derken bile bence konuşmamana ve kendine güvendiğini görmesine tepki veriyor. tekrar ve tekrar söylüyorum canım, eğer yarın sabah evden gitmeyeceksen onunla olabilidiğince resmi ol. isterse bır yıl o da hç konuşmasın ama sen de pes etme. onsuz da yaşayabildiğini görsün. bence o şu an senin onsuz nefes dahı alamadığını kendini yarım hissettiğini düşünüyor ki belki de haklı. ama bu senin içinde bir gerçeklik olsa da ona asla hissettirip böbürlenmesine izin verme bence:)

yok bu bir hafta icinde banka islemlerini evdeki birkac esyami valizimi hazirlayip gidicem ailemin oldugu sehire.
simdi dusundumde kimse beni bir muddet bulmasin istiyorum bir otelde yada bir kadin siginma evinde bile kalabilirim.annemlerde oldugumu ogrenirse umursamaz cunku o kadar gaddar bir insandir kendisi.biraz merak etsin beni etmese bile cocugunu merak etsin aci ceksin istiyorum.

bide bana diyor ki o kavga aninda sana ahirette hakkimi helal etmiyorum ya nasil bir bencilliktir hep kendini dusunuyor sanki ben ona cok edicem asil ben etmiyorum hakkimi ona helal zerre kadar hakkim varsa haram olsun...

tansel34 sizin babanizdami boyleydi?anlatirmisin biraz neleryapardi annen nasil ayrildi ne zaman ayrildi bir mahzuru yoksa eger

canım kesinlikle böyle bir şey yapmanı önermem... çünkü seni aramak için ailene falan soracaktır. ve sen çok güevenilir bir yere dahi gitsen seni haksız çıkarmak adına evli bir bayan tek başına kimseye haber vermeden gitti vs. tarzı karalamalarla ailenin bile sana tapki vermesine sebep olabilir. Allah korusun daha da hırslanırsa sana iftira bile atar. bence gideceğini ona hiç çaktırma, eğer ablan ya da kız kardeşin varsa onlarla öncesinde telefonda görüşerek ddurumu anlat ve ailene bildirmelerini iste. kendin de ona hiç söylemeden çocuğunu al ve ailenin yanına gt. sakince tüm olanları, hatta gidersen aileni dolduruşa getirerek sana inanmayacaklarını söyleyerek seni tehdit etmesini falan hep anlat. bence ailen de sana hak verecektir. umarım her şey güzel olur hayatında...

ona acı çektireceğim derken siz acı çekmeyin haklı olarak çok öfkelisiniz ama kadın sığınma evi vs. sizi onun gözünde sahipsiz durumuna düşürmesin sağlıklı düşününmek lazım :44:

ille de gitme kararınız varsa ailenizin yanına gidin... paranız var mı? eğer varsa oradan tatile gidersiniz bu size iyi gelir hem de aileniz konuyu öğrenmiş olur... böylece hem psikolojik açıdan hem de eşinize karşı daha da güçleniş olursunuz, ne dersiniz ?

bide bana diyor ki o kavga aninda sana ahirette hakkimi helal etmiyorum ya nasil bir bencilliktir hep kendini dusunuyor sanki ben ona cok edicem asil ben etmiyorum hakkimi ona helal zerre kadar hakkim varsa haram olsun...

Nasil bir insan bu? hic mi ici sizamiyor hic mi yavrusunu dusunmuyor? seni gectim hadi evladi icinde mi kendine bir ceki duzen vermiyor?

Nasil bu hale geldi??? Azicikda mi icinde merhamet duygusu yokmus...

Butun gece senin yazilarina takip etti cok kotu etkilendim ve git gide inanilmaz derece sinir girdi parmaklarimin ucuna kadar sinir girdi yaaa!!!

Nasil bir varlik o yaa????

evet haklisin tesekkurler bu tarafini dusunemedim.

birazcik birikmisim var insallah is bulana kadar idare eder beni.

bana hayvan diyordu aslinda insan degil kendisi hayvan olan hayvanlara bile hakaret.
bunun gecmiside aslinda normal degil problemli bir cocukluk donemi gecirmis. zaten her kavgamizda bunu mazaret ediyor . sanki herkes mukemmel bir cocukluk yasamis gibi.

forumda yazdığınız mesajlara baktımda yok yok siz gerçek olamazsınız.birisi foruma sanki ortalık karıştırmaya girmiş böyle yorumlar yazıyor.yani umarım böyledir.siz gerçekseniz ne acı ne acı!

Aslinda beni en cok uzen o gunahsiz yavru... Deminden beri onun kucuk dunyasini dusunmeden edemiyorum.

benden hoşlanan kişi kolumu sıktı diye 3 saat ağladım bu akşam

bu adamlara nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum.

aslında anlıyorum şiddet özgüveninizi zedeliyor bağımlılık hislerinizi kuvvetlendiriyor filan

ama düzelir mi diye umutla bekleme kısmını anlayamıyorum.

hayır düzelmez. uzaklaşın oradan.

eski konularına bakmadım, bekar mısın evli misin, kadın mısın erkek misin bilmem.. eğer sen kadınsan ve şiddet görüyorsan sakın boşanma şekerim ne olur boşanma.sana o kadar kızgınım ki acı çekiyor olduğunu düşünmek bana zevk veriyor.eğer sen erkeksen ömür boyu yazında belittiğin erkek gibi tepkilere maruz kalmanı dilerim.

bu tarzım değil ama senin için en iyi düşünce ve dileklerim bunlar...çok sinirlendim.

hanzacığım senin eşinin öfkesiyle ilgili problemi var. öfkesini kontrol edemiyor. ama ne kadar öfkeli olursa olsun sana zulmetme hakkına sahip değil. eğer aynı şeyler benim başıma gelseydi eşime ya tedavi olursun ya da bu iş biter derdim. çünkü ben de her insan kadar saygıyı hakeden bir insanım. eziyet görmek için evlenmedim.bence olanı biteni ailene anlat. herşeyi bilmeliler. seni tehditlerle sindirmesine izin verme.ailen sana inanmaz falan demiş. bunların hepsi boş tehtit. senin ailen gözündeki yaşa dayanabilirmi. bana bunu söyle. seni sindirdiğinin öyle farkında ki sana ezik demiş sen bişey yapamazsın demiş. ona böyle olmadığını göstermek zorundasın. eşin seni mecbur görüyor, yani ben ne yaparsam yapayım, ne kadar eziyet edersem edeyim bu kadın bana mecbur diye düşünüyor. sen de herkes gibi saygıyı, sevgiyi, güzellikleri hakediyorsun. elde etmek için mücadele et o zaman.bu arada eşine de çok sinirlendim. ona haddini bildirecek biri çıkmamış bu güne kadar. o da istediği gibi at koşturacağını zannediyor.bence ilk adım ailene açılmak canım. bakalım ne kadar destek alacaksın. bunu görmek zorundasın çünkü desteğe çok ihtiyacın var. hemen kendini toplamak zorundasın yoksa bebeğin de olumsuz etkilenecek. bebeğin için güçlü ol ve mücadeleye başla. ona güçlü olduğunu, onsuz da yapabileceğini göster ki senin ezik olmadığını görsün. sonra bakarsın tedavi olmaya bile ikna olur.bu arada kız ya da erkek kardeşlerin var mı dertleşebileceğin. ya da çok yakın bir arkadaşın. bunlar da önemli. :119:

Öncelikle tedavi olmalısın, bu düşünceyi uzaklaştırmalısın kafandan tabi ki tedbirli olmak gerek ama dışardaki herkes kötü, saldırgan değil,
ki onların sana zararı yok ama eşinin var.
Seni sindirmiş, bırakıp gitmeyeceğini biliyor, o yüzden bu rahatlığı.
Ailen sana destek olamaz mı? Çekmek zorunda mısın bu adamı.

Canım ya okuyunca içim acıdı. Şiddet affedilemez bu çok doğru ama seni asıl hayata küstüren psikolojik şiddet. Lütfen bebeğin için, kendin için birşeyler yap. Ben lise mezunuyum. psikolojim bozuk ya diyerek kendini bu kadar sindirme. Bu hayat senin ve bir daha dünyaya gelmiycez. Eşini karşına al ve psikolojik destek almasını söyle eğer kabul etmezse ki büyük bir ihtimalle etmeyecek al çocuğunu git. Umarım sana destek çıkacak bir ailen vardır. Senin bebeğinden bile vazgeçmeni sağlayan bu adamdan bir an evvel kurtul. Bence senden çok eşinin psikolojisi bozuk. Allah yardımcın olsun canım.

canim öncelikle cok gecmis olsun...
su anda esinle konusuyormusun , yanina gelip öür falan dilemedi , gece gelip sarilmadimi birsey yapmadimi icini rahat ettirrecek,,durum nasil onu sormak istedim...
birde esim ilk defa vurdu dedin , affedilecek birsey degil ama belki dun morali birsey cok bozuktu, erkekler bizler gibi degiller , cok cabuk parliyorlar cok cabuk sönüyorlar sonrada pisman oluyorlar,belki sana vurmasi affedilecek gibi degil ama acaba o ne düsünüyor belki ici icini yiyor, ...
sen kocani daha iyi taniyorsun , O COK KÖTÜ BIR INSAN MI ???
hemen herseyi koparmayi düsünme..bir arkadas yorumunda erkekleri degistiremezsiniz degismezler demis , hayir ben inanmiyorum hemde nasil degisiyorlar , mesele kadin bunu istesin yeterki..kadin kocasini cok seviyorsa ama kocada kadinini sevecek degismek mümkün, ben sinirli kocami ne kadar uysal bir adama cevirdim, bizde evliligimizin ilk zamanalri ne kavgalar ettik bana vurmadi ama gücünü kollarimi sikarak kullandi , tek yaptigi fiziksel sey bu oldu, o gunleri nasil atlattim biliyormusun , severek sevgi göstererek , adam biliyordu evde onu gercekten seven düsünen bir kadin oldugunu ,,benim degerimi cok iyi bilyior simdi,....kadinin elinde erkegi biraz aileye eve yönlendirmek ama tabiki bu her erkek icin gecerli degil,,sen kocani seviyormusun ? o iyi bir insanmi? sana sadikmi? caliskanmi? dürüstmü? evine isteyerek geliyor mu? bunlari düsün iyice..ve üzme kendini..ezik durma karsisinda.. kavga etsenizde hakaret etme..kücük düsürmeye calisma..birak o yapsin cezasini cekecek nasilsa..esler arasinda hakaret hic hos degil , özellikle kavga ettigin zaman dilini daha iyi hakim olacaksin, sözler geri alinmiyor.. dayaktan bahsetmiyorum bile ..o cok agir..
su anda esimle durum nasil sen onu söyle ben onu merak ettim en cok..birseyler yaptimi sana ?

tansel34 sizin babanizdami boyleydi?anlatirmisin biraz neleryapardi annen nasil ayrildi ne zaman ayrildi bir mahzuru yoksa eger

cnm anlatmaya çalışırım tabi ama inan nasıl özetleyeceğimi bilmiyorum. benim babam çok farklı, eşinle karşılaştırmadan dinle olur mu

mesele sadece annemle babamın ayrılışı değil, annemle benim babama tekrar muhtaç edilişimiz boşanması ayrı bir süreç, yıllar sonra ortaya çıkıp eski karısından kızından helallık istemesi, ben açsam siz de açsınız ben toksam siz de toksunuz diye onları kendi evlerinden birine taşıması ve sonrasında yaşanan travma ayrı bir süreç biz eve taşınır taşınmaz başladı ve bunun tek sorumlusu anne tarafımındır

babam menenjit geçirmiş, bazen akıl hastası profili çizen, bazen son derece akıllı cin gibi bir insan hayal et.

sadist ama istediği birşeyi elde edinceye kadar da mazoşisttir. seni ikna etmek için ağlar, af diler, bir bakarsın bunalıma girmiş acı çekiyor affedersin

AMAAAA senin ona ihtiyacın varken, inanamayacağın kadar acımasızdır şiddet uygular, mesela ısırır vs. sürekli kavga çıkarır. arabanın, evin camlarını sesler dışarıdan duyulmasın diye kapattırır, veee başlar... taramalı tüfek gibi, hayal bile edmeyeceğin bir tır tır krizi geçirir, sen susarsın (korkudan) ağlamaya başlarsın, için katılıp ağlama krizin artınca yüzünde rahatlama görürsün tepki alıp bizi görmeye eve gelemezse eğer aç bırakır, git bak başının çaresine para için de kötü birşey yaparsan allah cezanı versin der aylarcaaaaaa aramaz ooff

benim de psikolojik sorunlarım var yaşadıklarımı anlatmaya çok utanıyorum inan burada bunları yaptı diye yazmak bile çok zor oldu. o benim babam özgüvenimi toplayıp yaşadıklarımla barışmayı beceremezsem, bu anlatma korkusunu yenemezsem hep eziklik hissinin esiri olacağım

senin hissettiklerin beni mahvetti, o hisleri ooo kadar iyi tanıyorum ki ben, ama sen de zaten bunun depresyon olduğunun farkındasın ge çe cek !!!!

benim tek tesellim babamın bunları akrabalarına ve diğer evliliklerinde olan çocuklarına da yapıyor olması, teselliye bakar mısın, ne acı haa bu arada şuan görüşmüyoruz... ama ağlamaya başlarsa ben gene yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…